- 14 Şubat 2021
- 2.089
- 12.489
- 158
Dur buluyim videoyu da kendime bir bağırtayimBebeğmm kendine gel karbon.marbon noliiyy sağaaaakşamki güzel menü günde 2 öğün yapalımm egeli bi hatice var instosta diyoki 3 öğün hastalıktır
Boncuğum cokk geçmiş olsun fibromiyji bende de var fizik tedavi bölümünden algolojiye alan açtırıp o bölüme de görünmeni tavsiye ederim bende çok gittim çünkü bu rahatsızlık içinBirkaç kişi daha vardı geçmiş olsun dileğinde bulunan kusura bakmayın canlar gözümden kaçırmışım alıntı yaparken, bakalım geçecek inşallah bir tuttu mu ilaç ne kar etmiyor kendi ne zaman isterse o zaman geçiyor.
Tabiki ağrısız bir gün ve kilo vermekHayırlı sabahlar kızlar
Hava hafif serin, güneş ve kuş cıvıltıları var, kedim var, kahve de olursa daha ne isterim
Tamam kaptanımGerek yok canım kontrol tartısı. Ama sürekli olmasın olur mu
Yok kaptanım geçen görümcem aradı ben gidiyorum diye tam da o gün oğlan hastalandı gidemedim.
Çok teşekkür ederim bu ara çok sık tutuyor migrenim, çünkü fibromiyalji tetikliyor hala bile geçmedi kafam. Koparıp atıcam az kaldı.
Teşekkür ediyorum ablacım evet bu sıra çoğaldı dediğim gibi fibromiyalji tetikliyor bir de boynumda yamulma var orası çok ağrıyor. Çürüğüm iyice bu yaşımda.
Başlayacağım hatta yarın gıdecegım ayarlarsamHem yaşıtız hem kilodaşız birlikte sağlıklı kilolara inelim inşallahÜyelikte varmış ne güzel canım bir an önce başlamalısın o zaman kuzucum
Afıyet olsun canımIyi aksamlar
21 nisan pazartesi
12.00
2dll ekmek arasina bahceden topladigim
Yesil sogan ,maydanoz ve kuzu kulagi ni sarip yedim
AKsam 18.30
1 kase brokoli corbasi(ben brokoli alliyorum eve onu yedigim zaman eksiye gecmiyorum kv gitlistim yapmis yedim )
1servis kasigi porinc pulav
1 servis kasigi nohut yemegi
Bol salata
Su 2lt
Ellssa
Boncuk2307
Beth18 Eki Görüntüle 3581236
Afıyet olsun22 nisan sali
9.30
1 kuruvasan
Ogle 13.30
1yk pilav yarim furinda but
16.30
1 parca izgara et
3yk pirinc pilavi
Bol salata
1 catal pure
Ellssa
Boncuk2307
Beth18
Su 2 lt olmamistir galiEki Görüntüle 3581238
Ben onu hıc yapmadım canım ben sadece aralıklı oruç yapıyorum onda da haftada 1 gün açlık yapıyorumEvet, apayrı yaşam sistemi
Tahminim Zeynep ilerleyen günlerde açlık yapar, takip edebilirsin
HahahahhaDur buluyim videoyu da kendime bir bağırtayim
Açlık sonrası bağırsaklar kitlenmesin diye sebze meyve özellikle tuzsuz tüketilir. Metabolizmanın ayarını bozmamak adına.Neden öyle dedın kaptanın ya?
Nasıl beslenecektım kı
Hakkını helal et kaptanım canını çektirdim ama dene bak ıspanak peynir 2 yumurta isteğe bağlı dereotuEvet lokmacık :) tamam dikkat ederım
Afıyet olsun onletı canım cektı
Afıyet olsun cnm güzel
Afıyet olsun
Afiyet olsun cnm
Evet fazla olmuş neyse afıyet olsun
Gitsen çok faydasını görürsün canım. İhmal etme lütfen. Şu an nasılsınGerek yok canım kontrol tartısı. Ama sürekli olmasın olur mu
Yok kaptanım geçen görümcem aradı ben gidiyorum diye tam da o gün oğlan hastalandı gidemedim.
Çok teşekkür ederim bu ara çok sık tutuyor migrenim, çünkü fibromiyalji tetikliyor hala bile geçmedi kafam. Koparıp atıcam az kaldı.
Teşekkür ediyorum ablacım evet bu sıra çoğaldı dediğim gibi fibromiyalji tetikliyor bir de boynumda yamulma var orası çok ağrıyor. Çürüğüm iyice bu yaşımda.
Geçmiş olsun biz de kardeş yegenlerin peşine düştük nerdesiniz diyeDeprem oldu kızlar aklım çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?