Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Oğlanı otogara bıraktım, kuaföre gittim, kırtasiye gittim, marketten bir iki eksiği aldım. Şimdi kafede oturup çay içiyorum. Balık alıp eve gecicem. Saçlarımı da boyasam benden iyisi yok
Elin değmişken 1 2 katta benim saçlara at boya canım

Elin değmişken 1 2 katta benim saçlara at boya canım
Hadi saç boyama partisi yapalım
Ben niyetlenmisken bugün boyadım boyadım yoğsam ertelerim bakimsizlik bağımlılık yapıyor
Herkisleee bu hafta saçını başını boyuyor, bıyık görmicem kimsede
Bir de motivasyon olsun diye interneten crop tarzı spor bra aldım. Süslenip püslenip spor yapicam , yani grlince

Ben de hindiba kahvesi icmece. Akşama da fırın somon . Dün yediklerim yarınki tartıya yansımasın diye çabalıyorum

Menu
Sabah 11.00
Menemen
2 parca sucuk
Beyaz peynir
Ceviz badem
Domates

Aksam 18.00
1 kepce Etli kuru fasulye
2 catal humus
2 sıkım ev yapimi çig kofte
Mevsim salatasi 3 kasik kadar

Aksam yemegi yerken kendimi sisirmiyorum duruyorum .Yarin tartiyi bende merak ediyorum regl im tartiya yansir heralde yarin 3.gunum ama yinede eksi gelir gelmeli

Spor 45 dk tempolu yurudum
Su 2 lt

Bugun tatli yaptim evde pogaca kek tatli vs yapiyorum ama hic canim istemiyor bu muthis birsey Rabbim daim eyle insallah
Ellssa Boncuk2307 sibel_84

Bulgur ve baklagili nasıl kontrol ediyorsun? Ben onları da yedikçe yiyorum ve Güzel bir kurufasulyenin suyuna banmak icin yanında ekmek arıyorum

Bulgur ve baklagili nasıl kontrol ediyorsun? Ben onları da yedikçe yiyorum ve Güzel bir kurufasulyenin suyuna banmak icin yanında ekmek arıyorum
Doydugum an birakiyorum sisirmemeye calisiyorum bide yarin tarti gunu ya geri durdum

Afiyet olsun

Menü güzel afiyet olsun

Yemekleride susuz yemeye calisiyorum canim suyunu tabakta birakiyorum

Menü yine süper sadece salata daha fazla yiyebilirsin doyuruculuk açısından
Bu ara (ben dahil) menülerde hep çiğköfte dikkatimi çekti

Ellssa
Boncuk2307

Kahvaltı 10 30
3 tam buğday krep
Peynir 2 3 tk vardır
5 zeytin
Bal kaymak(1 er tatlı kaşığı) kaç gündür gözüm kalıyodı balda bugün kaymak da olunca
Domates salatalık

Ara öğün 15.00
3 çok tahıllı patlak üzerime
1 muz ve 1 tatlı k kakaolu fıstık ezmesi(şekersiz)
Filtre kahve (az sütlü)

Akşam yemeği 19.00
1 kase tavuk çorbası (az pirinçli tam buğday lı)
1 tabak tavuklu pilav(pirinç)
Domates biber turşu

Yemeğin üzerine 19.30
Sütlü Türk kahvesi
2 kare bitter
1/2 maden suyu

Su
1.5 litre 2 ye tamamlamaya çalışırım

Spor
7500 adım

Bugün

Cuma

Sabah
3 lokma yumurtalı ekmek kzrt.
3-4 lokma hindi sosis

Ara
Kahve
Çay
Hindiba Kahvesi

18
2 dilim somon +1 halka patates
Salaata

Spor 20dk jo' video
6250 adım

Ellssa Boncuk2307

bluegreeneyes bu hafta böyle oldu senle ilgili değil. Ara ara düşüşler oluyor sevgili kaptanım

Akşam yemeği güzel spor süper
Suyu göremedim
Kahvaltı daha doyurucu olabilirdi
afiyet olsun

Akşam yemeği güzel spor süper
Suyu göremedim
Kahvaltı daha doyurucu olabilirdi
afiyet olsun
Ben de aslında dün çok yedim bugun az yiyim tarti öncesi dedim.
Suyu çok içiyorum o yüzden şükür bir de onu arttırmak için uğraşmıyorum

Cicekbocekkaktus Sem2024
Hindiba kahvesi içenlerden mide bulantısı ve karın ağrısı yaptığını duydum sizde de oluyor mu merak ettim.
Hiç olmadı . Ben sadece son aldığımı doğal %100 aldım o da filtre kahve gibi yapılıyor içinde başka kahve katkısı yok tadını çok sevmedim biraz filtre kahve ile karıştırıp yapıyorum.

Menü yine süper sadece salata daha fazla yiyebilirsin doyuruculuk açısından
Bu ara (ben dahil) menülerde hep çiğköfte dikkatimi çekti
Tesekkur ederim canim .oylemi canim ben arada yapiyorum evdekiler severler banada simdi bulgur serbest diye yapayim dedim ama cok yemeye korktum

Sağol canım doğru diyosun teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…