Elin değmişken 1 2 katta benim saçlara at boya canımOğlanı otogara bıraktım, kuaföre gittim, kırtasiye gittim, marketten bir iki eksiği aldım. Şimdi kafede oturup çay içiyorum. Balık alıp eve gecicem. Saçlarımı da boyasam benden iyisi yok
Hadi saç boyama partisi yapalımElin değmişken 1 2 katta benim saçlara at boya canım
Ben de hindiba kahvesi icmece. Akşama da fırın somon . Dün yediklerim yarınki tartıya yansımasın diye çabalıyorumKızlar iyi aksamlar bugünkü menumude yazıp kenara çekilelim. Bugün evde arkayı varmayan yok erkenden yatmalı. Bu hastadan çok beklentim yok çok fazla eksi çıkmam artıda çıkmam. Olduğum yerde sayiyorum sirkelenmem lazim
Sabah 1 hindiba kahvesi, 7 8 fındık 3 hurma
Öğle 2 yumurta haşlama 3 minik parça patates haşlama 1 dilim peynir 1diljm k.ekmegi
Ara 1 ısırık simit çay
Akşam 17.00 de bitti. 2 dilim palamut bol salata 1diljm ekmek
Su 2litre
sibel_84 Boncuk2307 Ellssa
Bulgur ve baklagili nasıl kontrol ediyorsun? Ben onları da yedikçe yiyorumMenu
Sabah 11.00
Menemen
2 parca sucuk
Beyaz peynir
Ceviz badem
Domates
Aksam 18.00
1 kepce Etli kuru fasulye
2 catal humus
2 sıkım ev yapimi çig kofte
Mevsim salatasi 3 kasik kadar
Aksam yemegi yerken kendimi sisirmiyorum duruyorum .Yarin tartiyi bende merak ediyorum regl im tartiya yansir heralde yarin 3.gunum ama yinede eksi gelir gelmeli
Spor 45 dk tempolu yurudum
Su 2 lt
Bugun tatli yaptim evde pogaca kek tatli vs yapiyorum ama hic canim istemiyor bu muthis birsey Rabbim daim eyle insallah
Ellssa Boncuk2307 sibel_84
Doydugum an birakiyorum sisirmemeye calisiyorum bide yarin tarti gunu ya geri durdumBulgur ve baklagili nasıl kontrol ediyorsun? Ben onları da yedikçe yiyorumve Güzel bir kurufasulyenin suyuna banmak icin yanında ekmek arıyorum
Afiyet olsunMenümü de yazayım
Kahvaltı
1 yumurta
5 adet zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 dilim t.b ekmeği
Ara öğün
1 Türk kahvesi
Akşam
2-3 çatal patates kızartması
2 küçük ısırık TB ekmeği
Dişinden dolayı birşey yiyemedim.sonrasinda da ağzım uyusuktu yiyemedim. Günü böyle tamamladik
6800 adımımı ve suyumu tamamladım
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Menü güzel afiyet olsunKızlar iyi aksamlar bugünkü menumude yazıp kenara çekilelim. Bugün evde arkayı varmayan yok erkenden yatmalı. Bu hastadan çok beklentim yok çok fazla eksi çıkmam artıda çıkmam. Olduğum yerde sayiyorum sirkelenmem lazim
Sabah 1 hindiba kahvesi, 7 8 fındık 3 hurma
Öğle 2 yumurta haşlama 3 minik parça patates haşlama 1 dilim peynir 1diljm k.ekmegi
Ara 1 ısırık simit çay
Akşam 17.00 de bitti. 2 dilim palamut bol salata 1diljm ekmek
Su 2litre
sibel_84 Boncuk2307 Ellssa
Yemekleride susuz yemeye calisiyorum canim suyunu tabakta birakiyorumBulgur ve baklagili nasıl kontrol ediyorsun? Ben onları da yedikçe yiyorumve Güzel bir kurufasulyenin suyuna banmak icin yanında ekmek arıyorum
Menü yine süper sadece salata daha fazla yiyebilirsin doyuruculuk açısındanMenu
Sabah 11.00
Menemen
2 parca sucuk
Beyaz peynir
Ceviz badem
Domates
Aksam 18.00
1 kepce Etli kuru fasulye
2 catal humus
2 sıkım ev yapimi çig kofte
Mevsim salatasi 3 kasik kadar
Aksam yemegi yerken kendimi sisirmiyorum duruyorum .Yarin tartiyi bende merak ediyorum regl im tartiya yansir heralde yarin 3.gunum ama yinede eksi gelir gelmeli
Spor 45 dk tempolu yurudum
Su 2 lt
Bugun tatli yaptim evde pogaca kek tatli vs yapiyorum ama hic canim istemiyor bu muthis birsey Rabbim daim eyle insallah
Ellssa Boncuk2307 sibel_84
Akşam yemeği güzel spor süperBugün
Cuma
Sabah 3 lokma yumurtalı ekmek kzrt.
3-4 lokma hindi sosis
Ara
Kahve
Çay
Hindiba Kahvesi
18
2 dilim somon +1 halka patates
Salaata
Spor 20dk jo' video
6250 adım
Ellssa Boncuk2307
bluegreeneyes bu hafta böyle oldu senle ilgili değil. Ara ara düşüşler oluyor sevgili kaptanım
Ben de aslında dün çok yedim bugun az yiyim tarti öncesi dedim.Akşam yemeği güzel spor süper
Suyu göremedim
Kahvaltı daha doyurucu olabilirdi
afiyet olsun
Hiç olmadı . Ben sadece son aldığımı doğal %100 aldım o da filtre kahve gibi yapılıyor içinde başka kahve katkısı yok tadını çok sevmedim biraz filtre kahve ile karıştırıp yapıyorum.Cicekbocekkaktus Sem2024
Hindiba kahvesi içenlerden mide bulantısı ve karın ağrısı yaptığını duydum sizde de oluyor mu merak ettim.
Tesekkur ederim canim .oylemi canim ben arada yapiyorum evdekiler severler banada simdi bulgur serbest diye yapayim dedim ama cok yemeye korktumMenü yine süper sadece salata daha fazla yiyebilirsin doyuruculuk açısından
Bu ara (ben dahil) menülerde hep çiğköfte dikkatimi çekti
Sağol canım doğru diyosunCanım benim Rızk meselesi bu . Nazar mı şu mu bu mu kafana takma . Nazar dualarını,Felak nas kalem suresi son iki ayeti oku geç. Bir de onu takarsan işin içinden çıkamazsın. Sen elinden geleni yapacaksın her şey olacağına varacak.
Bu okul olmazsa bile eskiye göre çok daha kolay iş bulacak bir donanimdasin artık
Hakkında hayırlısı ve güzeli olsun
Ay bu kadar olur ben de az önce içtim. Ne güzel şeymiş o öyle. Dün almıştım. Kafein de yok ne güzel. Yararlı da galiba di miBen de hindiba kahvesi icmece. Akşama da fırın somon . Dün yediklerim yarınki tartıya yansımasın diye çabalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?