- 19 Kasım 2019
- 53.600
- 136.100
- 698
Benden vereym, yemek yiyerek yorulmasnHi hi listeden çıktı sabah 3 kilo artiyim diyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benden vereym, yemek yiyerek yorulmasnHi hi listeden çıktı sabah 3 kilo artiyim diyordu
Suladim pazar gunüOooo sulandimi çiçekler
Aralikta 3 bitcek canimEylul kac yasindaydi canim
Tecrübelisindir mutlaka ama sabretmek lazımSabahtan beri sürekli tuttum yapmadi namaza durdum anne çişimi yaptim dedi
Lazimlik al odaya koy çişin gelince bura otur de canim ben oyle yapiyordumSabahtan beri sürekli tuttum yapmadi namaza durdum anne çişimi yaptim dedi
Var canim herseyi aldim simdi baktim altina büyugunü yapmaya calisiyor otutturdumLazimlik al odaya koy çişin gelince bura otur de canim ben oyle yapiyordum
Kizim cok zor alıştı kabizlikta vardi
Ama oglum 2 haftada gece gunduz bez istemedi
Her cocuk farkli inşallah cabuk alışır
Ben yeniyim tanimiyoreeeeeBirzamanlar tospil vardi adı mavitospikti hatirlayan el kaldirsin uzun zamandir selam vermedi demekki özlememis bile mavitosbik07
Çiş olayi cok zorTecrübelisindir mutlaka ama sabretmek lazım
inanır mısın ben kızımı klozete oturttum hemen öğrendi gece de hiç zorlanmadım darısı sana inşallahÇiş olayi cok zor
Benim kizin ana okulu ogretmeni bezin altina kilot giydirin ıslaklığı hissedip rahatsiz olur cikarmak ister demisti oyle dene istersen canim kilodunu giydir ustune bez tak istersenVar canim herseyi aldim simdi baktim altina büyugunü yapmaya calisiyor otutturdum
Kizz kış gunumu başlanır ha bı yazı bekleseydinBismillah deyip bez almadım eylulü çişe alıştircam Allah izin verirse bez olmus anasinin dini
Hoşgeldin....bende ogretmenim...kilon yok senin biraz dikkat biraz sporla hallerdersinAh tamam :)
35 yaşındayım öğretmenim. Evliyim 8 yaşında bir çocuğum var.
1.65 boya 65 kiloyum hedefim 58 civarı. İki öğün karatay diyeti yapıyorum bir haftadır. Akşamları bir saat yürüyüş yapıyorum.
Yağ oranımın yüksek olduğundan eminim çünkü selülit ve dalgalanma problemim var (
İnşallah canim Rabbim yardımcımız olsuninanır mısın ben kızımı klozete oturttum hemen öğrendi gece de hiç zorlanmadım darısı sana inşallah
Bezin altina kilotmuBenim kizin ana okulu ogretmeni bezin altina kilot giydirin ıslaklığı hissedip rahatsiz olur cikarmak ister demisti oyle dene istersen canim kilodunu giydir ustune bez tak istersen
2 bucuk yasinda basladiydi anaokuluna bu arada
Napayim canim 3yasinı doldurcak aralıkta bezler olmus kacparaKizz kış gunumu başlanır ha bı yazı bekleseydin
Hoşgeldin....bende ogretmenim...kilon yok senin biraz dikkat biraz sporla hallerdersin
9 dk once son icerige bakiyorBirzamanlar tospik vardi adı mavitospikti hatirlayan el kaldirsin uzun zamandir selam vermedi demekki özlememis bile mavitosbik07
O bakar kör yazmaz9 dk once son icerige bakiyor
Evet ogretmen soylemistiBezin altina kilotmu
Maşallah çok şekerDün 4kere üstunü değişti
Ablasinin topuklularini giyip cantasini takti
Prenses etegi varmis onu giydi döndü ortalikta