Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Oruçta ölçü önemli değil canım daha yeni işledik bu konuyu Kur'sta.. adet kanı orucu bozuyor direk ...

Mantıklı karşı takımda olabilir. Ama en çok kilo verenin ceza alması hoş olmaz. Bu yüzden kendi takımından en az kilo vereni çıkarsa daha iyi olur.

Afiyet olsun canim
Corbalarin yanına salata yogurt ekleseydin az olmus kilona göre ya da başka bir yemek olabilirdi
Aslinda keyifsiz bir gündü yani salata yapmak hiç içimden gelmedi . Bundan sonra daha dikkatli olurum

Çok geçmiş olsun umarım virüs değildir bize de haber ver

Canim inşallah korona yoktur cok üzüldüm

Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım inşallah negatif çıkar haber ver
Gecmis olsun sonuç çıktı mı?
Sagolun kizlar gittik geldik ben test verdim hifa 'yı doktor muayene etti ciğerlerinde ses duymadim dedi yine de bir röntgen isteyelim sonuca göre hareket ederiz dedi. Röntgen sonucunda ciğerde lekeler görünüyor benek benekmis virüs gibi degil ama riske atmayalim dedi antibiyotik verdi salı gününe kadar okula gönderme dedi benim sonuç ne zaman cikar bilmiyorum

Geçmiş olsun canim inşaallah ciddi birsey değildir cobucak anlatırsınız

Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey değildir benim iki kuzen yakın zamanda çocuklarını yine hastalıktan hastaneye götürmüşlerdi ilkin ikisinede cigerlerde sorun var demiş doktor sonra ki kontrolde ciğerler iyi demiş inşallah sizde de öyle olur

Tekrar gecmis olsun inşallah virus degildir canim

Afiyet olsun canım Allah kabul etsin
Çok gecmis olsun canım insAllah bisey çikmaz hemencecik iyilesirsiniz hepiniz

Geçmiş olsun canim inşaallah ciddi birsey değildir cobucak anlatırsınız

Tekrar gecmis olsun inşallah virus degildir canim

Afiyet olsun canım Allah kabul etsin

Çok gecmis olsun canım insAllah bisey çikmaz hemencecik iyilesirsiniz hepiniz
Allah razı olsun insaAllah canlarim hic hesapta yoktu virüs kızım kötüleşti ya ben neysede

Afiyet olsun canım

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…