- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InsaAllah kıslar![]()
Bende çayımı aldım dizinin yeni bölümünü bekliyorumHerkes sessizlige büründü![]()
Ne izliyorsun afiyet olsunBende çayımı aldım dizinin yeni bölümünü bekliyorum![]()
Teşekkür ederim YALANCI o da final yapıyor yaaNe izliyorsun afiyet olsun![]()
Kız sen benden de kırılgandır
Ilk 3 bolumunu izledim hosuma gitmisti ama sonra bakmadimTeşekkür ederim YALANCI o da final yapıyor yaa
Elimde değilKız sen benden de kırılgandır![]()
Ayyy hop oturup hop kalkıyor insan ama bitmesi de gerekiyordu.artik fazla yalan kalmadıIlk 3 bolumunu izledim hosuma gitmisti ama sonra bakmadim![]()
Kac adimdasin kiYemek yedim hemen15 dk dir yürüyorum![]()
Ahh ahhhh o elimizde olmayan şeyler bizim ömrümüzü bedenimizi akıl sağlığımızı bitiriyorElimde değil![]()
Migden ağrır ama bir saat bekleseydin keşke canımYemek yedim hemen15 dk dir yürüyorum![]()
Bide bana sorbakayım bi geçmişe
açıkçası çok yoruldum ne yediğimi bilmedim. bir de wc ye çıkmayınca stres oluyorum ben. takvime de baktım regl öncesi haftadayım. zira yemekten sonra tatlı istiyor canım![]()
Deseydin zaten eylulde annesine şaka yapiyomus altina işeyip durmusKızıma Eylül çişini öğrenmiş dedim şaka yapıyorsun anne hiç komik değil dedi![]()