Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim ayağına sağlık
Herkese iyi geceler.
23 Kasım spor
aypare ackerman
İyi geceler ayağına sağlık
Afiyet olsun
İyi geceler ...
İyi geceler
Geçmiş olsun inş hemen toparlar
İyi geceler Afiyet olsun

Evet canim boğuluyor kızım ilk defa böyle birsey geldi başımıza korktuk iyi ki gitmisiz cigerlerde tutulum var dedi cok az da olsa antibiyotik verdi
Bizimde oksurukle basimiz belada uykudan uyandiriyor tıkanıyor. Cigerler doluyken normal inşallah hepsine şifa olsun ilaçlar

Bizimde oksurukle basimiz belada uykudan uyandiriyor tıkanıyor. Cigerler doluyken normal inşallah hepsine şifa olsun ilaçlar
Evet canim boğuluyor kızım ilk defa böyle birsey geldi başımıza korktuk iyi ki gitmisiz cigerlerde tutulum var dedi cok az da olsa antibiyotik verdi
Çok geçmiş olsun kızlar

@Brzhuzur baska yerler ugrayip burayi es gecmekmi gelirsen bidaha almicam seni
Filiz ablacım aşkolsun başka yerlere uğramak derken arada göz atiyodum inanin bir aydir sınava çalıştım çok yoğunluk verdim ve bugün sınava girdim geçtim şükür. Şimdi önümde direksiyon derslerim var. Gelicem ama doğru zmani bekliyorum sizleri de çok özledim . Kaç zamandır da kadınlar kulübünede girmiyorum 14 Kasım'da yazmışsın şimdi bakiyim dedim uykum kaçtı mesajını gördüm. Buraya gelicem ama şu yogunlugum bitsin diye bekliyorum ara ara gelince sizlere haksızlık yapmış oluyorum. Hepinizi cokk özledim ablacım herkese cokkk selam ..

A.s. başarılar canım.

Gecmis olsun.
Gecmis olsun size de

Kizlar daha önce de yazmisimdir ama biz faydasini gorduk diye yine hatirlatayim; sarimsak yagini denediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…