- 14 Şubat 2021
- 2.089
- 12.486
- 158
Farmasi nin Nutrica sini kullandım kahve+ karahindiba coznebilirTeşekkürler cevaplarınız için hanımlar
Acaba marka ile içerikle alakalı olabilir mi diycem içimde sadece kahve ve hindiba olan ha.mana markası kullanıyorlar
Ben de öyleyim, azıcık sıcak gördüm mu denize koşasım geliray burası da bugün öok güzeldi gaza geldik hemen akşam yemeğini sahilde yiyelim diye çıktık güneş batınca yine hüüüüüsraaaaannnrüzgardan donduk nasıl yedik kalktık bilmiyorum 
Amin canım hepimiz güzel haberlerle gelelim. Birimizin mutluluğu hepimizi mutlu ediyor umut oluyorya arke okudukça içimi açan şeyler yazıyorsun bu aralar farkında mısın, güzel haberler daim olsun böyle ohh
Kesinlikle haklısın çiçeğim, adın da tam bahara uygun zatenEvet yazın evde 4 defa kıyafet değiştirdiğim oldu. Yaz mevsimi çamaşır yıka as katlayla geçiyorkısın da üşümeyi hiç sevmiyorum. Hem her iki baharda da doğa çok güzel
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah artık daha iyisindir. Biraz dinlenmeye çalış, kendini çok yorma.İnşallah ısınır canım teşekkürler canım. Neyim var. İlaçlardan kaynaklı büyük bir ihtimal ama baş dönmesi değişik bir baş dönmesi idi. 23 Nisan için hazırlık yapıyordum. Kendi etrafimda döndüm daha da toparlayamadim. Etrafim simsiyah oldu. Gidip geldim resmen. Değişikti.
Valla canım stres ve etkinlikler derken bünye de zaten bahaneye bakıyor. Yaktık devreleri. Teşekkür ettim canım
Tek öğün dayanabiliyorsan iyi canım. Benim ilaç dozu ayarlaması var canım. O da ilaç dozu yükseldiği için carpinti. Taşikardi yaptı. Nefes alamadım gücümun bittiğini hissettim resmen
Canım benim, senin için en güzeli, en hayırlısı olsun inşallahSağol canım benim, evet ingilizce yaygın burda. Hep anadili İngilizce olmayıp da en iyi ingilizce konuşan ülke seçiliyor. İş konusunda kendime nazar degdirdim galiba. Müdür yardımcısı seneye kalıp kalmayacagin kesin değil dedi. Birkaç gündür ağlıyorum bunu duydugumdan beri. Irkçılık mi yaptılar onu bile anlayamadim
Gönüllü çalışmaya başlamakla harika bir iş yapmişsin canım. Böyle böyle giriliyor buralarda iş yaşamina. İnşallah herşey çok güzel gider
Çekmez olur mu hiç canım hem de nasıl çekiyor ama aklıma geldiği an başka düşüncelerle kafamı dağıtıyorum. O şeyi yediğimi veya aldığım hazzı düşünmeye devam edersem çok zorlanirim. Bir de hemen birkaç hurma yiyorum, o benim tatlı isteğimi çok güzel bastırıyor. Evde hem abur cubur var hem çikolata vs. Ama kendime verdiğim sözü unutmuyorum canım. En sevdiğim karamelli yumuşak şekeri bile dolapta olmasına rağmen yemiyorum çünkü irademize sahip çıkabilecek güce sahibiz bence. Kendimi böyle motive ediyorum canım.arke bacimm 21 gün şekersiz yapıyorum demiştin ya hiç mi canin tatli çekmiyor hiç mi krizin tutmuyor formülünü bana da söyle yaa dolapta çikolata kreması var kaşık kaşık ye diyor aklım banaaa ama biliyorum sonunda pişmanlık yasiyxam al yerinde noldu yani diye kendime kızacam o yüzden diren papatya diyorum diren. Ama haftasonu tatlı yapcam hususi oturup bir değil 3 porsiyon tatlı yiycem diye haftasonunun hayalini kuruyorum eşime bilenem dedim nolur eve abur cubur alma lütfen haftasonu beraber yiyelim eve sokmamaya calisiyorum anlaşma yapıyorum resmen yaa
Yavruya geçmiş olsun canım. Şu an motive olmanı engelleyecek durumların varmış, gerekirse onlar bitene kadar kendine zaman tanı, ondan sonra da hiçbir bahaneyi kabul etmeyeceğine kendini inandır canım. Sınavına kadar daha rahat takıl ama sonrasında kesin baslayacaginin sözünü ver. Beni motive eden şey, kilo verdigimin farkedilmesi ve kilo veremeyeceğime inanan bazı kişilere tokat gibi cevap verme isteği.Yaaa çok güzel bir hikaye Filizcim. Azmin zaferi, tebrik ederim senidarısı basima inşallah. Ben de bugün burada bir Kindergartenda gönüllü çalışmaya başladım. Buraya kabul edilmek bile mutlu etti beni. Ön görüşmede karar müdüre bırakılmıştı ve olumlu geçtiğini daha o anda söylemişti zaten. Hedefim bu alanda çalışmak değil ama deneyim adına iyi olacak benim için diye düşünüyorum. Daha sonraki iş basvurularimda buraya ait bir tecrübe olarak sunabilirim. Senin Türkiye'deki tecrübeni saymamalari çok kötü olmuş. Burada da kurumdan kuruma değişiyor malesef bazısı direk Türkiye'deki çalışma yılını sayarak çok yüksek seviye ve maaşla başlatırken bazı yerler en baştan baslatiyor. İş değiştirme durumun olursa tekrar mutlaka gündeme getir Türkiyedeki tecrübeni. Burada ikinci işinde saydırabilenler var.
