Gün menüsü oluyor geneldeŞimdilik soğuk baklava yapıyorlar.menuyu kaçırdım birazdan öğreneceğiz
Hmmm 5 çayı içinmiş.bizde içinden az kalorili olanı seçeriz yaparizGün menüsü oluyor genelde
Sarma,börek, kısır
Afiyet olsun şimdidenAkşama özbek pilavi yapacam
Çok geçmiş olsun ablaHerkese selam
Bende de hastalik haberleri var
Benimki gecmedi zaten ne ictiysem fayda etmedi, öksürük aynen devam
Cocuklar da yine hasta
Dün gelin oglani dr a götürdü,cocuk ne yese içse kusuyordu, vucutta su kalmamis artik, kiz bütün gün bendeydi
Simdide mide gribi salgini varmis
Benim kizin bu haftasonu düğün yemegi vardi
Onlarda corona olmuş
O yüzden onuda iptal ettik
Hafi Allah kolaylik versinBismillah deyip bez almadım eylulü çişe alıştircam Allah izin verirse bez olmus anasinin dini
Ne oldu yineBeni sevmeyen bana bildirim yollmasin lütfen nokta....
Hic duymamistim ya alakasi var mi gercektenKozmik bakımda tuvalete alıştırma tarihleri var yorumlara bakıyordum anneler hep olumlu dönüş yapmış bi bak istersen
Düsmeyin bence ,Istanbulda markali ürünlerin defolu urunlerini satiyorlardi hala var mi bilmiyorum , belki bir secenek olabilir. Zara falan oluyordu.Kızlar indirimler hakkında ne düşünüyorsunuz.bu batağa düşelim mi dusmeyelim mi
Gerekirse , dikis makinesi ogrenmek gerek , bem cok seviyorum dikisle ugrasmayi ama cocuklar izon vermiyor.Çocuklara lcwdan aliyodum. Ama bu konuyuda gözden geçirmek gerekecek galiba. Neyseki eksikleri kalmadi. Allah izin verirse bu seneki bayram harçliklarini hiç harcatmayip seneye ihtiyaçlarini alirim. Ana sinifi kiyafet aldiriyormu bilmiyorum ama okul donemi yine bayagi masraf olur...
MakarnaAkşama kendime karışık sebze yapsam diyorum. Cocuklar yemiyor. Onlara ne yapcam
Gecmis olsun abla uzuldum ya , hayirlisi olsun. Burda da vakalar artiyor gittikce .Herkese selam
Cocuklar da yine hasta
Dün gelin oglani dr a götürdü,cocuk ne yese içse kusuyordu, vucutta su kalmamis artik, kiz bütün gün bendeydi
Onlarda corona olmuş
Bence en iyisini yapiyorsun.Canim yaa kusura bakma kücük sandim oysaki
Benim büyuk kiza 13yasinda bıraktım almayi kendi sectigi icin simdi 20yasinda hâla almam ona sormadan cunkü cins
Hosgeldiniz.Hoşbulduk teşekkür ederimne kadar güzel bir grup
Abla alistirma külodu giydir istersen en azindan kiyafetleri cis olmaz. Biz geceleri alistirma külodu takiyoruz artik.Sabahtan beri sürekli tuttum yapmadi namaza durdum anne çişimi yaptim dedi
Kolay gelsin canimBende bebisi zor bela uyuttum yemege giriscem. Çocuklara bezelye, domates corbasi yapcam. Kendime kabak mantar firinda yapcam
neeeeeyyy soğuk baklava mıŞimdilik soğuk baklava yapıyorlar.menuyu kaçırdım birazdan öğreneceğiz
Kolay gelsin, ben de aksama kinoa kisiri evdekilere makarna ve tarhana corbasi ,bugun de böyle olsun.Bende bebisi zor bela uyuttum yemege giriscem. Çocuklara bezelye, domates corbasi yapcam. Kendime kabak mantar firinda yapcam
Sagol canim 2tane cis kilodu var giydiriyorum ama geciriyorHafi Allah kolaylik versin
Ne oldu yine
Hic duymamistim ya alakasi var mi gercekten
Düsmeyin bence ,Istanbulda markali ürünlerin defolu urunlerini satiyorlardi hala var mi bilmiyorum , belki bir secenek olabilir. Zara falan oluyordu.
Gerekirse , dikis makinesi ogrenmek gerek , bem cok seviyorum dikisle ugrasmayi ama cocuklar izon vermiyor.
Makarna
Gecmis olsun abla uzuldum ya , hayirlisi olsun. Burda da vakalar artiyor gittikce .
Bence en iyisini yapiyorsun.
Hosgeldiniz.
Abla alistirma külodu giydir istersen en azindan kiyafetleri cis olmaz. Biz geceleri alistirma külodu takiyoruz artik.
Ben düz mantik bakiyorum hep ha baklava ha un helvasi icine ayni malzemeler giriyor. O kadar zahmete deger mineeeeeyyy soğuk baklava mı
gerçi adını çok duydum da hiç yemedim
Anasının diniBismillah deyip bez almadım eylulü çişe alıştircam Allah izin verirse bez olmus anasinin dini
çok geçmiş olsun canım yaaaHerkese selam
Cocuklar da yine hasta
Onlarda corona olmuş
Bence hiç güzel değil.ama ben şerbetli tatlıları hiç sevmiyorum.sekerim düşerse azıcık yerim yoksa migdem kalkiyorneeeeeyyy soğuk baklava mı
gerçi adını çok duydum da hiç yemedim
Güle güle giyBu tip esofman altlari nette 60 tlydi en son baktigimda. Sweet ustler de 60 80 arasi degisiyodu. Bizim mahalleden 45ten üç tane altlik aldim. Ustluk almadim vazgectim. Bir sürü kazagim var onlari eskitirim bu kış
Aramıza hoşgeldinnAh tamam :)
35 yaşındayım öğretmenim. Evliyim 8 yaşında bir çocuğum var.
1.65 boya 65 kiloyum hedefim 58 civarı. İki öğün karatay diyeti yapıyorum bir haftadır. Akşamları bir saat yürüyüş yapıyorum.
Yağ oranımın yüksek olduğundan eminim çünkü selülit ve dalgalanma problemim var(
Geçmiş olsun ablaHerkese selam
Cocuklar da yine hasta
Onlarda corona olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?