• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hafi Allah kolaylik versin 😌

Ne oldu yine 🙄

Hic duymamistim ya alakasi var mi gercekten 🙄

Düsmeyin bence ,Istanbulda markali ürünlerin defolu urunlerini satiyorlardi hala var mi bilmiyorum , belki bir secenek olabilir. Zara falan oluyordu.

Gerekirse , dikis makinesi ogrenmek gerek , bem cok seviyorum dikisle ugrasmayi ama cocuklar izon vermiyor.

Makarna 🤩

Gecmis olsun abla uzuldum ya , hayirlisi olsun. Burda da vakalar artiyor gittikce .

Bence en iyisini yapiyorsun.

Hosgeldiniz.💕

Abla alistirma külodu giydir istersen en azindan kiyafetleri cis olmaz. Biz geceleri alistirma külodu takiyoruz artik. 👍😬
Dun aksam makarna vardi mönülerinde 🤣🤭

Ben cocukken hatirliyorum bizim örme kazak pantolon eteklerimiz vardi annemiz örerdi herseyi,teyzeler elbise , salvar etek gömlek etek pantolon dikerlerdi makinede. Simdilerde kalmadi sanirim.
Aynen benim de vardı.ahh zaman sen neler yaptın bize

Teşekkür ederim ♥️ dua edin inşallah ameliyati olacak babamın şimdi yola çıktılar Konya'ya gidiyorlar. Eşim götürüyor. Babamla vedalaştırken bana hakkını helal et deyip ağladı 😔 benim ne hakkım olabilir ki babamın üstünde 😭 duygusalım endişeliyim umarım sağlıkla gelir evimize
Rabbim şifasını versin inşallah 😔

Kur oyunu yok canim
Hersey dolar uzerinden olursa zamlanir
Bezinden ,kahvesinden bir cok urun ithal ediliyor
Bugun profilde biri yazmis bugday ithal edilmiyor diye insanlar bilmeden konuşuyor
En basit bugday bile ithal ediliyor
Sadece bugday olsa iyi bir cok tarim ürününü ithal ediyoruz

Ee petrol uretimin yok dogal olarak yurt dışından aliyorsun benzine zam gelecek
Benzine zam demek her turlu uretim alaninda zam demek pazara nasil tasinacsk sebze meyve

Daha yazilacak cok sey varda uzun bile yazdim :-)
🤐🙈
Onlar hic bir ise yaramiyo ya 😔
Kendi islaninca rahatsiz oluyor mu?
Olmuyor faydasi cidden

Teşekkür ederim ♥️ dua edin inşallah ameliyati olacak babamın şimdi yola çıktılar Konya'ya gidiyorlar. Eşim götürüyor. Babamla vedalaştırken bana hakkını helal et deyip ağladı 😔 benim ne hakkım olabilir ki babamın üstünde 😭 duygusalım endişeliyim umarım sağlıkla gelir evimize
Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallah canım sağ selamet ameliyat olup kavuşursunuz inşallah 🤲🏻

Allah sifa versin canim :(

Kur oyunu yok canim
Hersey dolar uzerinden olursa zamlanir
Bezinden ,kahvesinden bir cok urun ithal ediliyor
Bugun profilde biri yazmis bugday ithal edilmiyor diye insanlar bilmeden konuşuyor
En basit bugday bile ithal ediliyor
Sadece bugday olsa iyi bir cok tarim ürününü ithal ediyoruz

Ee petrol uretimin yok dogal olarak yurt dışından aliyorsun benzine zam gelecek
Benzine zam demek her turlu uretim alaninda zam demek pazara nasil tasinacsk sebze meyve

Daha yazilacak cok sey varda uzun bile yazdim :-)
Cok dogru diyosun. Aksam esimde oyle soyluyordu. Zamaninda tarima, sanayiye onem verilmeliydi diye...

Allah şifa versin inşallah

Bende cok seviyorum hazir baklava ile iki kez yaptim bu yaz ama kendini frenlemek cok zor oluyor sevene
Bende çok severim hem ev hem hazır baklavayı ama dediğin gibi frenlemek çok zor gerçi ben bütün tatlıları severim yeterki tatlı olsun 😅

Back