- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kokereç yemeyi öğrettin sandım yanlıştan okudum yanlış anladımYok kuzu ben yemem de milkelamin kokoreç şarkısı vardı onu ogretmistim o zamanlar![]()
Valla 4_5gundur bir baş ağrısı geçmek nedir bilmiyor yoksa iyiyimAleykum selam canim![]()
Gecmis olsun canimValla 4_5gundur bir baş ağrısı geçmek nedir bilmiyor yoksa iyiyim![]()
Canımız çeksin diyemiAkşama 1 çatal pasta yiyebilirim yersem yazarim gruba
Geçmiş olsunValla 4_5gundur bir baş ağrısı geçmek nedir bilmiyor yoksa iyiyim![]()
Yediğim her seyi yazmak zorunda oldugum.icinCanımız çeksin diyemi![]()
Keşke yese benim kızın boğazı sıkıntılı yemek et yemeği sevmiyor tavuk yiyor sadece oda binde birBen kokereç yemeyi öğrettin sandım yanlıştan okudum yanlış anladım![]()
Afiyet olsun canim ❤22 Kasım menü
Sabah
Haşlanmış yumurta,1 ceviz
Peynir,domates,kapya biber,roka
2 dilim tb ekmek,şekersiz çay
Ara öğün
bol su
Öğle
Eki Görüntüle 2957251
Ara öğün Eki Görüntüle 2957252
Akşam
Öğlenin aynısı..
spor
Yarım saat kardiyo/yağ yakımı
Adımımı tamamladımEki Görüntüle 2957253
aypare ackerman
Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul
Afiyet olsun ayaklarına saglik22 Kasım menü
Sabah
Haşlanmış yumurta,1 ceviz
Peynir,domates,kapya biber,roka
2 dilim tb ekmek,şekersiz çay
Ara öğün
bol su
Öğle
Eki Görüntüle 2957251
Ara öğün Eki Görüntüle 2957252
Akşam
Öğlenin aynısı..
spor
Yarım saat kardiyo/yağ yakımı
Adımımı tamamladımEki Görüntüle 2957253
aypare ackerman
Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul
Bilmediğimden soruyorum yasak değilmi öyle şeyler yemek diyetteyiz ya ben daha hiç kaçamak yapmadım serbest de bende gömecemYediğim her seyi yazmak zorunda oldugum.icin![]()
Sol dizim acıdı yaAfiyet olsun ayaklarına saglik![]()
Zorlama kendini canimSol dizim acıdı ya
Ne zaman spor yapsam biraz yürüsem çok çekmiyor az bişey ağrı yaptırıyor batma gibi![]()
Bir sıkıntı yok canimGeçmiş bile az bakabildim.varmi bir sıkıntı icabına bakalim![]()
Neden 1 çatal kaptanımAkşama 1 çatal pasta yiyebilirim yersem yazarim gruba
Yedigini yazsin da adim cezası veririz belkiBilmediğimden soruyorum yasak değilmi öyle şeyler yemek diyetteyiz ya ben daha hiç kaçamak yapmadım serbest de bende gömecem![]()
Herhalde canım ya neyse geçer bildiğim bi rahatsızlığım yok ama eski dönemde 6. Takımdayken de yaşamıştım böyle bişey..Zorlama kendini canim
Bugun yaptigin sporlar agir geldi galiba