• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

merhabalar hanımlar :KK200:

22 kasım menüsü
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-

kahvaltı
1 yum omlet
zeytin peynir domates salatalık
1 dlm tbe

öğle
1 kase yoğurt yarım paket form büsküvi

ara bir elma

akşam
1 yum omlet
zeytin peynir domates salatalık
1 dlm tbe

su 2 lt
spor yok maalesef
Afiyet olsun canim ♥️

Herkese selam :KK25:

Bende de hastalik haberleri var 😐
Benimki gecmedi zaten ne ictiysem fayda etmedi, öksürük aynen devam
Cocuklar da yine hasta 😐
Dün gelin oglani dr a götürdü,cocuk ne yese içse kusuyordu, vucutta su kalmamis artik, kiz bütün gün bendeydi
Simdide mide gribi salgini varmis

Benim kizin bu haftasonu düğün yemegi vardi
Onlarda corona olmuş
O yüzden onuda iptal ettik
Çok geçmiş olsun abla

Bismillah deyip bez almadım eylulü çişe alıştircam Allah izin verirse bez olmus anasinin dini🤦🏻‍♀️
Hafi Allah kolaylik versin 😌
Beni sevmeyen bana bildirim yollmasin lütfen nokta....
Ne oldu yine 🙄
Kozmik bakımda tuvalete alıştırma tarihleri var yorumlara bakıyordum anneler hep olumlu dönüş yapmış bi bak istersen
Hic duymamistim ya alakasi var mi gercekten 🙄
Kızlar indirimler hakkında ne düşünüyorsunuz.bu batağa düşelim mi dusmeyelim mi🥴
Düsmeyin bence ,Istanbulda markali ürünlerin defolu urunlerini satiyorlardi hala var mi bilmiyorum , belki bir secenek olabilir. Zara falan oluyordu.
Çocuklara lcwdan aliyodum. Ama bu konuyuda gözden geçirmek gerekecek galiba. Neyseki eksikleri kalmadi. Allah izin verirse bu seneki bayram harçliklarini hiç harcatmayip seneye ihtiyaçlarini alirim. Ana sinifi kiyafet aldiriyormu bilmiyorum ama okul donemi yine bayagi masraf olur...
Gerekirse , dikis makinesi ogrenmek gerek , bem cok seviyorum dikisle ugrasmayi ama cocuklar izon vermiyor.
Akşama kendime karışık sebze yapsam diyorum. Cocuklar yemiyor. Onlara ne yapcam 😔
Makarna 🤩

Cocuklar da yine hasta 😐
Dün gelin oglani dr a götürdü,cocuk ne yese içse kusuyordu, vucutta su kalmamis artik, kiz bütün gün bendeydi

Onlarda corona olmuş
Gecmis olsun abla uzuldum ya , hayirlisi olsun. Burda da vakalar artiyor gittikce .
Canim yaa kusura bakma kücük sandim oysaki🤦🏻‍♀️
Benim büyuk kiza 13yasinda bıraktım almayi kendi sectigi icin simdi 20yasinda hâla almam ona sormadan cunkü cins
Bence en iyisini yapiyorsun.
Hoşbulduk teşekkür ederim 💓 ne kadar güzel bir grup
Hosgeldiniz.💕
Sabahtan beri sürekli tuttum yapmadi namaza durdum anne çişimi yaptim dedi:KK61:
Abla alistirma külodu giydir istersen en azindan kiyafetleri cis olmaz. Biz geceleri alistirma külodu takiyoruz artik. 👍😬

Hafi Allah kolaylik versin 😌

Ne oldu yine 🙄

Hic duymamistim ya alakasi var mi gercekten 🙄

Düsmeyin bence ,Istanbulda markali ürünlerin defolu urunlerini satiyorlardi hala var mi bilmiyorum , belki bir secenek olabilir. Zara falan oluyordu.

Gerekirse , dikis makinesi ogrenmek gerek , bem cok seviyorum dikisle ugrasmayi ama cocuklar izon vermiyor.

Makarna 🤩

Gecmis olsun abla uzuldum ya , hayirlisi olsun. Burda da vakalar artiyor gittikce .

Bence en iyisini yapiyorsun.

Hosgeldiniz.💕

Abla alistirma külodu giydir istersen en azindan kiyafetleri cis olmaz. Biz geceleri alistirma külodu takiyoruz artik. 👍😬
Sagol canim 2tane cis kilodu var giydiriyorum ama geciriyor🙈

Cocuklar da yine hasta 😐

Onlarda corona olmuş
çok geçmiş olsun canım yaaa
Allah şifa versin hepinize :KK200:

Bu tip esofman altlari nette 60 tlydi en son baktigimda. Sweet ustler de 60 80 arasi degisiyodu. Bizim mahalleden 45ten üç tane altlik aldim. Ustluk almadim vazgectim. Bir sürü kazagim var onlari eskitirim bu kış
Güle güle giy ❤️
Ah tamam :)

35 yaşındayım öğretmenim. Evliyim 8 yaşında bir çocuğum var.

1.65 boya 65 kiloyum hedefim 58 civarı. İki öğün karatay diyeti yapıyorum bir haftadır. Akşamları bir saat yürüyüş yapıyorum.

Yağ oranımın yüksek olduğundan eminim çünkü selülit ve dalgalanma problemim var :KK43:(
Aramıza hoşgeldinn 💕

Cocuklar da yine hasta 😐

Onlarda corona olmuş
Geçmiş olsun abla ❤️

Back