Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Büyük daha zor öğrenmek derler bizim çocuklar mi değişik acaba
Benim kiz hep degisikti zaten
Bizde kucukken asiri kabizlik oldugundan 18 ay sonrasi sık sık lazimliga oturtuyordum ben evin icindeydi. Bezli şekilde oturuyordu. Bir gün cok aglayarak kaka yaptigini farkettim biraz zor oldu ilkinde ama lazimliga yapti. Bay bay yaptik, sarkilar soyledik. Her seferinde alkislar turkuler o da rahatlamisti yani wcde yaparak

Bu arada bir arkadaşim benden esinlenerek kg vermeye başlamış cok mutlu oldum 12 kg vermiş. O muhtemelen benim kilolarda ya da belkide daha fazlaydi. Allahim herkese bu mutluluğu nasip etsin
Sen gerçekten fotoğrafta çok zarif gözüküyordun bayıldım sana

Benimkinin teni çok hassas hep tahriş oluyor söylese kucugude o kadar rahat edicekki ben açamıyorum birde altını açsam belki alışacak ama

Sen gerçekten fotoğrafta çok zarif gözüküyordun bayıldım sana
Çok teşekkür ederim canım birazcik daha yolum var. Ama şuan bile hayatımdaki değişim çok fazla. Bugun yeni pantolonumu giydim uzerinde hep heves ettigim eski kazaklardan giydim. Eski dedigim 2 yil once ben hamileyken alinan ve o zaman beni sıkan bir kazakti. Geçen kış hep ona bakıp iç çekerdim. Bugün kendime inanamadim. Allah herkese nasip etsin, bak duygulandim yine

Benimkinin teni çok hassas hep tahriş oluyor söylese kucugude o kadar rahat edicekki ben açamıyorum birde altını açsam belki alışacak ama
Kış diye mi cekiniyorsun aslinda bezi cikarmadan alismasi daha zor. Biz agustos eylulde ogrendik

Maşallah canım benimki 2,5 yasına girecek hala tek kelime yok iletişimi çok iyi anlaşıyoruz ama konuşmak yok sessiz film gibi
Bizimkinin maşallah çene yerlerde canım al karşına sohbet et anasına çekmiş çok çeneli bir yaşında konusmaya başladı o zamanlar digumgunun de kokoreç demeyi ogretmistim millet şok olmuştu

Çoğunu zaten gitmişsin yolun,az kaldi artık onu da yaparsın sen zamanla olur. Cok sevindim böyle hissetmene

Bizimkinin maşallah çene yerlerde canım al karşına sohbet et anasına çekmiş çok çeneli bir yaşında konusmaya başladı o zamanlar digumgunun de kokoreç demeyi ogretmistim millet şok olmuştu
Ay o kokoreç olayı bi bizde var sanıyordum yemek yalnız değilmişiz
Bizimki henüz konuşmuyor abisi tam 2,5 yasında anne dedi sonra zaten susturabilene aşk olsun
Şimdi ufaklığı bekliyoruz konuşsun diye

Menum
Sabah gruba yazdığım zaman ne zaman unuttum
1 kupa kahve 1 muz 1 kasiktqn az fazla fistik ezmesi
1 saat sonra tost
Öğlen
1 kupa sütlü kahve 1 paket form.biskuvi 3 kare bitter
Aksam simdi yedim
1 büyük kabak 3 kaşık çavdar unu 1 yumurta ile mücver 1 bardak ayran
2lt su
E Elif_Eylul
Zipzip-

Ay o kokoreç olayı bi bizde var sanıyordum yemek yalnız değilmişiz
Bizimki henüz konuşmuyor abisi tam 2,5 yasında anne dedi sonra zaten susturabilene aşk olsun
Şimdi ufaklığı bekliyoruz konuşsun diye
Yok kuzu ben yemem de milkelamin kokoreç şarkısı vardı onu ogretmistim o zamanlar

Afiyet olsun kaptanim ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…