- 30 Mart 2017
- 11.798
- 16.404
- 298
Ben takıma girmek isterim daha çok motive olup sıkı tutarım diye umuyorumBuyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler)
Masterfit 155.Etap
KIRMIZI TAKIM sibel_84 Kırmızı Takım Kaptanı @Purple58 @arke @gezegenfeza @Ilyusa @Sem2024 @zeyneppk @_Zeze Jou @belmayne @Tutku44 @Nazlimuuu MAVİ TAKIM bluegreeneyes Mavi Takım Kaptanı Boncuk2307 60kiloyum @Cicekbocekkaktus Ellssa @FitFiliz @Beth18 @gibibiseydi @yosunlupapatya @Deltavealfa 94bassuk HAZIRLIK Amine Busra @Azmet5255 @Candysisters (10.04 bşlngç) Dil-i bitab (10.04 bşlngç) @Gurbettt42 (10.04 bşlngç) @suspushanimcim @fayfeyfiy
Geçmiş olsun canım. Bizimkinde o tarz beslenme değil de tatlıya çok düşkündü.o da zor oldu bizimkine.IYi olduu abartıyolar boyna cipsi döktürüyodu kocam acayip her aksam ensonda tansiyonu fırladı ilacıda baslamıyo biara basladi kalbi cok hızlı attı cok korktu fabrikadaki doktoruyla konustu genede iyi duruyosun ayakta dedi hatta ensonda yemiyo ders oldu
hayrlısı olsunBen cumartesi basladim bu sekilde basladim yarin Apaya basliycam bu sekilde devam edicem 14 gun sonra tek ögun olacak seviye seviye temmuz ayina kadar
Tatlı da var tabii sizede geçmiş oldun canım benimGeçmiş olsun canım. Bizimkinde o tarz beslenme değil de tatlıya çok düşkündü.o da zor oldu bizimkine.
aslında makarnayı ölçülü ve sağlıklı tüketmenin çok versiyonu var. miktar ve eşlikçileri önemliya makarna çok seviyosanızzzzz böyle mercimekli vs seçenekler var ben bi ara almıştım internetten
Teşekkür ederim hep böyle gider inşAllahAlıntı yapmıştım ama kayboldu
@Gurbettt42 veDil-i bitab canımlar 2 güne rağmen -900 aşırı iyi gelmiş.
Veee takımlardaki ballarım o kadar güzel eksiler ve yüzdeler var ki takım kaptanı nasıl seçeceğim bilmiyorum.
İşte buuu kaptanımGücümüzü gösterelim o halde
Afiyet olsun canmBugunku menüm
Sabah
Yok
Öğlen 13.15
2 yumurta ile kaşarlı omlet
Bir kase havuç, marul, mor lahana salatası yağsız
Domates, salatalık
1 dilim kıymalı pide
Akşam 20.00
5 tane sarma
3 yemek kaşığı kıymalı sarma
4 tane brokoli
Ara
1 kaşık dondurma
bluegreeneyes
Ohh ne güzelBugün bol bol yüzdüm tam yarım saat
Önceden bebeler küçükken çok yorgun olurdum suya girmeye halim kalmazdı ama artık çok şükür buyuduler de artık tek başıma bir şeyler yapabılıyorum
Abla ben kırmızıya odaklamışım kendimi mavi kaptan yazısını bile fark etmemişim yani o kadar şaşkınım bu gün
Bilmem mi canm daha önceki kaptanlık yarışlarında da tüm tuşlara aynı anda basıp harika sonuçlar çıkarıyordunHodri meydan...
Bak ben diyeyim. Kaptan olunca ben bile kendimden korkuyorum bilesin.
Heyecandan heyecandan
Afiyet olsun canmCumartesi
Sabah 10.30
Peynirli yumurtalı menemen
8 zeytin, 1 dilim kaşar
1 dilim tahin ekmeği
Keto brownie
Ara .kahve
15.00
Yeşil çay
1 avuç Antep fıstığı
1 çerez kasesi çekirdek
Akşam 20
9yk barbunya
Airfryda 2 küçük patlıcan kızartma çok da küçük degildi
2 yk yoğurt
4 YK hazir et döner
Spor.
