- 21 Aralık 2016
- 8.899
- 40.952
- 548
Bizimki de kucugu lazimliga yapiyor buyugu de soyluyor ama lazimliga yapmak istemiyor.Benim kız 2.5 yaşında büyük tuvalatini 2 aydır söylüyor, küçüğü söylemiyor![]()
![Grimacing face :grimacing: 😬](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f62c.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimki de kucugu lazimliga yapiyor buyugu de soyluyor ama lazimliga yapmak istemiyor.Benim kız 2.5 yaşında büyük tuvalatini 2 aydır söylüyor, küçüğü söylemiyor![]()
Anladim canim ama fazla su böbreklerini yorabilir dikkat etAz içiyordum kilo az gidiyor bende bi deneyeyim dedim
4 lt suyu içip hızla kilo verende duydum
Bunu denemek istedim
Dün 375838538 defa wc girdim çıktım
Galiba toksinlerim attı
Bu hafta 4 lt suyu içmeye karar verdim
Cuma günü kaç kilo verdigimi görmek istiyorum
Umarım migice komışmadım anlatabilmişimdir![]()
Kesin kuş üzümü badem hepsi vardır sizde Azeri plavini biliyorumBizim pilavlar türk pilavı gibi olmuyor pirinci kavurmayız. Tarif atarım canım. Tek kestane değilki bi ben yokum içindeaticam şimdi.
Tamam yazarım bundan sonraAfiyet olsun canim
Kahvaltiya peynir ekleyebilirsin
Yemek saatlerini yazabilir misin yarin menunde
Birde ne kadar su iciyorsun
Nick degistin sanırım kimdinTamam yazarım bundan sonraşimdiye kadar 3 lt su içtim
Benimki lazimlik istemedi klozete yapıyor buyukte hiç kaçırma yok ama küçüğü kaçırıyorBizimki de kucugu lazimliga yapiyor buyugu de soyluyor ama lazimliga yapmak istemiyor.![]()
Dün katıldım vuslatim25 diNick degistin sanırım kimdin![]()
Kesin kuş üzümü badem hepsi vardır sizde Azeri plavini biliyorum![]()
Aa tamam hosgeldin canimDün katıldım vuslatim25 di![]()
Tam zamanı maşallah büyük wcyi benım kızım 3-3,5 yaşında öğrendiBenim kız 2.5 yaşında büyük tuvalatini 2 aydır söylüyor, küçüğü söylemiyor![]()
Süstür o sunum içinKız nasıl yencek aynı tarcindan bahsetmiyormuyuz nasıl isircan taş gibi sert tarçını![]()
Yöreye göre değişiyor. Canım. Oluyor kuş üzümü badem falan.Kesin kuş üzümü badem hepsi vardır sizde Azeri plavini biliyorum![]()
Büyüğü ben söylemedim erken diye daha ikininca bir iki götürdüm kendi söyledi ama küçüğü niyeti yok pek söylemeyeTam zamanı maşallah büyük wcyi benım kızım 3-3,5 yaşında öğrendi![]()
Hoş buldum canım teşekkür ederimAa tamam hosgeldin canim![]()
Benim büyük kizda once buyuk wc cikmayi sonra cisi ogrendi. Onda cok ugrasmamistim sukurler olsun konusmuyordu ama 1 ayda tamamen oturtmuştuk. Küçükten supheliyim birazBenimki lazimlik istemedi klozete yapıyor buyukte hiç kaçırma yok ama küçüğü kaçırıyor
Aksi imkansız zatenSüstür o sunum için![]()
Hiç uğraşmam sunumla falan. Zaten yemek takimlarimin yarısı kirildi bir kazada günlük kullaniyorum artikAksi imkansız zaten![]()
Büyük daha zor öğrenmek derler bizim çocuklar mi değişik acabaBenim büyük kizda once buyuk wc cikmayi sonra cisi ogrendi. Onda cok ugrasmamistim sukurler olsun konusmuyordu ama 1 ayda tamamen oturtmuştuk. Küçükten supheliyim biraz![]()