- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Ay ne güzel belki bizimkiler de öyle olurAblamla aramda 1 yas var ya annem hep der sana cis öğretmek cok kolay oldu diye
Ablam yapıyor diye gidip yapmisim![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne güzel belki bizimkiler de öyle olurAblamla aramda 1 yas var ya annem hep der sana cis öğretmek cok kolay oldu diye
İnşallah benimde öyle olur. Bu aksam buyuk kiz geldi anne eslem soyundu dedi birde baksam donunu corabini bezine varana kadar cikarmis kosuyor evdeAblamla aramda 1 yas var ya annem hep der sana cis öğretmek cok kolay oldu diye
İnşallah canim :))İnşallah benimde öyle olur. Bu aksam buyuk kiz geldi anne eslem soyundu dedi birde baksam donunu corabini bezine varana kadar cikarmis kosuyor evde![]()
İnşallah benimde öyle olur. Bu aksam buyuk kiz geldi anne eslem soyundu dedi birde baksam donunu corabini bezine varana kadar cikarmis kosuyor evde![]()
Hadi inşaallah canim :)Ay ne güzel belki bizimkiler de öyle olur![]()
Eylül seni geçti deseydinHala anne şaka yapıyorsun komik değildi diye geziyor![]()
![]()
![]()
![]()
Yapıyorlar canım her türlü değişik çocuklar bizimki de yaramazlık çok dil de pabuç kadarBu daha 22 aylik ya![]()
Dedim öğrenmiş şaka yapiyorsan hiç komik değil dediEylül seni geçti deseydin![]()
Geçmiş olsun canım inşallah negatif çıkar haber verAbimi çağırdım annem ev de yalnız kalmasın diye çocuklar baya kötü koronavirus testi yaptiracagiz ben de dahil acile gidiyoruz
Adımlarımı paylaşayım unuturum yoksa
Eki Görüntüle 2957960
Cordelia
@aypare ackerman
Kıskançlık dimiDedim öğrenmiş şaka yapiyorsan hiç komik değil dedigerçek söylüyorum diyince ağlıyor
![]()
Yani diskalifiye olan kişi sonraki hafta yarişamayacak miKızlar yeni bir kural düşünüyorum. İki spor yarışmasıni da kazanan takım kaptanı, Cuma günü bir oyuncusunu yarış dışı bırakma hakkı kazansın...
Ne diyorsunuz fikirleri bekliyorum. Buyrun dinliyorum.
Bu kırmızı kart hakkı olacak. İster kullanır ister kullanmaz.
Yani olabilir mesela arti gelen olursa ortalamaya dahil olmazKızlar yeni bir kural düşünüyorum. İki spor yarışmasıni da kazanan takım kaptanı, Cuma günü bir oyuncusunu yarış dışı bırakma hakkı kazansın...
Ne diyorsunuz fikirleri bekliyorum. Buyrun dinliyorum.
Bu kırmızı kart hakkı olacak. İster kullanır ister kullanmaz.
Afiyet olsun canimHerkese iyi akşamlar. Çok şükür babamlar hastaneye ulaştılar. Yatışı yapıldı. Ben hızlıca menümü yazayım.
Kahvaltı
2dilim tam buğday ekmekli tost
Tavada bir yumurta
7 zeytin bir parça peynir
Ara
2 ceviz
Öğle
1 kase mercimek çorbası
Ara
2 minik sarı elma
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 avuç yer fıstığı
Su3lt yeşil çay bir kupa
Üzgünken kendimi yemeğe vuranlardanim bugün kendi kendime söz verdim yapmayacağım üzüntümü ağlayarak yaşayacağim ama yemeğe vurmayacagim diye
Kuzenler arasında rekabet varDedim öğrenmiş şaka yapiyorsan hiç komik değil dedigerçek söylüyorum diyince ağlıyor
![]()
Yani olabilir mesela arti gelen olursa ortalamaya dahil olmaz
E yani kırmızı kart bir bedeli olmalı.Yani diskalifiye olan kişi sonraki hafta yarişamayacak mi