- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
İyi geceler
. Yalnışlıkla kalplerini sildim sorryy![Er...what ? o_O o_O](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk13.gif)
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
![Er...what ? o_O o_O](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk13.gif)
Iyi geceler kizlar ❤❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi geceler kizlar ❤❤
İyi geceler canımIyi geceler kizlar ❤❤
![]()
Çok kardiyo ya yüklenme sen canımAnlaşıldı kaptanım toparlayabiliriz
Totom yese 2. Kardiyoyu yapacağım![]()
Ondan çarpıĺmış kalplerİyi geceler. Yalnışlıkla kalplerini sildim sorryy
![]()
İyi geceler canım,Iyi geceler kizlar ❤❤
![]()
Canin sağolsun..yarın ins daha iyi olur...Eki Görüntüle 2957398
Kusura bakmayın kızlar bugün böyle oldu malesef
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia S sulisim
Ben birine adımlarini tamamlamadin dedim beni banlatmak icin elinden geleni yapti sen canin sağolsun diyosunCanin sağolsun..yarın ins daha iyi olur...
Kirmizidan sonra mavi kalp koyunca carpiliyorOnun. Kalpleri hep çarpık![]()
Napayım kuzum...buraya gelen yaşı başını almış büyümüş kişileriz...eminim imkanı olsa gücü olsa kalan 3000 tamamlardi...çoğu gitmiş azı kalmış...sonuçta hepimiz sorumluluk sahibi insanlarız...Ben birine adımlarini tamamlamadin dedim beni banlatmak icin elinden geleni yapti sen canin sağolsun diyosun![]()
Cordi bunu beğendi.Canin sağolsun..yarın ins daha iyi olur...
Napayım kuzum...buraya gelen yaşı başını almış büyümüş kişileriz...eminim imkanı olsa gücü olsa kalan 3000 tamamlardi...çoğu gitmiş azı kalmış...sonuçta hepimiz sorumluluk sahibi insanlarız...
Cordi bunu beğendi.![]()
Neyse ki kardiyonun hatrına o tutmayan ayaklarımın hatrına vicdanım rahatWoooow güzel laf attı![]()
Ay yok bugün yapmam daha dizimi asla zorlamamÇok kardiyo ya yüklenme sen canım
Bu durum da ben Fatmagül oldum fatmagülün suçu neNeyse ki kardiyonun hatrına o tutmayan ayaklarımın hatrına vicdanım rahat
Yoksa ayy kahrımdan ölürdüm![]()