SAgol.canım vallahaa çocukları aldım koynuma sağlam sallandıkÇok geçmiş olsun canım
Kartaldayim canim eve ciktik hava soguk insallah devami gelmezIstanbuldamisin ben cerkezköy hayli hayli sallandim hayatimda böyle sallanmamışım cocuklari koynuma aldım
Aaa kartalın neresi benim akrabam çokKartaldayim canim eve ciktik hava soguk insallah devami gelmez
YakacikAaa kartalın neresi benim akrabam çok
Bende atasehirdeyim canım çok tanıdığım var yakacikta dikkatli olun genede tedbiri elden bırakmayın 30 sn lik bir deprem bekleniyor musYakacik
Deprem oldu kızlar aklım çıktı
kızlar çok geçmiş olsun, öncü deprem olması ya da ardından artçı deprem gelmesi ihtimaline karşı lütfen evlere hemen girmeyin. 6 şubatta öncü depremler olmuştu. istanbul ve civarında yaşayan herkes kendine çok dikkat etsin lütfen.
arkadaşlar çok geçmiş olsun. herkes iyi mi?
bizim burada da çok hissedilmiş ama çok şükür ben hissetmedim. instagramda bir hesapta gördüm şok oldum. öyle haberim oldu.
Kızlar çok ama çok geçmiş olsun hepinize İstanbul da olanlar Allah bir kotusunden korusun inşallahKapidayiz içeri giremiyorum çok artcilar var arkadaşlar burada
Cok sallandik korktuk disaridayiz ama hava soguyor eve gireriz heralde
6 Şubatı yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum canım. Bir daha yaşatmasın Allah'ımSAgol.canım vallahaa çocukları aldım koynuma sağlam sallandık
Boyle zamanlarda fisilti gazetesi devrede oluyor ben cok itibar etmiyorum sen nerdesin disardamisinBende atasehirdeyim canım çok tanıdığım var yakacikta dikkatli olun genede tedbiri elden bırakmayın 30 sn lik bir deprem bekleniyor mus
Ahhcanım yaa gerçekten yaşayan daha iyi anlıyor6 Şubatı yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum canım. Bir daha yaşatmasın Allah'ım
Orda bile gene iyi hissetmişsin annemde otarafa yakın oda sallanmış bayağıYakacik
Yok canım hava çok soğudu eve girdik mecbur ama hazır kıta bekliyorum hemen çıkarız diye Rabb'im yaşatmasın birdahaBoyle zamanlarda fisilti gazetesi devrede oluyor ben cok itibar etmiyorum sen nerdesin disardamisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?