- 18 Mart 2018
- 30.959
- 123.482
- 598
- 35
Evet evetAy bu kadar olur ben de az önce içtim. Ne güzel şeymiş o öyle. Dün almıştım. Kafein de yok ne güzel. Yararlı da galiba di mi
Ben de hiç sevmem karabuğday, zaten ab kan grubuna yararlı degilmiş o. Grupta muhabbeti dönünce bakmıştım kendi kan grubumaEvet evetbiz böyle zayiflayacaz ayaklarına kendimize bakıyoruz
Enginar gibi karaciğere faydalı . Bir de karabuğday var karaciğer için de onu hiç sevemedimen azından kahveyi içelim
Karabuğdayı elma ve tarçınla denedin mi? Ebru şallı nın tarifi, Daha yenilebilir oluyor, ya da sarımsaklı yoğurtlu filanEvet evetbiz böyle zayiflayacaz ayaklarına kendimize bakıyoruz
Enginar gibi karaciğere faydalı . Bir de karabuğday var karaciğer için de onu hiç sevemedimen azından kahveyi içelim
Bugün olmaz yarın olur, moral bozmak yok canım, dönem dönem hepimiz yaşıyoruz o durumuKızlar bugün akşam makarna ve olmayacak şeyler yedim yok ya ben valla hiç iyi değilim. Allah'ım inşallah bir an önce toparlarim amin
Şimdi de yürüyüşe çıktım. Karnım tok olunca aklım başıma geliyor da geç olmuş oluyor ya. Ama önceki iki günden umitliyim. Az yiyebilmiştim
Cicekbocekkaktus Sem2024
Hindiba kahvesi içenlerden mide bulantısı ve karın ağrısı yaptığını duydum sizde de oluyor mu merak ettim.
Ben de hindiba kahvesi icmece. Akşama da fırın somon . Dün yediklerim yarınki tartıya yansımasın diye çabalıyorum
Hadi saç boyama partisi yapalım
Ben niyetlenmisken bugün boyadım boyadım yoğsam ertelerim bakimsizlik bağımlılık yapıyor
Herkisleee bu hafta saçını başını boyuyor, bıyık görmicem kimsede
Bir de motivasyon olsun diye interneten crop tarzı spor bra aldım. Süslenip püslenip spor yapicam, yani grlince
Aç karna da tok karna da içiyorum bn yanında hurmayla vesaire hiç bulantı ağrı yapmadıCicekbocekkaktus Sem2024
Hindiba kahvesi içenlerden mide bulantısı ve karın ağrısı yaptığını duydum sizde de oluyor mu merak ettim.
Yaa neden ağladın canım benim bu ara gerçekten iyi değilsin senEllssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Kaptişlerim canlarım. Vallahi özür dilemekten ben de sıkıldım ama menulerimi yazamadım bu hafta salidan sonra iptal oldum resmen ruhen. Çok ağlamak suretiyle kalori harcadım
Ama yine Allah sağlık sıhhat versin her işte bir hayır var diyerek kendime telkinlerde bulundum. Şimdi daha iyiyimm.
Yarın kaç çikicam ben de merak ediyorum
Ablam ne yaptın öyle hiç bise yememissin18 Nisan
12:30
7 hurma, kuruyemiş
18:30
7 hurma, kuruyemiş
Yarım lt kefir
1,5 Lt su
2 kupa çay
2 kupa kahve
Ellssa Boncuk2307 sibel_84
şu bir haftada çok dağıldım canım. hafta başına hacamata gideceğim. sanırım perşembeye onu ararım, tartı bildiririm cumaya da başlarım.
Abla zorlanmaya başladıysan hiç kendini yorma destek her zaman iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?