Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım burdayım bir geri dönüş yapamadım moralim iyi olduğunda gelip bakıyorum size patili kızım yatalak oldu ve sağ gözü görmüyormuş sol gözü biraz tepkime veriyormuş oda bizde çok zor zamanlar geçirdik kendimi bıraktım prensesimle ilgileniyorum sizi unuttum sanmayın hepinizi çook öpüyorum :KK200:
Oyyy minnoşuma şifalar diliyorum 🤲🏼🤲🏼

İyi akşamlar kızlar

17 Nisan

12:00

Bikaç sıkım çiğköfte, bol roka, marul
Hurma, badem

19:30

15 cerry domates
1 bardak kefir
Biraz kuruyemiş

1,5 Lt su
3 kupa çay
2 kupa kahve
400 ml latte
1 kupa açlık otu çayı

Acayip ödemliymişim, yatmadan önce yarım Lt dukan yapıp içmiştim, gece 2 ye kadar wc ye gidip geldim, yattıktan sonra yine 2 sefer kalktım, bacaklarım biraz yumuşadı, gözlerimde azıcık ödem kaldı
Onuda yarın ilaçla atarım inşallah 🤲🏼

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84

Hayırlı akşamlar menümü yazayım

Öğlen 12
Bir tabak kıymalı patates fırın yemeği
Bir kase havuç salatası
Bir dilim tam buğday ekmeği

Ara orta şekerli türk kahvesi yarım avuç ceviz

Akşam
6 7 yaprak sarma miniktiler ama
İki yemek veya 3 yemek kaşığı yarma kavurması nohutlu
Bol yeşillik salatası

Ara yarım avuç ceviz
Yarım elma

Şuan çay yudumluyorum bu arada ben yazmayı unutuyorum ama her sabah bir fincan yeşil çay içiyorum

Şu 2lt
Spor Leslie 30dk fast walk
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes

ben de yazayım menümü 🌸

17 nisan perşembe
8.00- kepekli lavaş arasına 1yk sürülebilir lor ve bol yeşillik

12.30 - kabak kavurması (5yk susuz), bulgur pilavı(3yk) ve yoğurt(125 gr)

16.00 - protein bar ve muz

20.30 - 1 şiş ızgara kazbaşı, 1/6 kadar ufacık bir lavaş(tadına baktım), 1 bardak ayran, salata

belki bir sütlü kahve ya da bir top dondurma yiyebilirim. yersem güncellerim 🌸
su: 2.5 lt

spor: 15 dk fitness, 7000 adım
bluegreeneyes bluegreeneyes Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Eklentiler

• IMG_8919.webp
    IMG_8919.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 10
İyi akşamlar kızlar

17 Nisan

Hurma, badem

15 cerry domates
1 bardak kefir
Biraz kuruyemiş

1,5 Lt su
3 kupa çay
2 kupa kahve
400 ml latte
1 kupa açlık otu çayı

Acayip ödemliymişim, yatmadan önce yarım Lt dukan yapıp içmiştim, gece 2 ye kadar wc ye gidip geldim, yattıktan sonra yine 2 sefer kalktım, bacaklarım biraz yumuşadı, gözlerimde azıcık ödem kaldı

En hafifinden Akşam yemeği 👍🏻 afiyetler olsun🌿

ben de yazayım menümü 🌸

17 nisan perşembe
8.00- kepekli lavaş arasına 1yk sürülebilir lor ve bol yeşillik

12.30 - kabak kavurması (5yk susuz), bulgur pilavı(3yk) ve yoğurt(125 gr)

16.00 - protein bar ve muz

20.30 - 1 şiş ızgara kazbaşı, 1/6 kadar ufacık bir lavaş(tadına baktım), 1 bardak ayran, salata

belki bir sütlü kahve ya da bir top dondurma yiyebilirim. yersem güncellerim 🌸
su: 2.5 lt

spor: 15 dk fitness, 7000 adım
bluegreeneyes bluegreeneyes Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Doyurucu menü 👍🏻
Afiyet olsun🌿

Eklentiler

• 3b3db161-0eab-464b-8165-fcc28b24770a.webp
    3b3db161-0eab-464b-8165-fcc28b24770a.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 13
  • 2df1c3a1-c332-4508-990c-beb846fe13f6.webp
    2df1c3a1-c332-4508-990c-beb846fe13f6.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 13
  • ea3e7260-cc63-47d1-9a96-5f2bcb747a02.webp
    ea3e7260-cc63-47d1-9a96-5f2bcb747a02.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 10
arke arke bacimm 21 gün şekersiz yapıyorum demiştin ya hiç mi canin tatli çekmiyor hiç mi krizin tutmuyor formülünü bana da söyle yaa dolapta çikolata kreması var kaşık kaşık ye diyor aklım banaaa🥹🥴 ama biliyorum sonunda pişmanlık yasiyxam al yerinde noldu yani diye kendime kızacam o yüzden diren papatya diyorum diren. Ama haftasonu tatlı yapcam hususi oturup bir değil 3 porsiyon tatlı yiycem diye haftasonunun hayalini kuruyorum eşime bilenem dedim nolur eve abur cubur alma lütfen haftasonu beraber yiyelim eve sokmamaya calisiyorum anlaşma yapıyorum resmen yaa🥹

