Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Memnunum canim telefonuma uygulama indirdim yag kas vs ordan gorebiliyorum ben begenerek kullaniyorum
ben de kaç zamandır öyle bir tartı istiyordum. aslında ben tartımdan çok memnunum. arzumun dijital tartısı. güzel ve doğru ölçüyor ama sadece normal tartı. ben de yağ, kas, su vs ayrıntısı istiyorum. bir bakayım canım sağol :KK200:

ben de kaç zamandır öyle bir tartı istiyordum. aslında ben tartımdan çok memnunum. arzumun dijital tartısı. güzel ve doğru ölçüyor ama sadece normal tartı. ben de yağ, kas, su vs ayrıntısı istiyorum. bir bakayım canım sağol :KK200:
Yorumlarinada bak istersen

Kilo verdikce kollarim cok gozume batmaya basladi acayip kötü lömbür lömbür bildiginiz yaptiginiz hareket varmi
youtube da videolar var kollar için. onlara bak canım. bir de küçük ağırlıklarla yapılanlar var. zamanında onun için ağırlık almıştım. o da çok işe yarıyor.

youtube da videolar var kollar için. onlara bak canım. bir de küçük ağırlıklarla yapılanlar var. zamanında onun için ağırlık almıştım. o da çok işe yarıyor.
Agirlikta var lastikte var bi bakayim youtube a

Bende öyle bi tartı sipariş verdim gelirse ne mutlu bana 😅🤣

Vaay sende rakimmissin benimm 😈 keşke iddialı şeyler diyebilseydim ama hiç kestiremiyorum ne olacam verecek miyim 😔
Rakibiz çok fazla moral vermek istemiyorum ama (şaka şaka )🤣🤣🤣 güzel düşün güzel olsun veremiyorum diye düşünsen zaten veremezsin ben kendimden biliyorum kafana takma bi bakmışsın takır takır gidiyor kilolar biraz sabret herşey çok güzel olacak.

Kilo verdikce kollarim cok gozume batmaya basladi acayip kötü lömbür lömbür bildiginiz yaptiginiz hareket varmi
Ben de tam bir dahaki sefere şu videoyu da yapalım diyecektim 😍
Biz şu an zaten joo'nun 22 dakikalık challenge'ını yapıyoruz.
Dün bunu da yaptım 9 dakika sen de bir bak istersen 🥰

Dizimden sakaylandigim için namazda yerden destek olarak kalkıyorum. Kilom da olduğu için nasıl anlatayım yerden kalkarken karnımda kollarımda namazdan soğutan bir his oluyor 🫣 şunu fark ettim ki karın hareketleri veya bunu yaparsam kuş gibi kalkıyorum 🥰 hop hop Allahu Ekber Allahu Ekber😁💃🤭

Dizimden sakaylandigim için namazda yerden destek olarak kalkıyorum. Kilom da olduğu için nasıl anlatayım yerden kalkarken karnımda kollarımda namazdan soğutan bir his oluyor 🫣 şunu fark ettim ki karın hareketleri veya bunu yaparsam kuş gibi kalkıyorum 🥰 hop hop Allahu Ekber Allahu Ekber😁💃🤭

Hmm tamamen kolmus super deniycem canim aksam yapabilirim
Arkadasin dru yururken spor yaparken korse giy karnin sarkmasin demis bugunden itibaren bende giymeye basladim

ben de düzenli kılamasam da kılmaya çalışıyorum. ama son haftalarda çok aksattım 😢 1,5 kilo almam bile çok etkiledi. bugün sabah namazını kılarken eğilip kalkarken ve otururken çok zorlandım ☹

Hmm tamamen kolmus super deniycem canim aksam yapabilirim
Arkadasin dru yururken spor yaparken korse giy karnin sarkmasin demis bugunden itibaren bende giymeye basladim
Korsrm yoktu ( aslında korse taytım vardı kilo alınca kardeşime verdim) strec sardım:KK70:azıcık jo ile dans edeyim

Korsrm yoktu ( aslında korse taytım vardı kilo alınca kardeşime verdim) strec sardım:KK70:azıcık jo ile dans edeyim
Benimde termal taytim vardi onu giydim korsemde var ama cok sıkı o biraz daha verince onu giyiyim nefes alamam heralde onunla

Tebrikler canım

Teşekkürler canım net çok sıkıntı. Bizim operatörler yurt dışına actirdigimiz halde sikinti çıkardı. Wifi buldugumuz yerlerde bağlanıyoruz. Atarim canım seve seve

Önce çağ sağlığı canım benim

Afiyet olsun

Eline sağlık canım.

Teşekkürler canım

Teşekkürler canım

Tebrikler canim

Bu haftaki hedefim seni geçmek olsun.

Teşekkürler canım sizin sayenizde

Sona kaldık he

Hayırlı olsun canım. Güzel bir hafta olur inşallah
Siboşumm😘🌸

Kizlarcım bugünkü menüm

Sabah 09.00sirkeli su
Sabah 09.30 2haslama yumurta 15dal maydanoz ve 1.5dilim peynir ile salata 5yesil zeytin

Öğle 13.00 1 bardak ayran 5 çiğ fındık

Ara maden suyu 1 hurma

Akşam 18.00 5 kaşık nohut haslama 10 dal maydanoz ile salata yanına 4 kavurma yerim
Su 2litre
@Boncuk2307 🌺
Ellssa Ellssa 🌺
Jou Jou 🌺
Benim güzel bacularımm yavvv neettinizz helee ooyyy 🥹🥹🤩🤩🤩
Selam Kızlar.
Dün misafirim vardı. Gece geç gittiler giremedim.
Dünkü menümü de sadece yemek menüsü olarak yazayım. 🤭🙈 Miktar ile ilgili bir fikrim yok.🙈 Ama bugün telafi günü ve hafta içi de kaçamaksız inşallah. 💃 Bu hafta da güzel bir eksi görmek istiyorum ☺️ Amin. 🙏

Jou Jou Kaptancığım takımız hayırlı olsun. 💙 Bu hafta bizim haftamız olsun 🌿🌸

19 Nisan Cumartesi
Şehriyeli Tavuk salatası
Organik undan Kek
Organik undan zeytinli kaşarlı ekmek
Biber dolması
Yoğurt
Kuru yemiş
Lokum

Ellssa Ellssa @Boncuk2307
Dün olan dünde kalsın bugünden itibariyle hafifliyoruzzzz 🤩🤩🤩
19 Nisan Cumartesi menüsü
14.00 kahvaltı
3 dilim karakılçık ekmeği, kıymalı yumurta, 2 dilim peynir, 1 yeşil zeytin, çeyrek avokado, 2 ceviz, bal ve tereyağı. (miktarlar çok değildi)

19.00 akşam
1 dilim esmer ekmek, 50 gr civarı tavuk.

Su 2 lt
Sporu bugün akşamkiyle paylaşırım.

Ellssa Ellssa @Boncuk2307 Jou Jou
Arkemmm şahanesin🌸

Back
X