Neden öyle dedın kaptanın ya?Çok yanlış yapmışsın kendine kaptanım.40 saatlik açlık sonrası böyle beslenilmezki. Yazık etmişsin kendine
Afıyet olsun cnm senınle kılolarımız çok yakın vki de aynı boyun sanırım daha uzun benım 16822.04.2025
Kahvaltı 11:30
1 tabak beyaz lahana salatası
1 dilim peynir
5 zeytin
2 dilim tam buğday ekmek
Ara 1 avuç leblebi 1 fincan kahve
Akşam 18:30
1 kase tavuk sote
1 tabak haşlanmış brokoli
2,5 litre su
Adım 7297
35 dk 3,12 km lik yürüyüş yapıldı
Beth18 Boncuk2307 Ellssa
Aaa evet canımAfıyet olsun cnm senınle kılolarımız çok yakın vki de aynı boyun sanırım daha uzun benım 168
Bebeğmm kendine gel karbon.marbon noliiyy sağaaaJou Ellssa Boncuk2307
Salı
Sabah çok karbonhidrat
Öğlen 1 küçük dilim tiramisu
3 YK basmati pilav +2 yk barbunya
Ara 170 kal şekerli birşey
Yeşil çay / kahve
Ara 100 ml kefir
Küçük bir muz
4 fıstık 5 badem
Akşam 18 salata
Barbunya
Basmati pilav
Spor 6600 adım
40 dk jo
Evet yaşın kaç pekı sen durmuyorsun bak yürüyüş falan yapıyorsun ben de spora ha başladım ha başlayacağım bır türlü duzen oturtamadımAaa evet canımbenim boyum 169 canım aynıyız valla
Ağustosta 38 olucam canımEvet yaşın kaç pekı sen durmuyorsun bak yürüyüş falan yapıyorsun ben de spora ha başladım ha başlayacağım bır türlü duzen oturtamadım
Bikaç sefer yazmıştım, gözden kaçırmışsın galibaNeden öyle dedın kaptanın ya?
Nasıl beslenecektım kı
Ben de 38im aynı yıl doğmuşuz ama aramızda 7 ay var yaşıtız yanı. Evet aslında ben spor salonunu da sevıyorum ıyelığım de var ama gıdemıyorumAğustosta 38 olucam canım
Evden çalışıyorum havalar soğukken çok üşeniyordum o yüzden pek yapamıyordum
Hava artık güzel diye sabahtan kendimi atıyorum parka bahçeye canım hem beden hem ruh sağlığı için iyi geldiğine inanıyorumsonrası iş güç
İnşallah sende kendine uygun bi plan oluşturabilirsin kuzucum
Evet görmedim. Apa diyorsunuz o program mı ben bılmıyorum onuBikaç sefer yazmıştım, gözden kaçırmışsın galiba
İlk limonlu su
Sonra 1 adet mevsim meyvesi, tercihen hurma
Sonra tuzsuz salata
Akşam tuzsuz sebze yemeği ve tuzsuz salata
Hayvansal yasak
Program yaparken böyle
Program bittikten sonra hafif tuz eklenebilir, hayvansal yasak olmalıydı
Bende malesef tam uyamadım
Nasip olursa perşembe ve cuma yine açlık yapmak istiyorum, daha dikkatli olacağım
Hem yaşıtız hem kilodaşız birlikte sağlıklı kilolara inelim inşallahBen de 38im aynı yıl doğmuşuz ama aramızda 7 ay var yaşıtız yanı. Evet aslında ben spor salonunu da sevıyorum ıyelığım de var ama gıdemıyorum
Evet görmedim. Apa diyorsunuz o program mı ben bılmıyorum onu
Gerek yok canım kontrol tartısı. Ama sürekli olmasın olur muBugün tartıyı unumuşum kahvaltımı löplettikten sonra dank ettiyarın atsam olmamı Beth18 Ellssa Boncuk2307
Yok kaptanım geçen görümcem aradı ben gidiyorum diye tam da o gün oğlan hastalandı gidemedim.Çok geçmiş olsun canım. Hacamat yaptırdın mı
Çok teşekkür ederim bu ara çok sık tutuyor migrenim, çünkü fibromiyalji tetikliyor hala bile geçmedi kafam. Koparıp atıcam az kaldı.Boncuk2307 çok geçmiş olsun canım, bir an önce toparla artık ya noldu böyle gerçekten, çok dikkat et kendine
Teşekkür ediyorum ablacım evet bu sıra çoğaldı dediğim gibi fibromiyalji tetikliyor bir de boynumda yamulma var orası çok ağrıyor. Çürüğüm iyice bu yaşımda.Selamlar canlarım
Sabah 9 00
Omlet
1 dilim tb ekmeği
1 dilim.peynir
5 zeytin
Domates salatalık
Ogle 13 00
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak kıymalı patlıcan kavurması üstüne yoğurt
Ara 15 00
1 salatalık
1 galeta
Akşam 18 00
Nohutlu salata
2 sıkım etsiz cigkofte marul ile
1 bardak ayran
Ara 21 00
Tarçınlı sut
Su 3 lt
22 dk grow with jo video
30 dk tempolu yürüyüş
Ellssa Beth18 Boncuk2307 boncugum çok geçmiş olsun nasılsın şimdi bu sıra migren ataklarını çoğaldı sinir stres mi acaba etkiliyor
Evet, apayrı yaşam sistemiBen de 38im aynı yıl doğmuşuz ama aramızda 7 ay var yaşıtız yanı. Evet aslında ben spor salonunu da sevıyorum ıyelığım de var ama gıdemıyorum
Evet görmedim. Apa diyorsunuz o program mı ben bılmıyorum onu
Allah şifa versin canımGerek yok canım kontrol tartısı. Ama sürekli olmasın olur mu
Yok kaptanım geçen görümcem aradı ben gidiyorum diye tam da o gün oğlan hastalandı gidemedim.
Çok teşekkür ederim bu ara çok sık tutuyor migrenim, çünkü fibromiyalji tetikliyor hala bile geçmedi kafam. Koparıp atıcam az kaldı.
Teşekkür ediyorum ablacım evet bu sıra çoğaldı dediğim gibi fibromiyalji tetikliyor bir de boynumda yamulma var orası çok ağrıyor. Çürüğüm iyice bu yaşımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?