Karakılçık ekmegi mii 😍 bayılırım kendisine. Çanakkaledeyken aliyoduk bir firin yapıyor. O nasi muhteşem bişey öyle. Afiyet olsun

Tamam canım inşallah sağ salim yaz gelsin de. Gelince yazarım 🥰

O hikaye tam bi kan ter gözyaşı ve azim hikayesi nazlicim 🥹
Benim neredeyse 20 yıla yakın tecrübem vardı Türkiye de, mebdeydim. Hatta son seneler öğretmen eğitimleri bile verdim normal okul derslerime girmenin yanisira ingilizce daha iyi nasıl öğretilir diye. Yüksek lisansim filan da vardı. Amaaa gel gör kii hiç işe yaramadı burada. İş başvuruları yaptım okullara dönüş alamadım. Hatta ücretsiz gönüllü çalışırım dedim o bile olmadı. Sonra vazgeçtim öğretmenlik işinden ingilizce ile calisabilecegim ilanlara basvurdum beginner seviyesinde ne bileyim emlakcilik HR pozisyonlari filan.. onlara da şansım tutmadı.
Bir yandan da işte Hollandaca öğrenmeye başladım. Ama artık çok bunalmistim. Eve tek ekmek getiren eşimdi benim de katkım olsun istiyordum. Ve bir de ne bileyim pantolon mu ihtiyacim var mesela, para istemeye çekinir olmuştum. 😔 Öyle öyle kilo almaya da başladım işte. Bari güzel ev hanimligi yapayım diye. içimden mutfak şefi çıktı.
Neyse sonra geçen sene biraz dili öğrendikten sonra öğretmenlik değil ama asistanlık pozisyonlarına başvurdum. Burda öğretmene yardım eden kişiler var, daha az maaşlı ama en azından okuldasin. Bana uzak bir şehirde bir okul kabul etti ve asistan olarak başladım. İş başta zor geldi çünkü tam hayalimdeki gibi değildi. Daha çok fiziksel bir iş yapiyordum hademe gibi bizdeki. Ama vazgeçmedim. Sonra okulun ingilizce öğretmenlerinden biri burn out oldu. Hastalık iznine çıktı. Ben de gidip idareyle konuştum onun derslerime ben gireyim dedim. Diğer ingilizceciler ilk birkaç ders gözlemledi beni. Sonra dersleri bana verdiler. Senenin sonunu orda getirdim. Asistan olarak gözüküyordum hala ama bildiğin öğretmenlik işi yaptım. Seneye de bizle kal diye teklif etti okul ama tabi o ingilizceci dönecekti ben yine asistan olarak düşünülmüştüm.
O sıralar başka okullara da başvuru yapıyordum. Tam 66 okula başvurdum ingilizce öğretmenliği rolü için. Seviyem B1+ ve başvuru mektuplarini ve cvyi Hollandaca gönderiyorum. Çoğundan red yedim zaten. Bir on on beş okul görüşmeye çağırdı. Onlr da deneyimin iyi ama Hollandacan yetmeyebilir dedi. Sonra şimdiki okulum bana örnek ders anlatımı için randevu verdi. Bana bir konu verdiler hiç bilmediğim bir sınıfa ders anlattım, iki kişi de gözlemledi. Ders gayet iyi geçti. Güzel hazirlanmistim. Ve beni işe aldılar. En düşük seviye öğretmenlikten başladim, eski deneyimlerimi hesaba katmadilar tanı. Ama olsun ben mutluluktan uçuyordum. İyi kötü ilk seneyi tamamladım sayılır bu okulumda. İnşallah seneye de kal derler, öyle umuyorum 🙏 çünkü gerçekten elinden gelenin fazlasını yapıyorum..okulla uyuyor okulla uyanıyorum.
Böyle işte 😊

Allah kavuştursun canım benim.

Hikmet hükümenoğlu Harika bir hayat. Bu kitap var aklımda arkecim

Oo kaptişim bir geldin pir geldin. 🥰

EMS elektrikli spor olan mi? Bir kere denedim

Dur tahmin edeyim canım, boş muhabbet edip boş zamanlarında idareye yıkama yağlama halinde olan bir grup öğretmen mi? Kitap okumak daha güzel eğer durum buysa.
Yaaa çok güzel bir hikaye Filizcim. Azmin zaferi, tebrik ederim seni 💪💪 darısı basima inşallah. Ben de bugün burada bir Kindergartenda gönüllü çalışmaya başladım. Buraya kabul edilmek bile mutlu etti beni. Ön görüşmede karar müdüre bırakılmıştı ve olumlu geçtiğini daha o anda söylemişti zaten. Hedefim bu alanda çalışmak değil ama deneyim adına iyi olacak benim için diye düşünüyorum. Daha sonraki iş basvurularimda buraya ait bir tecrübe olarak sunabilirim. Senin Türkiye'deki tecrübeni saymamalari çok kötü olmuş. Burada da kurumdan kuruma değişiyor malesef bazısı direk Türkiye'deki çalışma yılını sayarak çok yüksek seviye ve maaşla başlatırken bazı yerler en baştan baslatiyor. İş değiştirme durumun olursa tekrar mutlaka gündeme getir Türkiyedeki tecrübeni. Burada ikinci işinde saydırabilenler var.

