• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

🤐🙈

Olmuyor faydasi cidden
Benim kiz ilk denedigimde şap şap cisine basip oynuyodu 🤣 o zaman anlamadigini farkedip zorlamadim. 3 ay araliklarla denedim. Once kakayi ogrendi sonra cis kacirdigi zaman aglamaya rahatsiz olmaya basladi oyle oyle ogrendi. İnşallah cok kolay geçsin sizinde

Kızlar ekmeğinizi kendiniz yapın.alin çuvalla unu yapın valla ben çok nadir beyaz ekmek alıyorum kendime de tam buğday ekmeği yapıyorum
Eskiden babannem bol ekmek yapardı köyde fırını yıkmış babam yapacak onu da
Annem ekmek yapıcam diyor
Kaynanam da biz evlendigimde yapardı fırını vardı ama yıkıldı garaj yaptık hala köy ekmek yerler alırlar

Benim kiz ilk denedigimde şap şap cisine basip oynuyodu 🤣 o zaman anlamadigini farkedip zorlamadim. 3 ay araliklarla denedim. Once kakayi ogrendi sonra cis kacirdigi zaman aglamaya rahatsiz olmaya basladi oyle oyle ogrendi. İnşallah cok kolay geçsin sizinde
Amin insallah canim sagol🤲

Ben ilkokula giderken annem bize yelek, hırka orerdi hep. Hirkayi köyde buldum da hiç bir şey olmamıştı
Ben nedense bu zamlardan çok büyük etkilendim.sebebini bilmiyorum.korkmaya başladım.rabbim beterinden korusun hepimizi.soframizdan ekmeğimiz yemeğimiz eksik olmasin

Ne guzel ugrasip yapıyorsun
Bizim evde ekmek cok yeniyor ugrasmak zor olur :-)
Ben marketten bir paket dilimli ekmek aliyorum. Surekli farkli siyez tam bugday kepek. Bize en az 4 gun gidiyor. Ama tabi eşim evde yemiyor mesai yaptigindan. Hafta da 3 aksam mesaide zaten

Kaynanam da biz evlendigimde yapardı fırını vardı ama yıkıldı garaj yaptık hala köy ekmek yerler alırlar
Ben kendimi öğrendim hatta 🍞 yapma makinesi var.cok yoğun olursam orda yapıyorum.

Benim annem gilde yufka yaparlar en fazla 2 çuval derin dondurucuya atıp az az tuketirler kalın lavaş, fırında ekmek hepsini dondurucuya atıyor

Ben marketten bir paket dilimli ekmek aliyorum. Surekli farkli siyez tam bugday kepek. Bize en az 4 gun gidiyor. Ama tabi eşim evde yemiyor mesai yaptigindan. Hafta da 3 aksam mesaide zaten
Biz evde 4 kisiyiz canim babam ,annem ben ve kardeşim
Kimse diyette olmadiig icin cok ekmek tüketiliyor:)
Benim tekrar diyet moduna geçmem lazim.ama gecemiyorum

Ekmek 4 lira olacakmış
Un da bugdaydan ithal ediyor
Sen ziraat mühendisi oldugu için bu işi bilirsin 🥰🥰
Uretmezsen 8tl de olur migicim . Ne fabrika kaldi ne , nede ciftci memnun . Suan biz caydan cok az kar eder durumdayiz isciye gidiyor aldigin para yakinda kimse cayda uretmez . Niye uretsin ki caykur kamyonu devrilmese kimin haberi vardi disardan gelen caydan . Kamyon devrildikten sonra paketlere islendi menseinin neresi oldugu . Bunlar iyi gunlerimiz valla cocuklarimiza uzuluyorum .

Ben nedense bu zamlardan çok büyük etkilendim.sebebini bilmiyorum.korkmaya başladım.rabbim beterinden korusun hepimizi.soframizdan ekmeğimiz yemeğimiz eksik olmasin
Kıyamet alametleri bunlar kıtlık falan da başlar yakında

Uretmezsen 8tl de olur migicim . Ne fabrika kaldi ne , nede ciftci memnun . Suan biz caydan cok az kar eder durumdayiz isciye gidiyor aldigin para yakinda kimse cayda uretmez . Niye uretsin ki caykur kamyonu devrilmese kimin haberi vardi disardan gelen caydan . Kamyon devrildikten sonra paketlere islendi menseinin neresi oldugu . Bunlar iyi gunlerimiz valla cocuklarimiza uzuluyorum .
Oyle birsey ki canim iklim sartlarida o kadar değişiyor ki bizim köyde bugday olmadi bu sene verim yuzde 50 azaldi

Biz evde 4 kisiyiz canim babam ,annem ben ve kardeşim
Kimse diyette olmadiig icin cok ekmek tüketiliyor:)
Benim tekrar diyet moduna geçmem lazim.ama gecemiyorum
Evde baskalari yeyip icerken senin dikkat etmen cok daha zor. Gecen sene baslarda bende cok zorlandim. Eşim habire tatli istiyordu. Yemegin yanına pilav makarna vs. Mesela annemlere gidince istemsizce fazla yiyorum. Karsimda tabak tabak yiyen insanlar 🤐

Back