• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ne bileyim diyete ayak uydurmak bazen zor olabilir sen kafanda planlıyorsun herşeyi.. sonra çevrendeki insanlardan biri bişey diyor.. yani oturup bi kuzu yesen sana öyle zarar vermez 😥
Hoppppp dedikkkk cok güzel giderken moral bozmak yok kendine gel:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Gecmis olsun. 😓

Gecmis olsun size de 😓

Kizlar daha önce de yazmisimdir ama biz faydasini gorduk diye yine hatirlatayim; sarimsak yagini denediniz mi?

Hiiim doğrudur ozaman canım

Coook geçmiş olsun...ins çabuk iyileşir

👏👏💙👏

Geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey değildir. Rabbim şifa versin 🙏🏻😔

Afiyet olsun canim ♥️

Afiyetle olsun canim ♥️

Cook gecmis olsun canim iyilesirsiniz insallah bir an önce ♥️♥️

Afiyet olsun canim ♥️

Sınavlarında başarılar diliyorum canim ♥️

Günaydın canim ♥️

Günaydın canim ♥️

Günaydın canim ♥️

Günaydın canim ♥️

Günaydın canim ♥️

Günaydın canim ♥️

Günaydın kızlar 💋🌺🌺💞 @Li_zigi canimm çok geçmiş olsun hemencik geçer birşeyi kalmaz kuzunun🌺 Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. S sulisim @asysss ve öğretmen arkadaşlar öğretmenler gününüz kutlu olsun ❤️❤️❤️❤️🌺🌺🌺
Amin çok sağolun canlarım 💜

Ne bileyim diyete ayak uydurmak bazen zor olabilir sen kafanda planlıyorsun herşeyi.. sonra çevrendeki insanlardan biri bişey diyor.. yani oturup bi kuzu yesen sana öyle zarar vermez 😥
Moral bozma canim hepimizin başına geliyor önemli olan kaçamaklar çok sık tekrar etmemesi çünkü sık olursa yağ yakimini engelliyor bundan sonra kacamaksiz devam edeceğini biliyorum
Dün seninde dediğin gibi sürdürülebilir olması önemli ne yaparsak kendimize yapıyoruz canini sıkma 🤎💜💖
Günaydın kıslar :KK200: öğretmenlerimizin öğretmenler günün kutlu olsun 💐🌸💮🏵🌹🥀🌺🌻🌼🌷⚘☘
Gunaydin💖💖

Eline sopa aldıysan sus duygu yola devam demektir😄❤️❤️❤️
Otur oturdugun yerde yok yok yada kalk kahvaltini et daha sonra adım at bitti gitti dün dünde bugun hayata devam💕

Son düzenleme:
Back