- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Hiç sevmem abla yavvAli Nazik olabilü![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç sevmem abla yavvAli Nazik olabilü![]()
Ama abla isteAntepliler buna çok içerlenir ama![]()
KaloriliBu nasil yemekyalniz dikkatimi ceken Almancada da yemek tarifi Rezept demek cok yakin.
Kalorili de böyle tatlimsi bi tadi vardir diye dusundum.Kalorili![]()
Anladim canim haklisin. Çocuk zamanı gelince kendi rahatsız olup soyler elbetHayır ev doğal gazlı namaz kılıyorum ve eve yaptığında ben çok huzursuz olurum deydimi biryere yaptım bu yüzden![]()
Süle bacim ,buyur
Yedim bile benAksama ne yapacaksiniz ?
Bol yesillikli peynirli sandviç, yulaf lapasi, tost yaninda yesillik ayran. Kahvalti icin cok guzel olur. Yine illa yumurtayi haşlama yicem diye zorlama. Bende hamileliklerde cok tiksindim her zaman haşlama yemem. Omlet, tavada, pankek yapabilirsinşey için söyledim bende süt sağma olayı varya 1 saat sürüo 6da uyanıorum... bebekte uyanıo işede gidiyorum resmen koşturmaca
bugün o yumurtayı ağzıma nasıl soktum anlamadım
yürürken hala ağzımdaydı sırf yememiş olmamak için
ama akşam oalyına katılıorum ya.. bence sorun akşam
Bende wcye çıkamadım![]()
Bana da dua edin, catlayacagim karnim burnuma vardiAllah bizim popomuzu kurutmuş![]()
gözlemeAksama ne yapacaksiniz ?
İlk kızım hiç emmedi. Cok uzuntuler cektim. Sagarak bebegini besleyebilmen cok guzelyarım saat daha erken kalkacam mecbur
emse hiç bu kadar zor olmazdı hayat...
süt sağmak işkence ve aşırı zaman alıcı...
Bende ayniyim canimyaBana da dua edin, catlayacagim karnim burnuma vardi![]()
Saklamasana yediginigözleme![]()
Anneme yemekte ne var diye ne zaman sorsak gördebil derdiAksama ne yapacaksiniz ?
İçinde erik kurusu oluyor tatlı tadı bastırıyor. Ne ekşi ne tatlı gibi tadıKalorili de böyle tatlimsi bi tadi vardir diye dusundum.
Farkli geldi.
Tarcin komasına girdim bugunBende ayniyim canimya