Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkürler cevaplarınız için hanımlar
Acaba marka ile içerikle alakalı olabilir mi diycem içimde sadece kahve ve hindiba olan ha.mana markası kullanıyorlar
Farmasi nin Nutrica sini kullandım kahve+ karahindiba coznebilir
. %100 beyaz hindiba olan nelka . Filtre kahve gibi demleniyor.

Sabah yediklerim
Sucuklu kaşarlı tost normal ekmek ile
Yatım domates
2 köfte
5 zeytin
Yarım dilim kakaolu kek

16.30 cıvarı ve aralarda 5 tane(hepsını bırden yemedım aralıklı saatlerde) canpare bisküvi yedim aslında günü kapatmıştım ama çocukların dondurması kaldı yarım kornet yedim karamelli 4 yudum ayran içtim
Bakalım yarın cezamız ne olacak ??
bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307

ay burası da bugün öok güzeldi gaza geldik hemen akşam yemeğini sahilde yiyelim diye çıktık güneş batınca yine hüüüüüsraaaaannn rüzgardan donduk nasıl yedik kalktık bilmiyorum 
Ben de öyleyim, azıcık sıcak gördüm mu denize koşasım gelir aman rüzgara dikkat edin canım hasta olmayın.
ya arke okudukça içimi açan şeyler yazıyorsun bu aralar farkında mısın, güzel haberler daim olsun böyle ohh
Amin canım hepimiz güzel haberlerle gelelim. Birimizin mutluluğu hepimizi mutlu ediyor umut oluyor
Evet yazın evde 4 defa kıyafet değiştirdiğim oldu. Yaz mevsimi çamaşır yıka as katlayla geçiyor kısın da üşümeyi hiç sevmiyorum. Hem her iki baharda da doğa çok güzel
Kesinlikle haklısın çiçeğim, adın da tam bahara uygun zaten
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah artık daha iyisindir. Biraz dinlenmeye çalış, kendini çok yorma.

Canım benim, senin için en güzeli, en hayırlısı olsun inşallah Zaten işe almış oldukları kişiye sonradan ırkçılık yapmazlar herhalde ya öyle düşünüp kendini daha da üzme bir an önce netleşir inşallah da senin de kafan rahatlar.

Çekmez olur mu hiç canım hem de nasıl çekiyor ama aklıma geldiği an başka düşüncelerle kafamı dağıtıyorum. O şeyi yediğimi veya aldığım hazzı düşünmeye devam edersem çok zorlanirim. Bir de hemen birkaç hurma yiyorum, o benim tatlı isteğimi çok güzel bastırıyor. Evde hem abur cubur var hem çikolata vs. Ama kendime verdiğim sözü unutmuyorum canım. En sevdiğim karamelli yumuşak şekeri bile dolapta olmasına rağmen yemiyorum çünkü irademize sahip çıkabilecek güce sahibiz bence. Kendimi böyle motive ediyorum canım.

Yavruya geçmiş olsun canım. Şu an motive olmanı engelleyecek durumların varmış, gerekirse onlar bitene kadar kendine zaman tanı, ondan sonra da hiçbir bahaneyi kabul etmeyeceğine kendini inandır canım. Sınavına kadar daha rahat takıl ama sonrasında kesin baslayacaginin sözünü ver. Beni motive eden şey, kilo verdigimin farkedilmesi ve kilo veremeyeceğime inanan bazı kişilere tokat gibi cevap verme isteği.

Önemli değil ablacım yazdım sorun olmadı
Teşekkürler cevaplarınız için hanımlar
Acaba marka ile içerikle alakalı olabilir mi diycem içimde sadece kahve ve hindiba olan ha.mana markası kullanıyorlar
Ben de dagk kullanıyorum tokluk sağlıyor gerçekten ben acı içemediğim için yanında hurmayla tüketiyorum.

ya canım aslında sadece kesin değil demiş, belli bir şey de yok sanki bu kadar üzülme dicem ama boş laf tabii. her şey olacağına varır, belki de daha iyi bir fırsata giden yolda bir tökezlemedir.

Afiyet olsun cicim sebzeli köfte nasıl ola ki

Doyurucu olmuş spor harika Afiyet olsun
Sebzeli köfteyi ben de merak ettim tarifini yazar mısın?
fıstıklar normalde hep evden yemek götürürüm dün götürmeye üşendim yemekhanede yedim. orda vardı kabak patlıcan havuç patates ve köfteyi karıştırıp yağlayıp fırınlamışlar. mecburiyetten yedim hiç sevmem yemekhane yemeklerini.
Eki Görüntüle 3579037
Boncugum bugünün adım sayısını güncelliyorum canım. Oğluma sinirlendim yürüyüşe çıktım
Boncuk2307
ay hayırdır neye sinirlendirdi
Amin canım hepimiz güzel haberlerle gelelim. Birimizin mutluluğu hepimizi mutlu ediyor umut oluyor
di miiii

Günaydın kızlar bugün piknik günümüz erkenden tartilio cikiyorum. Artık farklı şeyler yapmanın zamanı geldi kilo veririm çok az. Bu hafta detokx vs saldiracagim . Bayramda aldığım kilolar yapıştı resmen
Geçen hafta 87.10 Ellssa Boncuk2307 sibel_84
Bugün 86.70
-400gr

Herkese günaydın
Bugün -en azından ilk saatleri -benim için acil kilo verme günü
Yediğim hurmalar ile ilgili bir mevzuyu regl de bugün yarın
Valla sonuç fena , kahve içtim ,c vit içtim 1 bardak da su içmişim unutup gidip yürüyüp geliyim de kilom az da düşsün
bluegreeneyes kusura bakma

Kızlar yazdıklarınızı okuyamıyorum. Şimdi wifi ile bağlandim bildirim yapip çıkayım. Müsait bir zamanda detaylı okuyacağım .
Geçen cumartesi 76.55
Bugün 75.95
Fark -600 gram
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-19-08-27-42-364_com.chipsea.btcontrol.en.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 2
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…