Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim

Çok geçmiş olsun abla

Bismillah deyip bez almadım eylulü çişe alıştircam Allah izin verirse bez olmus anasinin dini
Hafi Allah kolaylik versin
Beni sevmeyen bana bildirim yollmasin lütfen nokta....
Ne oldu yine
Kozmik bakımda tuvalete alıştırma tarihleri var yorumlara bakıyordum anneler hep olumlu dönüş yapmış bi bak istersen
Hic duymamistim ya alakasi var mi gercekten
Kızlar indirimler hakkında ne düşünüyorsunuz.bu batağa düşelim mi dusmeyelim mi
Düsmeyin bence ,Istanbulda markali ürünlerin defolu urunlerini satiyorlardi hala var mi bilmiyorum , belki bir secenek olabilir. Zara falan oluyordu.
Gerekirse , dikis makinesi ogrenmek gerek , bem cok seviyorum dikisle ugrasmayi ama cocuklar izon vermiyor.
Akşama kendime karışık sebze yapsam diyorum. Cocuklar yemiyor. Onlara ne yapcam
Makarna
Gecmis olsun abla uzuldum ya , hayirlisi olsun. Burda da vakalar artiyor gittikce .
Canim yaa kusura bakma kücük sandim oysaki
Benim büyuk kiza 13yasinda bıraktım almayi kendi sectigi icin simdi 20yasinda hâla almam ona sormadan cunkü cins
Bence en iyisini yapiyorsun.
Hoşbulduk teşekkür ederim ne kadar güzel bir grup
Hosgeldiniz.
Sabahtan beri sürekli tuttum yapmadi namaza durdum anne çişimi yaptim dedi
Abla alistirma külodu giydir istersen en azindan kiyafetleri cis olmaz. Biz geceleri alistirma külodu takiyoruz artik.

Sagol canim 2tane cis kilodu var giydiriyorum ama geciriyor

çok geçmiş olsun canım yaaa
Allah şifa versin hepinize

Bu tip esofman altlari nette 60 tlydi en son baktigimda. Sweet ustler de 60 80 arasi degisiyodu. Bizim mahalleden 45ten üç tane altlik aldim. Ustluk almadim vazgectim. Bir sürü kazagim var onlari eskitirim bu kış
Güle güle giy
Aramıza hoşgeldinn
Geçmiş olsun abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…