• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Oruçta ölçü önemli değil canım daha yeni işledik bu konuyu Kur'sta.. adet kanı orucu bozuyor direk ...
Hiiim doğrudur ozaman canım
Sagolun kizlar gittik geldik ben test verdim hifa 'yı doktor muayene etti ciğerlerinde ses duymadim dedi yine de bir röntgen isteyelim sonuca göre hareket ederiz dedi. Röntgen sonucunda ciğerde lekeler görünüyor benek benekmis virüs gibi degil ama riske atmayalim dedi antibiyotik verdi salı gününe kadar okula gönderme dedi benim sonuç ne zaman cikar bilmiyorum
Coook geçmiş olsun...ins çabuk iyileşir
👏👏💙👏

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. abla ve diğer ögretmenlerimize💕💕
FB_IMG_1637699991405.jpg

Sagolun kizlar gittik geldik ben test verdim hifa 'yı doktor muayene etti ciğerlerinde ses duymadim dedi yine de bir röntgen isteyelim sonuca göre hareket ederiz dedi. Röntgen sonucunda ciğerde lekeler görünüyor benek benekmis virüs gibi degil ama riske atmayalim dedi antibiyotik verdi salı gününe kadar okula gönderme dedi benim sonuç ne zaman cikar bilmiyorum
Geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey değildir. Rabbim şifa versin 🙏🏻😔

Sabah 10.30 2 dilim peynir 2 dilim ekmek 5 zeytin domates yesillik 1 nescafe
13.00 1 elma 10 fındık
16.00 1 elma 1cb süt
18.30 1 yumurtalı biber kavurması 2 yk yoğurt Salata
3.5 litre su..
Bugün acayip susadım neden bilmiyorum. Haliyle sürekli wc deyim😁
@aypare ackerman @Cordeliaa Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canim ♥️
30 sayfa okudum anca geldim..yatmadan hemen menumu yazıp gideyim ...

Sahur
Minyatür ekmeğin içine domates peynir biber
Yanında yesilliik
125 ml ballı sıcak su

İftar
3 kepçe yeşil mercimek çorbası
2.5 servis kaşığı acılı kuru fasulye salata

125 ,ml ballı limonlu mango ki yeşil çay
Bir parça yulaf bar

Suyum 2 litre olmuştur
Spor Leslie 2 mil

Zipzip- Zipzip- @Cordeliaa
Afiyetle olsun canim ♥️
Cook gecmis olsun canim iyilesirsiniz insallah bir an önce ♥️♥️
İyi geceler herkese

sabah 1 fincan granül kahve

kahvaltıda 1 yumurtadan salamlı omlet, 1 dilim peynir, 3-4 tane siyah zeytin, 1 dilim ekmek, çay

öğlen orta boy haşlanmış mısır

sade türk kahvesi

akşam 1 tabak barbunya yemeği, 1 kase yoğurt

Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canim ♥️
Filiz ablacım aşkolsun başka yerlere uğramak derken arada göz atiyodum inanin bir aydir sınava çalıştım çok yoğunluk verdim ve bugün sınava girdim geçtim şükür. Şimdi önümde direksiyon derslerim var. Gelicem ama doğru zmani bekliyorum sizleri de çok özledim . Kaç zamandır da kadınlar kulübünede girmiyorum 14 Kasım'da yazmışsın şimdi bakiyim dedim uykum kaçtı mesajını gördüm. Buraya gelicem ama şu yogunlugum bitsin diye bekliyorum ara ara gelince sizlere haksızlık yapmış oluyorum. Hepinizi cokk özledim ablacım herkese cokkk selam ..
Sınavlarında başarılar diliyorum canim ♥️
Günaydın 💙💙💙💙💗💗💗💗 mutlu sağlıklı huzurlu bı gün olsun 🤸🤸🏃🏃🏃
Günaydın canim ♥️
Günaydın canim ♥️
Günaydın canim ♥️
Günaydın kızlar 💕
Günaydın canim ♥️
günaydınnnnnnnn :KK37::KK37:

öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler günü kutlu olsun :KK200:
Günaydın canim ♥️
Günaydın.. teşekkürler ❤❤❤
Tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun..
Öğretmenlerin görevlerini layıkıyla yaptığı, kıymetilerinin bilindiği günler görmek ümidiyle 🎊
Günaydın canim ♥️

Mantıklı karşı takımda olabilir. Ama en çok kilo verenin ceza alması hoş olmaz. Bu yüzden kendi takımından en az kilo vereni çıkarsa daha iyi olur.
Hem en çok kiloyu ver hem yarışmaya dahil olama :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Günaydın 💙💙💙💙💗💗💗💗 mutlu sağlıklı huzurlu bı gün olsun 🤸🤸🏃🏃🏃

Günaydın kızlar 💕

günaydınnnnnnnn :KK37::KK37:

öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler günü kutlu olsun :KK200:

Günaydın.. teşekkürler ❤❤❤
Tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun..
Öğretmenlerin görevlerini layıkıyla yaptığı, kıymetilerinin bilindiği günler görmek ümidiyle 🎊

Günaydın kızlar 💋🌺🌺💞 @Li_zigi canimm çok geçmiş olsun hemencik geçer birşeyi kalmaz kuzunun🌺 Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. S sulisim asysss asysss ve öğretmen arkadaşlar öğretmenler gününüz kutlu olsun ❤️❤️❤️❤️🌺🌺🌺

Back