• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sabah 10.30 2 dilim peynir 2 dilim ekmek 5 zeytin domates yesillik 1 nescafe
13.00 1 elma 10 fındık
16.00 1 elma 1cb süt
18.30 1 yumurtalı biber kavurması 2 yk yoğurt Salata
3.5 litre su..
Bugün acayip susadım neden bilmiyorum. Haliyle sürekli wc deyim😁
aypare ackerman aypare ackerman Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- @Filiz16
Afiyet olsun canim ayağına sağlık 💖
Herkese iyi geceler. 💋♥️
23 Kasım spor
aypare ackerman aypare ackerman
İyi geceler ayağına sağlık 😘🥰🤍🖤
30 sayfa okudum anca geldim..yatmadan hemen menumu yazıp gideyim ...

Sahur
Minyatür ekmeğin içine domates peynir biber
Yanında yesilliik
125 ml ballı sıcak su

İftar
3 kepçe yeşil mercimek çorbası
2.5 servis kaşığı acılı kuru fasulye salata

125 ,ml ballı limonlu mango ki yeşil çay
Bir parça yulaf bar

Suyum 2 litre olmuştur
Spor Leslie 2 mil

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun💜
İyi geceler ...💙
İyi geceler 💜
Sagolun kizlar gittik geldik ben test verdim hifa 'yı doktor muayene etti ciğerlerinde ses duymadim dedi yine de bir röntgen isteyelim sonuca göre hareket ederiz dedi. Röntgen sonucunda ciğerde lekeler görünüyor benek benekmis virüs gibi degil ama riske atmayalim dedi antibiyotik verdi salı gününe kadar okula gönderme dedi benim sonuç ne zaman cikar bilmiyorum
Geçmiş olsun inş hemen toparlar 💜
İyi geceler herkese

sabah 1 fincan granül kahve

kahvaltıda 1 yumurtadan salamlı omlet, 1 dilim peynir, 3-4 tane siyah zeytin, 1 dilim ekmek, çay

öğlen orta boy haşlanmış mısır

sade türk kahvesi

akşam 1 tabak barbunya yemeği, 1 kase yoğurt

Zipzip- Zipzip-
İyi geceler Afiyet olsun 💜

Eklentiler

• Screenshot_20211124-001335_Samsung Health.jpg
    Screenshot_20211124-001335_Samsung Health.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 22
Evet canim boğuluyor kızım ilk defa böyle birsey geldi başımıza korktuk iyi ki gitmisiz cigerlerde tutulum var dedi cok az da olsa antibiyotik verdi
Bizimde oksurukle basimiz belada uykudan uyandiriyor tıkanıyor. Cigerler doluyken normal inşallah hepsine şifa olsun ilaçlar

Bizimde oksurukle basimiz belada uykudan uyandiriyor tıkanıyor. Cigerler doluyken normal inşallah hepsine şifa olsun ilaçlar
Evet canim boğuluyor kızım ilk defa böyle birsey geldi başımıza korktuk iyi ki gitmisiz cigerlerde tutulum var dedi cok az da olsa antibiyotik verdi
Çok geçmiş olsun kızlar

@Brzhuzur baska yerler ugrayip burayi es gecmekmi gelirsen bidaha almicam seni😏
Filiz ablacım aşkolsun başka yerlere uğramak derken arada göz atiyodum inanin bir aydir sınava çalıştım çok yoğunluk verdim ve bugün sınava girdim geçtim şükür. Şimdi önümde direksiyon derslerim var. Gelicem ama doğru zmani bekliyorum sizleri de çok özledim . Kaç zamandır da kadınlar kulübünede girmiyorum 14 Kasım'da yazmışsın şimdi bakiyim dedim uykum kaçtı mesajını gördüm. Buraya gelicem ama şu yogunlugum bitsin diye bekliyorum ara ara gelince sizlere haksızlık yapmış oluyorum. Hepinizi cokk özledim ablacım herkese cokkk selam ..

Filiz ablacım aşkolsun başka yerlere uğramak derken arada göz atiyodum inanin bir aydir sınava çalıştım çok yoğunluk verdim ve bugün sınava girdim geçtim şükür. Şimdi önümde direksiyon derslerim var. Gelicem ama doğru zmani bekliyorum sizleri de çok özledim . Kaç zamandır da kadınlar kulübünede girmiyorum 14 Kasım'da yazmışsın şimdi bakiyim dedim uykum kaçtı mesajını gördüm. Buraya gelicem ama şu yogunlugum bitsin diye bekliyorum ara ara gelince sizlere haksızlık yapmış oluyorum. Hepinizi cokk özledim ablacım herkese cokkk selam ..
A.s. başarılar canım. ♥️💋

Gecmis olsun. 😓
Gecmis olsun size de 😓

Kizlar daha önce de yazmisimdir ama biz faydasini gorduk diye yine hatirlatayim; sarimsak yagini denediniz mi?

Back