Hollanda'nın buradan güzel olan yani İngilizcenin de günlük hayatta kullanılıyor olması. Burada malesef İngilizce ile işe de girilmiyor günlük hayattaki basit işler de halledilmiyor. Kardeşim de orada yaşıyor,muhtemelen daha önce soylememisimdir. O da Hollandaca öğrenmeden önce İngilizce ile çok rahat hayatını devam ettiriyordu.
Kilo bildirimi
Cumartesi 81.6
Bugün 80.5
Fark -1.1 kg

Gayet iyi bence canım tebrik ederim.

Tebrikler canım çok güzel eksi.

Çok güzel eksi canım tebrik ederim.

Bazı kilolarda takılma yaşanıyor canım, ne olur üzme kendini, biraz sabredebilirsen düzelecek.

Tebrik ederim canım harikasın, 7ler hoş gelmiş. Darısı başıma.

Çok fazla artıda değilsin canım, gerçek bir artı bile değildir.

Su gerçekten çok önemli, fazla artın yok.

Boşalan yağ hücrelerinin içi suyla dolup artı çıkmana sebep olabilir bazen canım ama sonra tekrar eksiye geçer. o yüzden olmuş olabilir.

Erken tartılmak etkilemiştir canım.

Kuşummm sen cumartesiye kesin eksi gelirsin zaten.

Tebrik ederim canım güzel eksi.

Cumartesi kesin eksi gelecek senden biliyorum.

Tebrik ederim kaptanım.

Tebrikler canım.

Tebrik ederim canım çok güzel eksi.

Tebrikler canım.

Abartılı bir artı yok canım, çabuk gidecektir.

Tebrik ederim filizcim.

Tebrikler canım.
Canım masallah, ne güzel kilo vermişsin. Ben bir türlü moda giremiyorum tekrar. Toparlayamadim ara verdikten sonra. Bu aralar çok stres var hayatımda,onun da etkisi var muhtemelen. Haftaya tekrar sınav var,oğlum da yine hasta oldu ve hastanede yatıp çıktı. Bu hafta Paskalyadan dolayı herkes tatilde biz de ailecek evdeyiz. Muhtemelen tüm bunlar beni zorluyor. Tekrar aynı ivmeyi yakalamak istiyorum,emeklerim boşa gitmesin.

Kisir 1 tabak var sanirim ben apa diyeti yapiyorum bulgur yiyebiliyoruz porsiyon yok herkes pogaca tatli gotururken ben sadece kisir yedim canim 🥰
Hadi bakalım . Apa biraz farklı . O yüzden cesaretbedemiyorum.gerci benim vücuduma da uygun değil.
Akşam da yediğime göre menumu yazayım

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Yarim ev yapımı tam buğday lavaş
1 dilim peynir
Domates salatalık yeşillik

Ogle
1 avuç nohutlu yesil salata
1 kade yoğurt

Ara
3 hurma
Sütlü şekersiz nescafe

Akşam
Et döner
Salata ve yoğurt
Ya barbunya yedim bide onu biraz fazla kaçırdım sanim 5 6 kaşık barbunya zeytinyağlı
Şuan baya sisim yatmadan ara yapar mıyım bilmiyorum yersem yazim

Su 3 lt
30 dk tempolu yürüyüş
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 94bassuk 94bassuk seni de etiketledim bak diye

sibel_84 sibel_84 sibelim nasıl oldun
Afiyet olsun.Akşam sanki bir tık fazla geldi bana . Şişkinliği de barbunya dan olabilir canım
Slm kızlar bugünkü menüm

Sabah 1.5 yumurta az yağda ,bol may@danoz , 2 wasa, 6 7zeytin 1/2 avakado 1dilim peynir

Ara 1elme
Ara 1/2 züber kahve

Akşam 2 tavuk pirzola fırında bol salata 1bardak ayran 1dilim ekmek
Su 3litre
sibel_84 sibel_84 Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Afiyet olsun menü harika 👏👏
İyi akşamlar kızlar

17 Nisan

Hurma, badem

15 cerry domates
1 bardak kefir
Biraz kuruyemiş

1,5 Lt su
3 kupa çay
2 kupa kahve
400 ml latte
1 kupa açlık otu çayı

O ödem iki gündür bende de var. Büyük bir ihtimal artı çıkarım. Birazdan tartilacagim. Serumlar yaptı herhalde diye düşünüyorum
Menü nerdeyse tek öğün gibi olmuş . Bu şekilde açılmıyorsa menü de sıkıntı yok canım. Cumartesi eksileri görürüz inşallah

Back
X