• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cordelia Cordelia ❤️
S sulisim 💙
9000 adım 900 pn
IMG_20211123_232711.jpg

Allah yardimciniz ins sıkıntısız gecer

Offf aynı ben bitsin kalmasın hastalığı...annem çok kızardı salan elinse samanlık kendinin bu kadar tikistirma diye...🥺🥺🥺

Lekelenmeden bı şey olmaz... avucunun ayası kadar kan olması lazım.bozulmasi icin

Afiyet olsun😘😘

Afiyet olsun

Kendi takimindan mi karşı takımda mi...bence karşı olsun...en çok kilo vereni ortalama ya kattirmaz

Afiyet olsun...gün boyu sadece kuru yemişsin...bol karbon olmuş..ne çorba ne sebze hiç bişey yok...ins diğer günler dengelenir

Afiyet olsun .adımlar supper
Oruçta ölçü önemli değil canım daha yeni işledik bu konuyu Kur'sta.. adet kanı orucu bozuyor direk ...

Allah yardimciniz ins sıkıntısız gecer

Offf aynı ben bitsin kalmasın hastalığı...annem çok kızardı salan elinse samanlık kendinin bu kadar tikistirma diye...🥺🥺🥺

Lekelenmeden bı şey olmaz... avucunun ayası kadar kan olması lazım.bozulmasi icin

Afiyet olsun😘😘

Afiyet olsun

Kendi takimindan mi karşı takımda mi...bence karşı olsun...en çok kilo vereni ortalama ya kattirmaz

Afiyet olsun...gün boyu sadece kuru yemişsin...bol karbon olmuş..ne çorba ne sebze hiç bişey yok...ins diğer günler dengelenir

Afiyet olsun .adımlar supper
Mantıklı karşı takımda olabilir. Ama en çok kilo verenin ceza alması hoş olmaz. Bu yüzden kendi takımından en az kilo vereni çıkarsa daha iyi olur.

Afiyet olsun canim♥️
Corbalarin yanına salata yogurt ekleseydin az olmus kilona göre ya da başka bir yemek olabilirdi
Aslinda keyifsiz bir gündü 😐 yani salata yapmak hiç içimden gelmedi . Bundan sonra daha dikkatli olurum

Çok geçmiş olsun umarım virüs değildir:KK43: bize de haber ver

Canim inşallah korona yoktur cok üzüldüm

Çok geçmiş olsun😞

Geçmiş olsun canım inşallah negatif çıkar haber ver 💕🤲🏻
Gecmis olsun sonuç çıktı mı?
Sagolun kizlar gittik geldik ben test verdim hifa 'yı doktor muayene etti ciğerlerinde ses duymadim dedi yine de bir röntgen isteyelim sonuca göre hareket ederiz dedi. Röntgen sonucunda ciğerde lekeler görünüyor benek benekmis virüs gibi degil ama riske atmayalim dedi antibiyotik verdi salı gününe kadar okula gönderme dedi benim sonuç ne zaman cikar bilmiyorum

Sagolun kizlar gittik geldik ben test verdim hifa 'yı doktor muayene etti ciğerlerinde ses duymadim dedi yine de bir röntgen isteyelim sonuca göre hareket ederiz dedi. Röntgen sonucunda ciğerde lekeler görünüyor benek benekmis virüs gibi degil ama riske atmayalim dedi antibiyotik verdi salı gününe kadar okula gönderme dedi benim sonuç ne zaman cikar bilmiyorum
Geçmiş olsun canim inşaallah ciddi birsey değildir cobucak anlatırsınız ♥️

Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey değildir benim iki kuzen yakın zamanda çocuklarını yine hastalıktan hastaneye götürmüşlerdi ilkin ikisinede cigerlerde sorun var demiş doktor sonra ki kontrolde ciğerler iyi demiş inşallah sizde de öyle olur 💕

Tekrar gecmis olsun inşallah virus degildir canim

30 sayfa okudum anca geldim..yatmadan hemen menumu yazıp gideyim ...

Sahur
Minyatür ekmeğin içine domates peynir biber
Yanında yesilliik
125 ml ballı sıcak su

İftar
3 kepçe yeşil mercimek çorbası
2.5 servis kaşığı acılı kuru fasulye salata

125 ,ml ballı limonlu mango ki yeşil çay
Bir parça yulaf bar

Suyum 2 litre olmuştur
Spor Leslie 2 mil

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canım Allah kabul etsin💕
Çok gecmis olsun canım insAllah bisey çikmaz hemencecik iyilesirsiniz hepiniz🤲

Geçmiş olsun canim inşaallah ciddi birsey değildir cobucak anlatırsınız ♥️

Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey değildir benim iki kuzen yakın zamanda çocuklarını yine hastalıktan hastaneye götürmüşlerdi ilkin ikisinede cigerlerde sorun var demiş doktor sonra ki kontrolde ciğerler iyi demiş inşallah sizde de öyle olur 💕

Tekrar gecmis olsun inşallah virus degildir canim

Afiyet olsun canım Allah kabul etsin💕

Çok gecmis olsun canım insAllah bisey çikmaz hemencecik iyilesirsiniz hepiniz🤲
Allah razı olsun insaAllah canlarim hic hesapta yoktu virüs kızım kötüleşti ya ben neysede🤦🏻‍♀️

İyi geceler herkese

sabah 1 fincan granül kahve

kahvaltıda 1 yumurtadan salamlı omlet, 1 dilim peynir, 3-4 tane siyah zeytin, 1 dilim ekmek, çay

öğlen orta boy haşlanmış mısır

sade türk kahvesi

akşam 1 tabak barbunya yemeği, 1 kase yoğurt

Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canım

Geçmiş olsun canım 😕

Back