Hadi bakalım sıkı sıkı asılalım. Bu hafta bende başlayayım yuruyuslere...Oleyy kirmizi takimdayim
Guzel bir hafta olsun insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım sıkı sıkı asılalım. Bu hafta bende başlayayım yuruyuslere...Oleyy kirmizi takimdayim
Guzel bir hafta olsun insallah
Yarın silkelenip yeniden başlıyoruz.Hemen menü bildirimi de yapim bugün biraz kaçırdım
Sabah
Omlet
1 dilim tb ekmeği
Domates salatalık
3 zeytin
1 ck fıstık ezmesi
1 tk tahin pekmez
Ogle
1 kase kuru fasulye
1 kase yoğurt
Akşam
Kuru kayisili yulafli yoğurt
3 hurma
1 bayram cikosu ( akşam bi değişik oldu baya tatlili bir öğün oldu neyse)
Su 3 lt
Grow with jo videosu 22 dk
Ellssa
Boncuk2307
sibel_84
geçmiş olsun canım. evet meşguliyetin artmış ama güzel şeylerle... sevindim ama buraya da zaman ayır azcık. kilo vermek için sana iyi gelecek çünkü92.8 -900 gr geldim resim çekemedim. Diyet yaptınmı dersen yok, ama akşam 7den sonra yemedim.. Bu hafta daha çok uğramaya çalışcam. Perşembe kız hastalandı. 3 gündür ateşli onla ugrasıyorum. Bir yandan dgs çalışmaya başladım, hatim yapıyorum. Tefsir, başka bir derse daha giriyorum. Spora alan açabilirsem on numara olcak. Psikolojik olarak bu yoğunluk bana iyi geldi. Zihnimi başka şeylere yönlendirmek düşünceleri azalttı
Meyve var canım ama ben çok kullanmam gibi. Çünkü beni ekstra acıktırıyor. Yulaf kasesi yaparsam kullanırım.Meyve de mi yok şekersiz 21 gün de
Ben baya sıkı yapiyorum ama spor hergun olamayabiliyorHadi bakalım sıkı sıkı asılalım. Bu hafta bende başlayayım yuruyuslere...
En olmaması gerekenlerin başında bayrak sallıyor kendisi, o yüzden gelemezmis, kusura bakmayın diyorbence makarna olsunmakarnasız olmaz
![]()
Bu yazdıkların yoksa zaten cumartesiye güzel bir eksi gelecek canım.Ben baya sıkı yapiyorum ama spor hergun olamayabiliyor
Un seker turevi kesinlikle tuketmiyorum meyvede yok sehriye vs de yok tek bulgur tuketiyorum gazamiz mubarek olsun
kırmızı kaptan kızdıYarın silkelenip yeniden başlıyoruz.
Yoksa ceza var ona göre ...
bakarım valla ben anlamamEn olmaması gerekenlerin başında bayrak sallıyor kendisi, o yüzden gelemezmis, kusura bakmayın diyor![]()
21 gün makarna diyeti yapalımbence makarna olsunmakarnasız olmaz
![]()
Çok pis kızarımkırmızı kaptan kızdı
bakarım valla ben anlamam![]()
Şekersiz yaparken mi yoksa her zaman mi canım.Ben baya sıkı yapiyorum ama spor hergun olamayabiliyor
Un seker turevi kesinlikle tuketmiyorum meyvede yok sehriye vs de yok tek bulgur tuketiyorum gazamiz mubarek olsun
Kusura baksın ama yine de beni beklemesin diyorkırmızı kaptan kızdı
bakarım valla ben anlamam![]()
21 gün makarna diyeti yapalımher güne bir makarna
Ayyy evett yaaa yalnız kocamda diyete girdi ama sıkı degil hahahah akşam gene antep fıstığı kabak çekirdekle buluyo kendini ama ekmeği kesti oda bugdaya döndüSaliya güzel bir eksi ile coşalım senlenelim.![]()
Benimkinde de gizli şeker çıktı. Diyetisyen bir liste verdi ona uymaya çalışıyor . Bana da iyi oldu.Ayyy evett yaaa yalnız kocamda diyete girdi ama sıkı degil hahahah akşam gene antep fıstığı kabak çekirdekle buluyo kendini ama ekmeği kesti oda bugdaya döndü![]()
Ben cumartesi basladim bu sekilde basladim yarin Apaya basliycam bu sekilde devam edicem 14 gun sonra tek ögun olacak seviye seviye temmuz ayina kadarŞekersiz yaparken mi yoksa her zaman mi canım.
IYi olduu abartıyolar boyna cipsi döktürüyodu kocam acayip her aksam ensonda tansiyonu fırladı ilacıda baslamıyo biara basladi kalbi cok hızlı attı cok korktu fabrikadaki doktoruyla konustu genede iyi duruyosun ayakta dedi hatta ensonda yemiyo ders olduBenimkinde de gizli şeker çıktı. Diyetisyen bir liste verdi ona uymaya çalışıyor . Bana da iyi oldu.
ya makarna çok seviyosanızzzzz böyle mercimekli vs seçenekler var ben bi ara almıştım internettenEn olmaması gerekenlerin başında bayrak sallıyor kendisi, o yüzden gelemezmis, kusura bakmayın diyor![]()