İpin içi sende canım. Bırakırsan kaçar. Sıkı tutarsan kimildamaz bile.Günaydın kızlar, ve sevgili kaptanımsibel_84 güzel bir hafta olsun inşallah.
Dün yoğun bir gündü. Akşam da arkadaşlar geldi, geç saate kadar oturduk giremedim. Allahım ne kadar birikmiş mesajlarBir saat okudum
Bugün arkadaşlar kahvaltıya çağırdı. Lütfen ipin ucu kaçmasın, amin
İpin içi sende canım. Bırakırsan kaçar. Sıkı tutarsan kimildamaz bile.
günaydınn kaptanımm evet daha kendimi tuttum yas pasta kurabiye börek cekirdek vs olaylarına girmedim heosi vardıAfiyet olsun canım. Sporsuz bugünü kurtaramazdik zaten. Kısırlı biberli ekmekli bir gün olmuş. Ama sporu ekleyince etkisi azalmıştır inşallah.
Erken erken kalkmışken sopami gorun diyon hemiigunaydinn
hiç deme ama işte bir sürü sey vardı ben sadece onu yedim ama dikkat edicem daha bismillahCanimcim tüm gün ekmek türleri tüketmissin ilk gun oldugu icin görmeyelim
Bende bendeee
Ooo sopa göründü
12 Nisan Cumartesi
9.00 4 yk fırında patates, 2 dilim peynir, 4 ceri, maydonoz, 3 dilim ekmek, 2 c.b çay
12.00 4 ykercimek corbası
16.00 5 yk kısır , salata, 1 dilim biberli ekmek, 3 çb çay
20.00 1 kase yogurt
21.00 yarım avuç çerez(kaju,fındık ,badem, antp fıstıgı) 2 cb çay
1.5 lt
piknikli bir gündü
günlük cay miktarım fazla su miktarım malesef azdı
spor yapıldı
olmak için çaba harcağım hergün
3352 adım ....335p
10 dk eliptik....70p
60 tane karın hareketi....60p
Toplam...465 p
sibel_84
Boncuk2307
Ellssa
Eki Görüntüle 3575637 Eki Görüntüle 3575638
Diyetin ilk günü büyük imtihandan geçmişingünaydınn kaptanımm evet daha kendimi tuttum yas pasta kurabiye börek cekirdek vs olaylarına girmedim heosi vardı
günaydın
hiç deme ama işte bir sürü sey vardı ben sadece onu yedim ama dikkat edicem daha bismillah
evet canım haklısın dikkat edicem zaten boyle karbonhidratla gune basladigimda günniçi hep acıkma hissi oluyorYeni başlangıcın hayırlı olsun. Motive gördüm seni. Menun çok kötü gelmedi. Sabahki patates yerine yumurta veya sebze olmalıydı.
Ekmek 1-2 dilimde kalabilirdi.
Bir de gece öğünü yoğurt yetmiyorsa da çerezler yoğurtla birlikte yenip kapanış yapılabilirdi.
Kİlk koruma programında olsan ikindi öğünün kabul edilebilir ama zayıflamak istiyorsan kısır yanında biberli ekmek fazla , proteinli birşey veya yoğurt- cacık olabilir
Bu dediklerime dikkat edersen yazdığın diğer miktarlarla birlikte 9-12-16-20 saat araligin da kötü değil
ya bide etrafın baskısıDiyetin ilk günü büyük imtihandan geçmişinAllah düşmanımin başına vernesin ama ödül günü keşke öyle bir güne rastlasa
Evet biraz araştırdım ben de yapabılırımDiyetisyen Özge Bezirci yaptırıyordu. Kendiside yapıyodu, ins. Tada sayfaları da vardı. Şeker içeren besin yok, un, pirinç, beyaz ekmek yok. Paketli gıda hiç yok
Ben abartıp havuç ve patates bile yemedim bir defasında..
Afiyet olsun canım.. menü de abartı yok . Acikmadiysan iyi...suyu da iki bucuga çıkarsan süper olur12 Nisan Cumartesi Menü
15.00-16.00 arası tek öğün, kahvaltı:
Fırında patates, yarın dilim organik ekmek, beyaz peynir, siyah zeytin, 1,5 haşlanmış yumurta, 1 dilim avakado, 5 çilek, 1 tk pekmez, 1 çk bal, salatalık, domates
Su: ikiye yaklaşmışımdır ama tam hatırlamıyorum
Spor: spor yapmadım ama hareketli, yürümeli bir gündü
Ellssa Boncuk2307 sibel_84
Sıkı sıkı tut. Ben aklına geleyim bırakmaAy inşallah tutuciiim o ipi kaptanım
O menünün içinde bunlarla cikabilmis isen tebrikler canım.günaydınn kaptanımm evet daha kendimi tuttum yas pasta kurabiye börek cekirdek vs olaylarına girmedim heosi vardı
günaydın
hiç deme ama işte bir sürü sey vardı ben sadece onu yedim ama dikkat edicem daha bismillah
sagol kaptanımO menünün içinde bunlarla cikabilmis isen tebrikler canım.
Sizede geçmiş olsun.Teşekkür ederimArada devamlı tuvalet ihtiyacım var gibi hissediyorum da yanma, acı ve kan yok hamdolsun
Çok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?