Çok sağol canımGeçmiş olsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol canımGeçmiş olsun canım
Afiyet olsun canim ayağına sağlıkSabah 10.30 2 dilim peynir 2 dilim ekmek 5 zeytin domates yesillik 1 nescafe
13.00 1 elma 10 fındık
16.00 1 elma 1cb süt
18.30 1 yumurtalı biber kavurması 2 yk yoğurt Salata
3.5 litre su..
Bugün acayip susadım neden bilmiyorum. Haliyle sürekli wc deyim
aypare ackerman Cordelia Zipzip- @Filiz16
İyi geceler ayağına sağlık
Afiyet olsun30 sayfa okudum anca geldim..yatmadan hemen menumu yazıp gideyim ...
Sahur
Minyatür ekmeğin içine domates peynir biber
Yanında yesilliik
125 ml ballı sıcak su
İftar
3 kepçe yeşil mercimek çorbası
2.5 servis kaşığı acılı kuru fasulye salata
125 ,ml ballı limonlu mango ki yeşil çay
Bir parça yulaf bar
Suyum 2 litre olmuştur
Spor Leslie 2 mil
Zipzip- Cordelia
İyi gecelerİyi geceler ...
Geçmiş olsun inş hemen toparlarSagolun kizlar gittik geldik ben test verdim hifa 'yı doktor muayene etti ciğerlerinde ses duymadim dedi yine de bir röntgen isteyelim sonuca göre hareket ederiz dedi. Röntgen sonucunda ciğerde lekeler görünüyor benek benekmis virüs gibi degil ama riske atmayalim dedi antibiyotik verdi salı gününe kadar okula gönderme dedi benim sonuç ne zaman cikar bilmiyorum
İyi geceler Afiyet olsunİyi geceler herkese
sabah 1 fincan granül kahve
kahvaltıda 1 yumurtadan salamlı omlet, 1 dilim peynir, 3-4 tane siyah zeytin, 1 dilim ekmek, çay
öğlen orta boy haşlanmış mısır
sade türk kahvesi
akşam 1 tabak barbunya yemeği, 1 kase yoğurt
Zipzip-
Oksuruk mu var nesi varÇok sağol canım
Ayağına sağlık
Evet canim boğuluyor kızım ilk defa böyle birsey geldi başımıza korktuk iyi ki gitmisiz cigerlerde tutulum var dedi cok az da olsa antibiyotik verdiOksuruk mu var nesi var
Teşekkürler canımAyağına sağlık
Bizimde oksurukle basimiz belada uykudan uyandiriyor tıkanıyor. Cigerler doluyken normal inşallah hepsine şifa olsun ilaçlarEvet canim boğuluyor kızım ilk defa böyle birsey geldi başımıza korktuk iyi ki gitmisiz cigerlerde tutulum var dedi cok az da olsa antibiyotik verdi
Bizimde oksurukle basimiz belada uykudan uyandiriyor tıkanıyor. Cigerler doluyken normal inşallah hepsine şifa olsun ilaçlar
Çok geçmiş olsun kızlarEvet canim boğuluyor kızım ilk defa böyle birsey geldi başımıza korktuk iyi ki gitmisiz cigerlerde tutulum var dedi cok az da olsa antibiyotik verdi
Filiz ablacım aşkolsun başka yerlere uğramak derken arada göz atiyodum inanin bir aydir sınava çalıştım çok yoğunluk verdim ve bugün sınava girdim geçtim şükür. Şimdi önümde direksiyon derslerim var. Gelicem ama doğru zmani bekliyorum sizleri de çok özledim . Kaç zamandır da kadınlar kulübünede girmiyorum 14 Kasım'da yazmışsın şimdi bakiyim dedim uykum kaçtı mesajını gördüm. Buraya gelicem ama şu yogunlugum bitsin diye bekliyorum ara ara gelince sizlere haksızlık yapmış oluyorum. Hepinizi cokk özledim ablacım herkese cokkk selam ..@Brzhuzur baska yerler ugrayip burayi es gecmekmi gelirsen bidaha almicam seni
Bizimde oksurukle basimiz belada uykudan uyandiriyor tıkanıyor. Cigerler doluyken normal inşallah hepsine şifa olsun ilaçlar
Amin sağolun kıslarÇok geçmiş olsun kızlar
A.s. başarılar canım.Filiz ablacım aşkolsun başka yerlere uğramak derken arada göz atiyodum inanin bir aydir sınava çalıştım çok yoğunluk verdim ve bugün sınava girdim geçtim şükür. Şimdi önümde direksiyon derslerim var. Gelicem ama doğru zmani bekliyorum sizleri de çok özledim . Kaç zamandır da kadınlar kulübünede girmiyorum 14 Kasım'da yazmışsın şimdi bakiyim dedim uykum kaçtı mesajını gördüm. Buraya gelicem ama şu yogunlugum bitsin diye bekliyorum ara ara gelince sizlere haksızlık yapmış oluyorum. Hepinizi cokk özledim ablacım herkese cokkk selam ..
Sağol canım napiyosun nasilsin nasil gidiyo kaç kg oldun.A.s. başarılar canım.
Gecmis olsun.Evet canim boğuluyor kızım ilk defa böyle birsey geldi başımıza korktuk iyi ki gitmisiz cigerlerde tutulum var dedi cok az da olsa antibiyotik verdi
Gecmis olsun size deBizimde oksurukle basimiz belada uykudan uyandiriyor tıkanıyor. Cigerler doluyken normal inşallah hepsine şifa olsun ilaçlar
Ooo bizde her gün olan bisey, dün misafir vardi soyunup gelmis.İnşallah benimde öyle olur. Bu aksam buyuk kiz geldi anne eslem soyundu dedi birde baksam donunu corabini bezine varana kadar cikarmis kosuyor evde
Canim uyumuşum. Çok şükür iyiyim. İyi gidiyor. Kilom aynı korumadayim. 58-60 kg. arasi.Sağol canım napiyosun nasilsin nasil gidiyo kaç kg oldun.