Evet yaa karşı takımda olmuşuzartık rakibiz
ben de kaç zamandır öyle bir tartı istiyordum. aslında ben tartımdan çok memnunum. arzumun dijital tartısı. güzel ve doğru ölçüyor ama sadece normal tartı. ben de yağ, kas, su vs ayrıntısı istiyorum. bir bakayım canım sağolMemnunum canim telefonuma uygulama indirdim yag kas vs ordan gorebiliyorum ben begenerek kullaniyorum
Yorumlarinada bak istersenben de kaç zamandır öyle bir tartı istiyordum. aslında ben tartımdan çok memnunum. arzumun dijital tartısı. güzel ve doğru ölçüyor ama sadece normal tartı. ben de yağ, kas, su vs ayrıntısı istiyorum. bir bakayım canım sağol
youtube da videolar var kollar için. onlara bak canım. bir de küçük ağırlıklarla yapılanlar var. zamanında onun için ağırlık almıştım. o da çok işe yarıyor.Kilo verdikce kollarim cok gozume batmaya basladi acayip kötü lömbür lömbür bildiginiz yaptiginiz hareket varmi
yorumlarında herkes çok memnunYorumlarinada bak istersen
Agirlikta var lastikte var bi bakayim youtube ayoutube da videolar var kollar için. onlara bak canım. bir de küçük ağırlıklarla yapılanlar var. zamanında onun için ağırlık almıştım. o da çok işe yarıyor.
Bende öyle bi tartı sipariş verdim gelirse ne mutlu banaben de kaç zamandır öyle bir tartı istiyordum. aslında ben tartımdan çok memnunum. arzumun dijital tartısı. güzel ve doğru ölçüyor ama sadece normal tartı. ben de yağ, kas, su vs ayrıntısı istiyorum. bir bakayım canım sağol
Vericeksin tabiki canım. Bu hafta kırmızıyız bizim haftamız olacakVaay sende rakimmissin benimmkeşke iddialı şeyler diyebilseydim ama hiç kestiremiyorum ne olacam verecek miyim
Rakibiz çok fazla moral vermek istemiyorum ama (şaka şaka )Vaay sende rakimmissin benimmkeşke iddialı şeyler diyebilseydim ama hiç kestiremiyorum ne olacam verecek miyim
Ben de tam bir dahaki sefere şu videoyu da yapalım diyecektimKilo verdikce kollarim cok gozume batmaya basladi acayip kötü lömbür lömbür bildiginiz yaptiginiz hareket varmi
hadi bakalım tüm şişmanlar tartı peşindeBende öyle bi tartı sipariş verdim gelirse ne mutlu bana
Hmm tamamen kolmus super deniycem canim aksam yapabilirimBen de tam bir dahaki sefere şu videoyu da yapalım diyecektim
Biz şu an zaten joo'nun 22 dakikalık challenge'ını yapıyoruz.
Dün bunu da yaptım 9 dakika sen de bir bak istersen
Dizimden sakaylandigim için namazda yerden destek olarak kalkıyorum. Kilom da olduğu için nasıl anlatayım yerden kalkarken karnımda kollarımda namazdan soğutan bir his oluyorşunu fark ettim ki karın hareketleri veya bunu yaparsam kuş gibi kalkıyorum hop hop Allahu Ekber Allahu Ekber
ben de düzenli kılamasam da kılmaya çalışıyorum. ama son haftalarda çok aksattımBen de tam bir dahaki sefere şu videoyu da yapalım diyecektim
Biz şu an zaten joo'nun 22 dakikalık challenge'ını yapıyoruz.
Dün bunu da yaptım 9 dakika sen de bir bak istersen
Dizimden sakaylandigim için namazda yerden destek olarak kalkıyorum. Kilom da olduğu için nasıl anlatayım yerden kalkarken karnımda kollarımda namazdan soğutan bir his oluyorşunu fark ettim ki karın hareketleri veya bunu yaparsam kuş gibi kalkıyorum hop hop Allahu Ekber Allahu Ekber
Korsrm yoktu ( aslında korse taytım vardı kilo alınca kardeşime verdim) strec sardımHmm tamamen kolmus super deniycem canim aksam yapabilirim
Arkadasin dru yururken spor yaparken korse giy karnin sarkmasin demis bugunden itibaren bende giymeye basladim
Benimde termal taytim vardi onu giydim korsemde var ama cok sıkı o biraz daha verince onu giyiyim nefes alamam heralde onunlaKorsrm yoktu ( aslında korse taytım vardı kilo alınca kardeşime verdim) strec sardımazıcık jo ile dans edeyim
SiboşummTebrikler canım
Teşekkürler canım net çok sıkıntı. Bizim operatörler yurt dışına actirdigimiz halde sikinti çıkardı. Wifi buldugumuz yerlerde bağlanıyoruz. Atarim canım seve seve
Önce çağ sağlığı canım benim
Afiyet olsun
Eline sağlık canım.
Teşekkürler canım
Teşekkürler canım
Tebrikler canim
Bu haftaki hedefim seni geçmek olsun.
Teşekkürler canım sizin sayenizde
Sona kaldık he
Hayırlı olsun canım. Güzel bir hafta olur inşallah
Benim güzel bacularımm yavvv neettinizz helee ooyyyKizlarcım bugünkü menüm
Sabah 09.00sirkeli su
Sabah 09.30 2haslama yumurta 15dal maydanoz ve 1.5dilim peynir ile salata 5yesil zeytin
Öğle 13.00 1 bardak ayran 5 çiğ fındık
Ara maden suyu 1 hurma
Akşam 18.00 5 kaşık nohut haslama 10 dal maydanoz ile salata yanına 4 kavurma yerim
Su 2litre
@Boncuk2307
Ellssa
Jou
Dün olan dünde kalsın bugünden itibariyle hafifliyoruzzzzSelam Kızlar.
Dün misafirim vardı. Gece geç gittiler giremedim.
Dünkü menümü de sadece yemek menüsü olarak yazayım.Miktar ile ilgili bir fikrim yok. Ama bugün telafi günü ve hafta içi de kaçamaksız inşallah. Bu hafta da güzel bir eksi görmek istiyorum Amin.
Jou Kaptancığım takımız hayırlı olsun. Bu hafta bizim haftamız olsun
19 Nisan Cumartesi
Şehriyeli Tavuk salatası
Organik undan Kek
Organik undan zeytinli kaşarlı ekmek
Biber dolması
Yoğurt
Kuru yemiş
Lokum
Ellssa @Boncuk2307
Arkemmm şahanesin19 Nisan Cumartesi menüsü
14.00 kahvaltı
3 dilim karakılçık ekmeği, kıymalı yumurta, 2 dilim peynir, 1 yeşil zeytin, çeyrek avokado, 2 ceviz, bal ve tereyağı. (miktarlar çok değildi)
19.00 akşam
1 dilim esmer ekmek, 50 gr civarı tavuk.
Su 2 lt
Sporu bugün akşamkiyle paylaşırım.
Ellssa @Boncuk2307 Jou
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?