Aynen kız makyajda biliyorlar şimdidenBenimkide ayni takma tirnak oje istiyor şimdiden
Benimkide yok
62373280 adım
Afiyet olsun canımmerhabalar hanımlar
22 kasım menüsü
@CordeliaaZipzip-
kahvaltı
1 yum omlet
zeytin peynir domates salatalık
1 dlm tbe
öğle
1 kase yoğurt yarım paket form büsküvi
ara bir elma
akşam
1 yum omlet
zeytin peynir domates salatalık
1 dlm tbe
su 2 lt
spor yok maalesef
Bence çok güzel sütlü sütlüneeeeeyyy soğuk baklava mı
gerçi adını çok duydum da hiç yemedim
AminAynen kız makyajda biliyorlar şimdiden
bena bugün bişeyler oluyor tam alıntı yaparken ufaklık ağlamaya başladı gözümden kaçmış ALLAH BENİ KAHRETMESİN
6237
Afiyet olsun canım
Bezlerde dolar üzerinden olduğu icin bende almama karari aldim bakalim bikac ay zorluk cekcezYa E Elif_Eylul markette zam olayı kur oyunu geliyorne bilim dolar yükselimce her hafta zam yapıyorvalla ne olacak bilmiyorum
Aahhh İstanbul da olsaydım gider bakardım yinede teşekkür ederimDüsmeyin bence ,Istanbulda markali ürünlerin defolu urunlerini satiyorlardi hala var mi bilmiyorum , belki bir secenek olabilir. Zara falan oluyordu.
O zaman ne yapiyoruz , kayinvalidemizin annemizin dikis makinesi alip dikis ogreniyoruz.Aahhh İstanbul da olsaydım gider bakardım yinede teşekkür ederim
Kur oyunu yok canimYa E Elif_Eylul markette zam olayı kur oyunu geliyor ne bilim dolar yükselimce her hafta zam yapıyorvalla ne olacak bilmiyorum
İy olmuş bence artık 3 yaşına girecek kısa sürede bezsize alışır inşallahBezlerde dolar üzerinden olduğu icin bende almama karari aldim bakalim bikac ay zorluk cekcez
Sagol canimİy olmuş bence artık 3 yaşına girecek kısa sürede bezsize alışır inşallah
Kolay gelsin
Cix ben hayatta yapamam.beceriksizim bu konudaO zaman ne yapiyoruz , kayinvalidemizin annemizin dikis makinesi alip dikis ogreniyoruz.
Ekmek 4 lira olacakmışKur oyunu yok canim
Hersey dolar uzerinden olursa zamlanir
Bezinden ,kahvesinden bir cok urun ithal ediliyor
Bugun profilde biri yazmis bugday ithal edilmiyor diye insanlar bilmeden konuşuyor
En basit bugday bile ithal ediliyor
Sadece bugday olsa iyi bir cok tarim ürününü ithal ediyoruz
Ee petrol uretimin yok dogal olarak yurt dışından aliyorsun benzine zam gelecek
Benzine zam demek her turlu uretim alaninda zam demek pazara nasil tasinacsk sebze meyve
Daha yazilacak cok sey varda uzun bile yazdim
Annem eskiden kumasi alir kendi dikerdi etegiBen cocukken hatirliyorum bizim örme kazak pantolon eteklerimiz vardi annemiz örerdi herseyi,teyzeler elbise , salvar etek gömlek etek pantolon dikerlerdi makinede. Simdilerde kalmadi sanirim.
Teşekkür ederim
Simdide moda örme pantalon triko eskiye dönüş yaptikAnnem eskiden kumasi alir kendi dikerdi etegi
Örme pantalonlari hatirliyorum ama cok küçüktum 6-7 yaşlarındaydim
Herşey zamKur oyunu yok canim
Hersey dolar uzerinden olursa zamlanir
Bezinden ,kahvesinden bir cok urun ithal ediliyor
Bugun profilde biri yazmis bugday ithal edilmiyor diye insanlar bilmeden konuşuyor
En basit bugday bile ithal ediliyor
Sadece bugday olsa iyi bir cok tarim ürününü ithal ediyoruz
Ee petrol uretimin yok dogal olarak yurt dışından aliyorsun benzine zam gelecek
Benzine zam demek her turlu uretim alaninda zam demek pazara nasil tasinacsk sebze meyve
Daha yazilacak cok sey varda uzun bile yazdim
Yani o kadar uzagim ki artık mesleğime üzülüyorum bazenEkmek 4 lira olacakmış
Un da bugdaydan ithal ediyor
Sen ziraat mühendisi oldugu için bu işi bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?