Ya bende hiç birini denemedim . Deneyen arkadaşlar aydınlatın biziBen sevmem cevizli tarçınlı falan. Deneyenlerden sormak lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bende hiç birini denemedim . Deneyen arkadaşlar aydınlatın biziBen sevmem cevizli tarçınlı falan. Deneyenlerden sormak lazım
Seni friends falan kurtaramaz Allah kurtarsınHelp me my friends
Neyse ki kaptansin bu haftaHelp me my friends
Afiyet olsun canimSabah : 1 yumurta 2 dlim bugday ekmeği dereotu dometes salata.
Öğlen : 1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek
Akşam için de çorba ve salata yiyeceğim. Evde sebzelerim bitmiş yarın gidip alışveriş yapmam lazım 7000 adım atmışım akşama sekiz bin olur
Kizim var abla , 2.5 yasinda da kindergartena baslayacak ocakta cisi ögretmeye calisiyoruz. Uyurken kaciriyor bazen.Geçmiş olsun ben olayı kaçırmışım ne oldu evine birşey mi oldu herşeyi yıkıyorsun
Kestaneli de varmış migim yedimi hiç acaba merak ettim bak tadını şimdiYa bende hiç birini denemedim . Deneyen arkadaşlar aydınlatın bizi
Bunu duyan tavukAkşam tavuklu pilav yapicam ama kabul tarcinsiz olmaz diye düşünüyorum
Tavuklu pilav yani tulumba , mevlüt yemegi gibiYoooh artıkkkkk istersen pilav üstü baklava
Kestaneli ben yedim .bizim burda kestanesiz pilav olmazKestaneli de varmış migim yedimi hiç acaba merak ettim bak tadını şimdi
Benim en son 51di ama 27sinde tekrar bakicamYanlis ölcmediysem 54 cm :)
AminSeni friends falan kurtaramaz Allah kurtarsın
Neyse ki kaptansin bu hafta
Bunu duyan tavuk
Tarcinlar çubuk canım. Onlarla yenilecek pilavYa bende hiç birini denemedim . Deneyen arkadaşlar aydınlatın bizi
Benim kız 2.5 yaşında büyük tuvalatini 2 aydır söylüyor, küçüğü söylemiyorKizim var abla , 2.5 yasinda da kindergartena baslayacak ocakta cisi ögretmeye calisiyoruz. Uyurken kaciriyor bazen.
Tarif var bari merak ettim bakayım tadına güzelse nasıl yapiyonKestaneli ben yedim .bizim burda kestanesiz pilav olmaz
Allah kolaylık versin canım . Benimkiler de 3 yaşından önce denedim olmadı çok uğraştım 3 yaşında denedim oldu.Allah sabırlık ve kolaylık versinKizim var abla , 2.5 yasinda da kindergartena baslayacak ocakta cisi ögretmeye calisiyoruz. Uyurken kaciriyor bazen.
Az içiyordum kilo az gidiyor bende bi deneyeyim dedimMigim kizma ama 1 lt icemezken neden 4 lt icin zorluyorsun
Bizim pilavlar türk pilavı gibi olmuyor pirinci kavurmayız. Tarif atarım canım. Tek kestane değilki bi ben yokum içinde aticam şimdi.Tarif var bari merak ettim bakayım tadına güzelse nasıl yapiyon
Kız nasıl yencek aynı tarcindan bahsetmiyormuyuz nasıl isircan taş gibi sert tarçınıTarcinlar çubuk canım. Onlarla yenilecek pilav
Tamam canım deneyeyim kesin harikadırTarcinlar çubuk canım. Onlarla yenilecek pilav
4 biraz fazla gibi canım. 2-3 yeterli olurAz içiyordum kilo az gidiyor bende bi deneyeyim dedim
4 lt suyu içip hızla kilo verende duydum
Bunu denemek istedim
Dün 375838538 defa wc girdim çıktım
Galiba toksinlerim attı
Bu hafta 4 lt suyu içmeye karar verdim
Cuma günü kaç kilo verdigimi görmek istiyorum
Umarım migice komışmadım anlatabilmişimdir