Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden olmasın nerden biliyorsun dobra olmak kötü birimi demekTamam ben hep cennetteyim![]()
Kardio yapmistim 20dkcik bide 2000 ip atladim.Bayağı bayağı yaptın yani.Afiyet olsun.
![]()
Bu sorunu yanıtsız bırakayimNeden olmasın nerden biliyorsun dobra olmak kötü birimi demek![]()
Yok yok yemem dahaYe ye anasını satiyim bidahamı gelcez dünyaya![]()
Allah hep güldürsün inşallahTakılıyorum canım ama ne güldüm![]()
Ayy iyi ki tavuğunuz olarak dünyaya gelmemişimAklima geldi ,biz kucukken tavuklarimizin poposuna aci biber sürerdik yumurtlasinlar diye![]()
Ayyy koptumm ne yapardınızAklima geldi ,biz kucukken tavuklarimizin poposuna aci biber sürerdik yumurtlasinlar diye![]()
NedenBu sorunu yanıtsız bırakayim![]()
Sesli gülüyorum ya kızım neye gülüyorsun diyorAyy iyi ki tavuğunuz olarak dünyaya gelmemişim![]()
Canım dünün sporunu attın mı ? Eve yeni girdim kaçırmış olabilirim.Ne yeedimse yazdim sporu bol yaptim.![]()
Amin cümlemizi canımAllah hep güldürsün inşallah![]()
Misafir için yapmıştım herkes çok lezzetli olmuş deyince dayanamadimAfiyet olsun elmalı kurabiye olmasaymis iyimis![]()
Bende o kadar güldüm ki yazarkenSesli gülüyorum ya kızım neye gülüyorsun diyor![]()