• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selam kızlar dün çok yoğundum

26 nisan

12:00
1,5 ekmekcik
Sürme peynir, küflü peynir, bal

Arada
Muz, çilek
Gofi, çekirdek

19:00

Bikaç tane peynirli, bikaç tane etli içli köfte
Cerry domates

1,5 Lt su
2 kupa kahve
3 kupa çay

Eki Görüntüle 3583202
5.243 adım

Ellssa Ellssa @Boncuk2307 _Zeze _Zeze
Cumartesi menüsü daha iyiymiş. bu arada içli köftenin peynirli olanı ilk defa duydum o_O
27 Nisan

12:00

2 ekmekcik
Sürme peynir, kaşar peyniri, bal

18:00
3 tavuk but
Köz patlıcan salatası

Köz mısır, bisküvili pasta
Hurma
Lastik şeker

1 Lt üzeri su
3 kupa kahve
3 kupa çay

Eki Görüntüle 3583301
3.470 adım

Ellssa Ellssa @Boncuk2307 _Zeze _Zeze
Akşam menüsü sonrası içeriği şekerli olmuş. Yapmasan daha iyiydi
Gunaydinlar
Haftasonu menum
26 nisan cumartesi
12.00
2dlm ekmek
3 catal biber kizartmasi
5 6 tane patates kizartmasi
1 haslanmis yumurta

Ara
2tl dondurma
2yk meyve salatasi

Aksam
Salata
3Yk kadar doner
1lokma ekmek

20 gibi
Yarim waffle
Ellssa Ellssa @Boncuk2307 _Zeze _Zeze Eki Görüntüle 3583340
Ayarınca Cumartesi menüsü yapmışsın. Tebrik ediyorum. Ben olsam lokma değil sonu gelene kadar yerdim
27 nisan Pazar menum
11.30
2 haslanmis yumurta
1 avuc leblebi

Oglen
1 bucuk servis kasigi kuru fasilye
1 bucuk servis kasigi pirinc pilavi
2 2lt
Ellssa Ellssa @Boncuk2307
@_zezeEki Görüntüle 3583341
Çok güzel :KK9:

hem nasıl çoktu, hala da öyle. bizim okul ödev konusunda çok sıkı, yoğun sınav dönemlerinde bile ödevi asla es geçmiyorlar

büyük kızımın 1. sınıfı pandemiye denk geldi ne yazık ki, bir de işitme engelli olduğu için online derslerden hiç fayda görmedik, üstüne okumayı da seven bir kız olmadığı için 2. sınıfın ortasına doğru söktü okumayı

ama düzeldi diyemem hala ödev yapmayı, okula gitmeyi sevmez ben de artık üstüne düşmüyorum, yapması gerekeni söylüyorum, yapmazsa olacakları anlatıyorum kendisi bazen oturup yapıyor bazen yine babasıyla kavga dövüş zorla yapıyor

ama dediğim gibi bizim birkaç etken vardı ortada, bazı arkadaşlarımın çocukları şimdi çok başarılı, kızımdan küçükler bile kendi sorumluluklarını biliyor

bir süreç, çok da zor bir süreç ama geçecek canım atlatacaksın, azıcık daha sabır gerekiyor

sana naçizane tavsiyem heceleri renkli olarak ayıran kitaplar var onları kızım bile çok sevmişti onlarla daha kolay alışırlar okumaya
Öğretmenleri renklı kıtapların okumayı yavaşlattığını ve artık kullanılmadığını söyledi bu sene kıtaplar renksız o yüzden. Bakarım aşagıda gonderdığın kıtaba hatta alırım yanı. Ay çocuğu çok zorlamak istemıyorum Eylül doğumlu sınıfın kucuklerınden oyun oynamak istiyor devamlı ama ödevler bıtmek bilmiyor sağol destegın ıcın arada sorarım yıne sana ;)

