• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evde yürüdüm sonra hit kardiyo yaptım biraz..
peşine oğlan acıkmış bi yandan patates kızartıyorum bi yandan yürüyorum o pişene kadar..
o sıra ufaklık sen git evin kapısını aç unutmuşum eşimden sonra kitlemeyi..
Bende tesettürlüyüm ama ev hali spor yapıyorum üstümde spor styeni,altta tayt vihuuu 😂😂
Oğlan kapıyı açtı çıkarken yakalayım dedim bi kaydım halı toplandı oğlan kaçıyor(2,5 yasında)
Ben yakalamaya çalışıyorum kayıyorum en son içeri aldım kapattım kapıyı ayy nasıl gerildim tam da karşı komşunun eşi yemeğe gelip gitme saati..
Gerimmm gerimm gerildim😱😱😱
Tam bunu yazarken şarjım bitti yine gerildim😄😄😄😄
Ay çildireceğimmmmm😄😄😄
Ayyy ikinizide Allah korumuş kötü bisey olmamış cnm, geçmiş olsun.
kızlar kardeşim rhatsızlanmış yalnız yaşıyor ilçede annem de diyor git yanına biz de 3 4 gün sonra gelcez diyor o sırada yalnız kalmasın diyor. tartımı yanıma alıp gitsem olurmu
Geçmiş olsun tatlim
Sen hangi şehirdeydin

teşekkür ederim kızlar
yarın sabah gideceğim 8 buçukta bugün için bir arkadaşı duruyor sabahtan ben gideceğim annem de cumartesi günü gelirim diyor tartıyı sırt çantama atıp öyle gideyim ben de
Yarin tartil canim istersen
Taşımak zor olursa nasilsa persembe yarın

peşine oğlan acıkmış bi yandan patates kızartıyorum bi yandan yürüyorum o pişene kadar..
Bende tesettürlüyüm ama ev hali spor yapıyorum üstümde spor styeni,altta tayt vihuuu 😂😂
Oğlan kapıyı açtı çıkarken yakalayım dedim bi kaydım halı toplandı oğlan kaçıyor(2,5 yasında)
Ben yakalamaya çalışıyorum kayıyorum en son içeri aldım kapattım kapıyı ayy nasıl gerildim tam da karşı komşunun eşi yemeğe gelip gitme saati..
Ay çildireceğimmmmm😄😄😄
Ay Allah korumuş canım 🥺

Aman canim geçmiş olsun 🤦🏻‍♀️ bende bir kez banyodayken kitlemeyi unutmuşum zil calinca nasil bornoz giyip kapiya koştum kizi nasil engelledim saniyeler icindeydi
Sağol canım ikimize de geçmiş olsun ya gerçekten saniyeyle yarışmak çok zor ya 🙈
Bundan sonra çok dikkat edeceğim..

Tüm takım arkadaşlarım hele küçük çocuğu olanlar duşa girerken,spor yaparken muhakkak kapıyı kontrol edin büyük ders oldu bana 😞

Ay çildireceğimmmmm😄😄😄
Ay Allah korumuş canım 🥺

Back