- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.985
- 598
- 35
Vala coğunlukla kızımın kıyafeti çıkıyor çamaşırlardaYavrum yaa hevesli oluyorlar bu yaşta benim ev Çarşamba pazarına dönüyordu kıyafet değiştirmekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vala coğunlukla kızımın kıyafeti çıkıyor çamaşırlardaYavrum yaa hevesli oluyorlar bu yaşta benim ev Çarşamba pazarına dönüyordu kıyafet değiştirmekten
Hoşbulduk, inşallah canım elimden geleni yapacağımHoşgeldin....bende ogretmenim...kilon yok senin biraz dikkat biraz sporla hallerdersin
Hosgeldin canimHoşbulduk, inşallah canım elimden geleni yapacağım
Sizede geçmiş olsun cnm yaaGeçmiş olsun abla
Benim oglanda persembedrn beri kusma ishal var bugun biraz kendine geldi cok şükür
Mide gribi salgini var evet
Dugun için hayırlısı önemli olan sağlık
Anladim canım sağol büyük tuvaletini döktük klozete baybay yaptikE Elif_Eylul
Guzel kilotlar al bunlar senin cisini yapma uzulur de
Ustune bez baglamayi dene hem ortalik batmaz surekli lazimliga otuttur cis gelince buraya yap de yapinca odul ver
Bezi istemezse baglama
Ben her yontemi denedim Allah kolaylik versin canim
İnan hala bizde de aynı sabah öğlen akşam farklı giyiniyor.okul kıyafeti de var nasıl oluyor ben anlamıyorum.gun içinde kıyafet değişimi hala devam ediyor.o huyu hiç değişmeyecek anlayacağınVala coğunlukla kızımın kıyafeti çıkıyor çamaşırlarda
Sen aklına koyduğun her şeyi yapabilirsin.senin inanılmaz bir gücün varAnladim canım sağol büyük tuvaletini döktük klozete baybay yaptik
Bakalim nekadar sabirli olcam
Sagol Ordan kapiyorlar zaten ablaSizede geçmiş olsun cnm yaa
Bu kış böyle geçecek heralde
Cocuklar 1 hafta yuvaya gittiler yine hastalar
Sen aklına koyduğun her şeyi yapabilirsin.senin inanılmaz bir gücün var
Valla ben okul kuyafeti mavi önlükle bi gün dururdum eve gidince degiştiridim bi hafta giyerdim şimdikiler çooknfarklı bizde ne olacak bilmiyorumİnan hala bizde de aynı sabah öğlen akşam farklı giyiniyor.okul kıyafeti de var nasıl oluyor ben anlamıyorum.gun içinde kıyafet değişimi hala devam ediyor.o huyu hiç değişmeyecek anlayacağın
Al benden de o kadar rabbim evlatlarimizla sinamasin.Valla ben okul kuyafeti mavi önlükle bi gün dururdum eve gidince degiştiridim bi hafta giyerdim şimdikiler çooknfarklı bizde ne olacak bilmiyorum
Teşekkür ederim hoşbuldukHosgeldin canim
Çok teşekkürler hoşbuldukfesang hoşgeldiniz
Ne yemegi yapiliyor :)Fox da yemek yapiliyoreeee fikir olur mu acep
Benimkide yokBenim günaydinim yok burda
Savol
Şimdilik soğuk baklava yapıyorlar.menuyu kaçırdım birazdan öğreneceğizNe yemegi yapiliyor :)
Patik ve terlik giyiyirum da kıslar bulaştırdı
Cok sağol canım
Cok sağol canımGünaydın ablacım
Günaydın canım
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Günaydın kaptanım