şu mesela Beth18 Beth18

Sevgili kırmızı takım haftasonu geldi geçti artık bugünden itibaren yediklerimize içtiklerimize haraketlerimize çok dikkat edelim lütfen. Lütfen artık kaçamaklara elimiz gitmesin kaçamak yaparsanız yalnızca kendinize değil öbür arkadaşlarada haksızlık edeceksiniz çünkü biz bir takımız . Birbirimize destek olalım
Sağlıklı beslenme🥗🥒🥬🥦🥑🍋🟩
Bol su 🍶💧
Çokca egzersiz,spor 🏋🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🚴🏻‍♀️
Sevgiler...❤️❤️❤️

zeyneppk zeyneppk
@arke
Ellssa Ellssa
@Purple58
Beth18 Beth18
@tomrs
@Ceeeeeeeeeeee
Tutku44 Tutku44
@Ilyusa
@sibel_84
@gezegenfeza
@Deltavealfa
Sabah 30 dk yurudum yine yuruycem insallah 🤗

27 Nisan 2025 pazar menüm

12.00
4 yk bakla
1 kase yoğurt
1 elma

18.00
2 adet kuru patlıcan dolması
2 yk makarna salatası
4 yk pancar salatası

su: 2lt
spor: adımımın fotosunu çekmeyi unutmuşum dünü boş geçiyorum bu yüzden

@Boncuk2307 Ellssa Ellssa @Cicekbocekkaktus
Çok güzel menü :KK9: adımını yaz lütfen boş geçmesin.
daha bir sürü alıntım vardı ama nasıl olduysa olmamış :(
Oluyor bazen malesef
ya bu sıkıntıyı ben de çok yaşıyorum alıntıladığım mesaj yerine başka mesaj geliyor bi kısmını almış bi kısmını almamış oluyo vs. çok yorucu oyüzden fazla alıntı yapamıyorum sadece bilgisayardaysam yapıyorum :(
Ya bir keresinde alıntılarım girmediğim yerlerden bilmediğim insanların mesajlarıydı. Çok şaşırmıştım :işsiz:
Evet kızlar yoğun geçen hafta sonundan sonra yediklerimi yazayım 😊
26 nisan Cumartesi menü
09.30 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 6-7 zeytin, çeyrek simit, yeşillik, domates salatalık
15.00 1 kaşık yoğurtlu pancar salatası, 2 tane mercimek köftesi, 3-4 tane ince zeytinyağlı sarma, yarım tuzlu kurabiye
18.00 1 kase ıspanak yemeği, 2 kaşık makarna, 3 kaşık yoğurt, soğan salatası
3 litre su 8.500 adım

27 Nisan Pazar menü
09.00 2 yumurta ile mantarlı biberli kaşarlı omlet, 2 wasa, 7 zeytin
15.30 yarım kase keşkek, yarım kase yoğurtlu kuskus salatası, 3-4 tane zeytinyağlı sarma, yarım dilim peynirli börek
20.30 💣💣 yarım kase yoğurtlu kuskus salatası, 1 dilim börek, çeyrek dilim pasta
2.5 litre su 10.800 adım

Ellssa Ellssa @Boncuk2307 @Cicekbocekkaktus
Cumartesi ev gezmesi
Pazar gündüz kuzenin aile arası söz merasimi akşamına benim büyük oğlusun doğum günü derken iki gün resmen karbonhidrat zehirlenmesi yaşadım çok şükür düzenimize döndük yeni haftaya yeni güne başladık da daha dengeli bir şekilde devam ediyoruz
Eki Görüntüle 3583401
Çok beğendim çok güzel Cumartesiye kadar böyle devammm :KK53::KK53: _Zeze _Zeze
Günaydın kızlar ❤️ dün çocuklar yatınca büyük oglanda yuzme dersindeydi babasıyla bi uyumuşum ne hikmetse bebeler de sabaha kadar deliksiz uyumuş bende bi uyumuşum valla gözümü açtığımda sabah olmuştu bu bir ilk🤣🤣 neyse az da olsa dinlendim çok şükür
Maşallah diyelim :KK200:

10.50
Yarım avokado
2 yumurta
1 dilim ekşi mayalı ekmek

Acayıp tokum akşama doğru salata getırdım yanıma bıraz tuz koyup yerım ama canım tatlı ıster mı bılmıyorum

Akşama da patlıcan ve kabağı airfryer da kızartıp yoğurtlayıp yemek istıyorum çok canım cektı sarımsaklı
Dün akşam yapacaktım bugün yerım dıye ama uyuyakalmışım.

