Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol tatlimgeçmiş olsun canım.
GünaydınBen geçmişi bitirine kadar sizde öğlen oluyor
Mutlu günler herkese
Tüm ogretmenlerimizin günü mutlu kutlu olsun
Bende çıkacaktım da yağış bekleniyor soğuk görünüyor bez almaya gidecektim yağmura yakalanmiyim diye gitmicemSoğukta dısarda geziyoz
Mutlu günler ablacımBen geçmişi bitirine kadar sizde öğlen oluyor
Mutlu günler herkese
Mutlu günler ablacimBen geçmişi bitirine kadar sizde öğlen oluyor
Mutlu günler herkese
yaptım <3Dilimle muzu dedigin gibi kakao sür yada 2dilim bitteri erit dök üstune
bir ara mercimek ekmeği yapıyordum oda güzel oluyorsiyez unu al canım. evde kendin yap. daha hesaplı olur. markaların siyez ekmekleri fiyatlı oluyor.
incir uyutması dimi bu hiç deneyemedim bu haftasonu yapim bakim3 kuru inciri doğra 1,5 su bardağı ılık sütle mikserle bir bardağa dök bir havlu ile ort 2 saat dinlendir ye
Çok geçmiş olsun.Evde yürüdüm sonra hit kardiyo yaptım biraz..
peşine oğlan acıkmış bi yandan patates kızartıyorum bi yandan yürüyorum o pişene kadar..
o sıra ufaklık sen git evin kapısını aç unutmuşum eşimden sonra kitlemeyi..
Bende tesettürlüyüm ama ev hali spor yapıyorum üstümde spor styeni,altta tayt vihuuu
Oğlan kapıyı açtı çıkarken yakalayım dedim bi kaydım halı toplandı oğlan kaçıyor(2,5 yasında)
Ben yakalamaya çalışıyorum kayıyorum en son içeri aldım kapattım kapıyı ayy nasıl gerildim tam da karşı komşunun eşi yemeğe gelip gitme saati..
Gerimmm gerimm gerildim
Tam bunu yazarken şarjım bitti yine gerildim
Ay çildireceğimmmmm
Cumaya eksi gelirsin inşallah+1 bende seninle ayni durumdayim anlaminda kullanilmis.
Ben hicbir zaman regli bahane etmedim sen ettiginde bile reglin odemi iner dedim dön gecmis msjlara bak. Ben yediysem yedim diyorum zaten .Ne guzel iyi ki _400 gelmissin daha da cok eksil ne diyeyim ki
Ayy neyseki iceri alabilmissin oglaniEvde yürüdüm sonra hit kardiyo yaptım biraz..
peşine oğlan acıkmış bi yandan patates kızartıyorum bi yandan yürüyorum o pişene kadar..
Bende tesettürlüyüm ama ev hali spor yapıyorum üstümde spor styeni,altta tayt vihuuu
Oğlan kapıyı açtı çıkarken yakalayım dedim bi kaydım halı toplandı oğlan kaçıyor(2,5 yasında)
Ben yakalamaya çalışıyorum kayıyorum en son içeri aldım kapattım kapıyı ayy nasıl gerildim tam da karşı komşunun eşi yemeğe gelip gitme saati..
Gerimmm gerimm gerildim
Ay çildireceğimmmmm
geçmiş olsunEvde yürüdüm sonra hit kardiyo yaptım biraz..
Gerimmm gerimm gerildim
Ay çildireceğimmmmm
Geçmiş olsun canımkızlar kardeşim rhatsızlanmış yalnız yaşıyor ilçede annem de diyor git yanına biz de 3 4 gün sonra gelcez diyor o sırada yalnız kalmasın diyor. tartımı yanıma alıp gitsem olurmu
Cook gecmis olsun canim kardesinekızlar kardeşim rhatsızlanmış yalnız yaşıyor ilçede annem de diyor git yanına biz de 3 4 gün sonra gelcez diyor o sırada yalnız kalmasın diyor. tartımı yanıma alıp gitsem olurmu
Aman canim geçmiş olsun bende bir kez banyodayken kitlemeyi unutmuşum zil calinca nasil bornoz giyip kapiya koştum kizi nasil engelledim saniyeler icindeydiEvde yürüdüm sonra hit kardiyo yaptım biraz..
Gerimmm gerimm gerildim
Ay çildireceğimmmmm