Dünun telafisi 20 dk Growwithjo
Akşam tekrar Growwithjo 20 dk
10 dakika dans,esneme
+3400 adım
bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
Canm biraz gözüme az geldi sabah yeşillik peynir yumurta vs ols adana doyurucu olurmuşBende menümü yazayım
Kahvaltı
1 dilim ekmek
5 adet zeytin
Azıcık Sarelle bir çay kaşığı
Ara öğün
1 fincan Türk kahvesi
Sonrasında
1 fincan Türk kahvesi
Akşam
1 lahmacun
Salata
Ara öğün
Kayısı çayı
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Afiyet olsun canm12.04.2025
10.00:
tam buğday lavaş arası az yağlı sahanda yumurta, marul
14.00:
tam buğday ekmek üzeri fıstık ezmesi ve muz
17.00:
1 muz, 3 çilek
19.00:
3 kaşık barbunya, 2 kaşık bulgur pilavı, çiriş otu kavurması, 1 kase yoğurt
su: 2 lt
spor:
15 dk cardio, 10 dk tük vücut antrenman, 11 bin adım
bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
Afiyet olsun canmBiraz geç kaldım telefona bakamadım menü bildirimi deneme haftası 3. Gün
Ellssa
Boncuk2307
Kahvaltı 11.00
1.5 dilim Çavdar ekmek
1 az yağda baharatlı başlanmış yumurta
1 domates kekikli kaşarlı
1 tatlı kaşığına yakın kuru peynir
Çay
16.30 akşam yemeği
Belen tava
Gavurdağı salata
Bikaç çeşit meze (acılı ezme közlenmiş biber vs) 5 6 tatlı kaşıgı vardır toplam
Ayran
Pide 4 5 parça (biraz fazla oldu)
Ara öğün 9 da
Çay
Meyve pestili 2 parça
Yarım kurutulmuş amma (trabzon hurması)
Su
1 lt daha içemedim dışarda olunca
Spor
8 bin adım
Regl var ama ona rağmen asilacagiz inşallah.İşte buuu kaptanımgüzel bir giriş gelişme sonuç yapalım bu hafta
Afiyet olsun canm
Ohh ne güzeldarısı başıma diyelim
Abla ben kırmızıya odaklamışım kendimi mavi kaptan yazısını bile fark etmemişim yani o kadar şaşkınım bu gün
Bilmem mi canm daha önceki kaptanlık yarışlarında da tüm tuşlara aynı anda basıp harika sonuçlar çıkarıyordun
düştük dillere
Afiyet olsun canmspor da menü de güzel
Canm biraz gözüme az geldi sabah yeşillik peynir yumurta vs ols adana doyurucu olurmuş
Afiyet olsun canmspor da menü de
Afiyet olsun canmsuyu artırırsan daha güzel olur
İnşallah deneriz. Ay sonu 24 25 nisan gibi başlamayı planlıyorumAyy ben de sana mı eşlik etsem de yapsam acaba ya motivasyon kaynağım olursun
Amin inşallah. Bu akşam birinin elinden ekmeği çekiyorum, ağzına tıkıştırmış nefes alamıyor, öteki de ekmek doğramam çorbaya diyorBenimki tek olunca bu gibi farklılıkları bilmiyorum tabiki. Hepimiz ayrı bir dünyayiz aslinda. Allah sağlıklı uzun ömür versin yavrularımıza ve bize.
Yükseleni başak. Uzun ince bir kızdır diyo açıklamadaaslında yengeçlerin iştahı açıktır. tam tersi olmuş sizde
Bu arada boğa ile kimse kapışamaz bu konudaaslında yengeçlerin iştahı açıktır. tam tersi olmuş sizde
sen boğa mıydın?Bu arada boğa ile kimse kapışamaz bu konuda
Diyetisyen Özge Bezirci yaptırıyordu. Kendiside yapıyodu, ins. Tada sayfaları da vardı. Şeker içeren besin yok, un, pirinç, beyaz ekmek yok. Paketli gıda hiç yokben de istıyorum bunu ama cesaret edemıyorum nasıl yapılır acaba
Amiiinnnnn
Çok güzel olur katılanlar olursa, kurban bayramı öncesi yaza girişte süper olcak bence. Yüksek kgda olanlar 5 kg bile verebilirbüşracım 21 günü beraber yapalım olmazsa. ben de katılabilirim sana
Amine Busra ben bugün sekersize başladım bile, patates makarna pirinç beyaz un vs asla olmayacak. Tatlı isteği için hurma kullanıcam, sen normalde nasıl yapıyorsun.
Tam bugday unu ve tam bugday makarna almayı düşünüyorum bende. Ama makarna o dönemde yemeye bilirimbence makarna olsunmakarnasız olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?