Hollanda'nın buradan güzel olan yani İngilizcenin de günlük hayatta kullanılıyor olması. Burada malesef İngilizce ile işe de girilmiyor günlük hayattaki basit işler de halledilmiyor. Kardeşim de orada yaşıyor,muhtemelen daha önce soylememisimdir. O da Hollandaca öğrenmeden önce İngilizce ile çok rahat hayatını devam ettiriyordu.
Canım masallah, ne güzel kilo vermişsin. Ben bir türlü moda giremiyorum tekrar. Toparlayamadim ara verdikten sonra. Bu aralar çok stres var hayatımda,onun da etkisi var muhtemelen. Haftaya tekrar sınav var,oğlum da yine hasta oldu ve hastanede yatıp çıktı. Bu hafta Paskalyadan dolayı herkes tatilde biz de ailecek evdeyiz. Muhtemelen tüm bunlar beni zorluyor. Tekrar aynı ivmeyi yakalamak istiyorum,emeklerim boşa gitmesin.
Çok geçmiş olsun canımBen bugün menümü yazmayayım. Çünkü ne yediysem çıkardım hastahaneden geliyorum serum takdırmıştım virüs kapmışım midem fena
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Önemli değil ablacım yazdım sorun olmadıHaftalık sporlar
Eki Görüntüle 3578990 adımlar + 30 dk yüzme
Eki Görüntüle 3578991 adımlar
Eki Görüntüle 3578992 pilates
Eki Görüntüle 3578993 bisiklet aleti
Eki Görüntüle 3578994 eliptik bisiklet
Eki Görüntüle 3578995 sadece adım var
Eki Görüntüle 3578996 adımlar +30 dk yüzme
Eki Görüntüle 3578997 sadece adımlar
Eki Görüntüle 3578998 adım
Eki Görüntüle 3578999 pilates
Eki Görüntüle 3579000 with jo videosu
Eki Görüntüle 3579001 sadece adım
Boncuk2307 boncugum senin için zor olmaz inşallah. Bu hafta toplu paylaşayım dedim.
Ben de dagk kullanıyorum tokluk sağlıyor gerçekten ben acı içemediğim için yanında hurmayla tüketiyorum.Teşekkürler cevaplarınız için hanımlar
Acaba marka ile içerikle alakalı olabilir mi diycem içimde sadece kahve ve hindiba olan ha.mana markası kullanıyorlar
ya canım aslında sadece kesin değil demiş, belli bir şey de yok sanki bu kadar üzülme dicem ama boş laf tabii. her şey olacağına varır, belki de daha iyi bir fırsata giden yolda bir tökezlemedir.Sağol canım benim, evet ingilizce yaygın burda. Hep anadili İngilizce olmayıp da en iyi ingilizce konuşan ülke seçiliyor. İş konusunda kendime nazar degdirdim galiba. Müdür yardımcısı seneye kalıp kalmayacagin kesin değil dedi. Birkaç gündür ağlıyorum bunu duydugumdan beri. Irkçılık mi yaptılar onu bile anlayamadim
Afiyet olsun cicim sebzeli köfte nasıl ola ki
fıstıklar normalde hep evden yemek götürürüm dün götürmeye üşendim yemekhanede yedim. orda vardı kabak patlıcan havuç patates ve köfteyi karıştırıp yağlayıp fırınlamışlar. mecburiyetten yedim hiç sevmem yemekhane yemeklerini.Doyurucu olmuş spor harika Afiyet olsun
Sebzeli köfteyi ben de merak ettim tarifini yazar mısın?
ay hayırdır neye sinirlendirdiEki Görüntüle 3579037
Boncugum bugünün adım sayısını güncelliyorum canım. Oğluma sinirlendim yürüyüşe çıktım
Boncuk2307
di miiiiAmin canım hepimiz güzel haberlerle gelelim. Birimizin mutluluğu hepimizi mutlu ediyor umut oluyor
Yaa harikasin 6 lar yakında geliyor kendim verdim gibi sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?