Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Memnunum canim telefonuma uygulama indirdim yag kas vs ordan gorebiliyorum ben begenerek kullaniyorum
ben de kaç zamandır öyle bir tartı istiyordum. aslında ben tartımdan çok memnunum. arzumun dijital tartısı. güzel ve doğru ölçüyor ama sadece normal tartı. ben de yağ, kas, su vs ayrıntısı istiyorum. bir bakayım canım sağol

Yorumlarinada bak istersen

Kilo verdikce kollarim cok gozume batmaya basladi acayip kötü lömbür lömbür bildiginiz yaptiginiz hareket varmi
youtube da videolar var kollar için. onlara bak canım. bir de küçük ağırlıklarla yapılanlar var. zamanında onun için ağırlık almıştım. o da çok işe yarıyor.

youtube da videolar var kollar için. onlara bak canım. bir de küçük ağırlıklarla yapılanlar var. zamanında onun için ağırlık almıştım. o da çok işe yarıyor.
Agirlikta var lastikte var bi bakayim youtube a

Bende öyle bi tartı sipariş verdim gelirse ne mutlu bana

Vaay sende rakimmissin benimm keşke iddialı şeyler diyebilseydim ama hiç kestiremiyorum ne olacam verecek miyim
Rakibiz çok fazla moral vermek istemiyorum ama (şaka şaka ) güzel düşün güzel olsun veremiyorum diye düşünsen zaten veremezsin ben kendimden biliyorum kafana takma bi bakmışsın takır takır gidiyor kilolar biraz sabret herşey çok güzel olacak.

Kilo verdikce kollarim cok gozume batmaya basladi acayip kötü lömbür lömbür bildiginiz yaptiginiz hareket varmi
Ben de tam bir dahaki sefere şu videoyu da yapalım diyecektim
Biz şu an zaten joo'nun 22 dakikalık challenge'ını yapıyoruz.
Dün bunu da yaptım 9 dakika sen de bir bak istersen

Dizimden sakaylandigim için namazda yerden destek olarak kalkıyorum. Kilom da olduğu için nasıl anlatayım yerden kalkarken karnımda kollarımda namazdan soğutan bir his oluyor şunu fark ettim ki karın hareketleri veya bunu yaparsam kuş gibi kalkıyorum hop hop Allahu Ekber Allahu Ekber

Hmm tamamen kolmus super deniycem canim aksam yapabilirim
Arkadasin dru yururken spor yaparken korse giy karnin sarkmasin demis bugunden itibaren bende giymeye basladim

ben de düzenli kılamasam da kılmaya çalışıyorum. ama son haftalarda çok aksattım 1,5 kilo almam bile çok etkiledi. bugün sabah namazını kılarken eğilip kalkarken ve otururken çok zorlandım ☹

Hmm tamamen kolmus super deniycem canim aksam yapabilirim
Arkadasin dru yururken spor yaparken korse giy karnin sarkmasin demis bugunden itibaren bende giymeye basladim
Korsrm yoktu ( aslında korse taytım vardı kilo alınca kardeşime verdim) strec sardımazıcık jo ile dans edeyim

Korsrm yoktu ( aslında korse taytım vardı kilo alınca kardeşime verdim) strec sardımazıcık jo ile dans edeyim
Benimde termal taytim vardi onu giydim korsemde var ama cok sıkı o biraz daha verince onu giyiyim nefes alamam heralde onunla

Siboşumm

Benim güzel bacularımm yavvv neettinizz helee ooyyy
Dün olan dünde kalsın bugünden itibariyle hafifliyoruzzzz
Arkemmm şahanesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…