- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Hemde nasılKıskançlık dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemde nasılKıskançlık dimi
Ben türkiyede değilim. Ama bizdede pek iç açıcı değil durumC Chikolata_gozlum vee M MissHayaLet sizi bugün çok sessiz gördüm dolara mi üzüldünuz kız üzülmeyin.borc yiğidin kamçısı
Nar kabızlıkmı yapıyor ben şokKızlar diyette nar yemek sakıncalı mı ya bir oturuşta bir kilo yerim.tek bildiğim kabızlık yaptığı.(zaten bende kabızlık hep var)
Afiyet olsun canımHerkese iyi akşamlar. Çok şükür babamlar hastaneye ulaştılar. Yatışı yapıldı. Ben hızlıca menümü yazayım.
Kahvaltı
2dilim tam buğday ekmekli tost
Tavada bir yumurta
7 zeytin bir parça peynir
Ara
2 ceviz
Öğle
1 kase mercimek çorbası
Ara
2 minik sarı elma
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 avuç yer fıstığı
Su3lt yeşil çay bir kupa
Üzgünken kendimi yemeğe vuranlardanim bugün kendi kendime söz verdim yapmayacağım üzüntümü ağlayarak yaşayacağim ama yemeğe vurmayacagim diye
Merhaba canimMerhaba kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir bugün hiç uğrayamadım çünkü işlerimiz çok yoğun bide bugünün kötü sürprizi akıllı saatimin şarjı bitti adımlarım kayıt dışı olarak kaldı telefondaki adımı paylaşacam takım zorda kalmasın diye ama oda 2000 lerde malesef
Oryantal 250 adim mi attırdi
Afiyet olsun canim
Olmaz canım geldiği an orucu bozman lazım..Sana bişi sorcam ben şimdi orucluyum ama yeni yeni regl olmak üzereyim ufak bir kan gördüm bugün kabul olmaz demi
O kadar etkili içmeye korkuyorum şuanGunde bir kez bile icsem bebegide benide cok fena ishal yapiyor
Yazmayin kizlar banlanmayin :)Kızlar konuya gelin Tuncay gelmiş hoş gelmiş
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim
Geçmiş olsun canım inşaallah negatif çıkarsınızAbimi çağırdım annem ev de yalnız kalmasın diye çocuklar baya kötü koronavirus testi yaptiracagiz ben de dahil acile gidiyoruz
Adımlarımı paylaşayım unuturum yoksa
Eki Görüntüle 2957960
Cordelia
@aypare ackerman
Nerde Tuncay?Kızlar konuya gelin Tuncay gelmiş hoş gelmiş
Afiyet olsun canım
Artık cok geçYazmayin kizlar banlanmayin :)