Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

yaptım <3

bir ara mercimek ekmeği yapıyordum oda güzel oluyor

incir uyutması dimi bu hiç deneyemedim bu haftasonu yapim bakim
Aynen canım güzel ben arada yapıyorum hem de en basit tatlı

Geçmiş olsun Cnm

Geçmiş olsun canım ben hep kilitliyorum kapıyı eşim sabah işe gittiğinde 7 de çok uykulu olsamda kalkıp kilitliyorum yoksa zil çalınca büyük hemen kapıya koşuyor dikkat etmek lazım
kızlar kardeşim rhatsızlanmış yalnız yaşıyor ilçede annem de diyor git yanına biz de 3 4 gün sonra gelcez diyor o sırada yalnız kalmasın diyor. tartımı yanıma alıp gitsem olurmu
Geçmiş olsun canım

Aynen canım kaç dakika kendime gelemedim acaba seslerden delikten görmüşler midir bilmem ne üstümde yine tişört olsa o kadar dert değil bildiğin spor çamaşırları işte malum
Olsun canım boşver cocuga birşey olmamış ya

Ah canım bizim çocuklar acayip ya küçük görünce sabah eşimi ağlıyor bende mecbur salona kaçırıp kafayı dağıtıyorum..
Büyük oğlum uğurluyor(5 yasında) o da uğurlamasa oturur saatlerce ağlar babam neden el sallamadı beni görmeden gitti..
İkisinin gönlünü yapalımm derken kafa kalmıyor bugün unutmuşum halbuki kitli sanıyordum..

Anladım canım benimkiler o zaman uyumuş oluyor geç uyuduklari için insanlık hali işte bazen unutabiliyoruz

kızlar kardeşim rhatsızlanmış yalnız yaşıyor ilçede annem de diyor git yanına biz de 3 4 gün sonra gelcez diyor o sırada yalnız kalmasın diyor. tartımı yanıma alıp gitsem olurmu
Sorman düşünmen hata canım hemen al tartını valinizi topla git yanına hatta böyle bi durumda kimse senden tartıda da beklemez tabi kaptanlar daha iyi bilir .. çok geçmiş olsun

Gecmis olsun canim
Gecmis olsun canim kardesine

Geçmiş olsun canım
teşekkür ederim kızlar
yarın sabah gideceğim 8 buçukta bugün için bir arkadaşı duruyor sabahtan ben gideceğim annem de cumartesi günü gelirim diyor tartıyı sırt çantama atıp öyle gideyim ben de
Geçmiş olsun canım kötü birsey yoktur umarim
Biz dün akşam cok islandik cocuklarla
Canim sac kurutmasiyka kurulansaydiniz hemen ben de dün cok islandim evd nasıl geldim bilmiyorum
@Li_zigi test sonucu çıktı mı canım
Yok canim çıkmadı henüz

Bende soğukta markete gittmhiç usenmeden akşam işten çıkışında da pazara gdicem
Yanliz olsam çıkarım da yürüyüşte yapardım güzel olurdu yağmura yakalanirsam çocuklar ıslanır diye çıkmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…