_Zeze _Zeze

Tutkuu harikasın balımm yaa enerjine hayranımm ama ben 20lik bir çekşm hallettirdim kendileri şuan uyuşukluk geçtikçe ağrı yapıyor çeneme çeneme heralde bugün hem bişi yemem hemde ağrı kesici içip akşam direk uyurum :KK61::KK61::KK61:
oyy 20 lik diş zor canım cok geçmis olsun dinlen sen baska gün halay cekeriz 😘😘

Tutkuu harikasın balımm yaa enerjine hayranımm ama ben 20lik bir çekşm hallettirdim kendileri şuan uyuşukluk geçtikçe ağrı yapıyor çeneme çeneme heralde bugün hem bişi yemem hemde ağrı kesici içip akşam direk uyurum :KK61::KK61::KK61:
Geçmiş olsun çabucak iyileşir inşaAllah

Oluyor bazen malesef

Ya bir keresinde alıntılarım girmediğim yerlerden bilmediğim insanların mesajlarıydı. Çok şaşırmıştım :işsiz:

Çok beğendim çok güzel Cumartesiye kadar böyle devammm :KK53::KK53: _Zeze _Zeze

Maşallah diyelim :KK200:
Ayy haklısınn 🤣🤣🤣

10.50
Yarım avokado
2 yumurta
1 dilim ekşi mayalı ekmek

Acayıp tokum akşama doğru salata getırdım yanıma bıraz tuz koyup yerım ama canım tatlı ıster mı bılmıyorum

Akşama da patlıcan ve kabağı airfryer da kızartıp yoğurtlayıp yemek istıyorum çok canım cektı sarımsaklı
Dün akşam yapacaktım bugün yerım dıye ama uyuyakalmışım.

_Zeze _Zeze
Afiyet olsun canım 😘
Senin canını yerim tatlı çekmez🤣

Öğretmenleri renklı kıtapların okumayı yavaşlattığını ve artık kullanılmadığını söyledi bu sene kıtaplar renksız o yüzden. Bakarım aşagıda gonderdığın kıtaba hatta alırım yanı. Ay çocuğu çok zorlamak istemıyorum Eylül doğumlu sınıfın kucuklerınden oyun oynamak istiyor devamlı ama ödevler bıtmek bilmiyor sağol destegın ıcın arada sorarım yıne sana ;)
aaa bunu bilmiyordum dikkat edeyim o zaman seneye de küçüğüm 1. sınıf olacak çünkü :KK51:

sana birşey diyeyim mi büyük kızımı doğurduğumdan beri benden yaşça büyük bir arkadaşım var bana hep dedi ki çocuğu hiçbirşey için zorlama, kendinden düşün sen hala altına mı kaçırıyorsun ya da anneni emiyor musun, illaki wc de öğrenecek yürüyecek de yemek yemeyi de öğrenecek ne kendini ne çocuğunu yor bu konuda derdi

okuma konusunda babam çok pimpirikli olduğu için çok gerildim biraz fazla gerdim kızımı da o yüzden biraz rahat olmak gerekiyor sanırım canım, illa ki öğrenecek :KK200:

tabii ki sor lütfen, yardım edebileceğim birşey olursa seve seve :KK68:

Sen bunkıtabı dırekt aldın mı yoksa örnek olarak mı gonderdın?
örnek olarak attım canım, ben kitapçıdan almıştım

teşekkürler kaptanım, tamamdır :KK60:

Back
X