Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hemen menü bildirimi de yapim bugün biraz kaçırdım

Sabah
Omlet
1 dilim tb ekmeği
Domates salatalık
3 zeytin
1 ck fıstık ezmesi
1 tk tahin pekmez

Ogle
1 kase kuru fasulye
1 kase yoğurt

Akşam
Kuru kayisili yulafli yoğurt
3 hurma
1 bayram cikosu ( akşam bi değişik oldu baya tatlili bir öğün oldu neyse)

Su 3 lt
Grow with jo videosu 22 dk
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84
Yarın silkelenip yeniden başlıyoruz.
Yoksa ceza var ona göre ...

92.8 -900 gr geldim resim çekemedim. Diyet yaptınmı dersen yok, ama akşam 7den sonra yemedim.. Bu hafta daha çok uğramaya çalışcam. Perşembe kız hastalandı. 3 gündür ateşli onla ugrasıyorum. Bir yandan dgs çalışmaya başladım, hatim yapıyorum. Tefsir, başka bir derse daha giriyorum. Spora alan açabilirsem on numara olcak. Psikolojik olarak bu yoğunluk bana iyi geldi. Zihnimi başka şeylere yönlendirmek düşünceleri azalttı
geçmiş olsun canım. evet meşguliyetin artmış ama güzel şeylerle... sevindim ama buraya da zaman ayır azcık. kilo vermek için sana iyi gelecek çünkü :KK200:

🍄🍄🍄Cumartesi 🍄🍄🍄

🍄Sabah 10.30

Peynirli yumurtalı menemen
8 zeytin, 1 dilim kaşar
1 dilim tahin ekmeği
Keto brownie

🍄Ara .kahve

🍄15.00
Yeşil çay
1 avuç Antep fıstığı
1 çerez kasesi çekirdek

🍄Akşam 20
9yk barbunya
Airfryda 2 küçük patlıcan kızartma çok da küçük degildi😅
2 yk yoğurt
4 YK hazir et döner

🍄🍄🍄Spor. 🍄🍄🍄
Dünun telafisi 20 dk Growwithjo ✅
Akşam tekrar Growwithjo 20 dk ✅
10 dakika dans,esneme
+3400 adım

bluegreeneyes bluegreeneyes Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Hadi bakalım sıkı sıkı asılalım. Bu hafta bende başlayayım yuruyuslere...
Ben baya sıkı yapiyorum ama spor hergun olamayabiliyor
Un seker turevi kesinlikle tuketmiyorum meyvede yok sehriye vs de yok tek bulgur tuketiyorum gazamiz mubarek olsun

Ayyy evett yaaa yalnız kocamda diyete girdi ama sıkı degil hahahah akşam gene antep fıstığı kabak çekirdekle buluyo kendini ama ekmeği kesti oda bugdaya döndü🤣🤣
Benimkinde de gizli şeker çıktı. Diyetisyen bir liste verdi ona uymaya çalışıyor . Bana da iyi oldu.

Benimkinde de gizli şeker çıktı. Diyetisyen bir liste verdi ona uymaya çalışıyor . Bana da iyi oldu.
IYi olduu abartıyolar boyna cipsi döktürüyodu kocam acayip her aksam ensonda tansiyonu fırladı ilacıda baslamıyo biara basladi kalbi cok hızlı attı cok korktu fabrikadaki doktoruyla konustu genede iyi duruyosun ayakta dedi hatta ensonda yemiyo ders oldu

Back
X