Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canım
Teşekkürler kuzularAfiyet olsun canim
Evet ama ona cevap yazmadımYazdin mi
Yazdım tubaya göz dikmiş abimizSen bisey yazmadınki
Iyi geceler canim
İyi geceler canım
İyi geceler canım
Afiyet olsun canımSabah 10.30 2 dilim peynir 2 dilim ekmek 5 zeytin domates yesillik 1 nescafe
13.00 1 elma 10 fındık
16.00 1 elma 1cb süt
18.30 1 yumurtalı biber kavurması 2 yk yoğurt Salata
3.5 litre su..
Bugün acayip susadım neden bilmiyorum. Haliyle sürekli wc deyim
aypare ackerman Cordelia Zipzip- E Elif_Eylul
konu nerde?Evet ama ona cevap yazmadım
Yazdım tubaya göz dikmiş abimiz
Silindi canim konukonu nerde?
kaçırdım deseneSilindi canim konu
Geç kaldin canımkaçırdım desene
İyi geceler canım
Iyi geceler canim
Allah yardimciniz ins sıkıntısız gecerTeşekkür ederim dua edin inşallah ameliyati olacak babamın şimdi yola çıktılar Konya'ya gidiyorlar. Eşim götürüyor. Babamla vedalaştırken bana hakkını helal et deyip ağladı benim ne hakkım olabilir ki babamın üstünde duygusalım endişeliyim umarım sağlıkla gelir evimize
Offf aynı ben bitsin kalmasın hastalığı...annem çok kızardı salan elinse samanlık kendinin bu kadar tikistirma diye...Canim benim sorunum porsiyon kontrolsuzlugu. Suan gozumde o şey (tatli) yasakli oldugu icin buldugum her firsatta kitlik psikolojisi ile sonuna kadar yiyordum. Yani evde 1 tepsi tatlinin 3 4 dilim haricini ben bir gece de yerdim... Kendime yaptigim kotuluge bakar misin
Lekelenmeden bı şey olmaz... avucunun ayası kadar kan olması lazım.bozulmasi icinSana bişi sorcam ben şimdi orucluyum ama yeni yeni regl olmak üzereyim ufak bir kan gördüm bugün kabul olmaz demi
Afiyet olsun23 Kasım 2021
sabah 09.15
1/2 portakal
peynirli omlet
5 zeytin
1 kapya biber
1 dilim ekmek
öğlen 12.45
1 kepçe çorba
2 köfte
2 dilim ekmek
ara 16.45
9 çiğ fındık
akşam 19.00
2 küçük zeytinyağlı lahana sarması ve aşağıdaki foto
Eki Görüntüle 2957954 biraz daha turp otu salatası ekledim.
şimdi madensuyu içiyorum.
az sonra 1 fincan kabuk tarçın çayı ve 1 kupa form çayı içeceğim. bugün wc ye çıkmadım çünkü.
gün içinde 2 fincan yeşil çay ve 2 fincan lavantalı çay ile 2 kahve içtim.
yatana kadar 2 lt ye yakın su S sulisim E Elif_Eylul Zipzip- Cordelia
Afiyet olsun
Kendi takimindan mi karşı takımda mi...bence karşı olsun...en çok kilo vereni ortalama ya kattirmazKızlar yeni bir kural düşünüyorum. İki spor yarışmasıni da kazanan takım kaptanı, Cuma günü bir oyuncusunu yarış dışı bırakma hakkı kazansın...
Ne diyorsunuz fikirleri bekliyorum. Buyrun dinliyorum.
Bu kırmızı kart hakkı olacak. İster kullanır ister kullanmaz.
Afiyet olsun...gün boyu sadece kuru yemişsin...bol karbon olmuş..ne çorba ne sebze hiç bişey yok...ins diğer günler dengelenir
Afiyet olsun .adımlar supper23 Kasım menü
Kahvaltı yok
13.00 tavuklu salata
19 .00
arpa şehriye çorbası bir kase, et sote, cacık Eki Görüntüle 2958015