Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kızlar, ve sevgili kaptanım sibel_84 sibel_84 güzel bir hafta olsun inşallah. 😍

Dün yoğun bir gündü. Akşam da arkadaşlar geldi, geç saate kadar oturduk giremedim. Allahım ne kadar birikmiş mesajlar😂 Bir saat okudum 🤪

Bugün arkadaşlar kahvaltıya çağırdı. Lütfen ipin ucu kaçmasın, amin 🤭
İpin içi sende canım. Bırakırsan kaçar. Sıkı tutarsan kimildamaz bile.😂😂

12 Nisan Cumartesi Menü
15.00-16.00 arası tek öğün, kahvaltı:
Fırında patates, yarın dilim organik ekmek, beyaz peynir, siyah zeytin, 1,5 haşlanmış yumurta, 1 dilim avakado, 5 çilek, 1 tk pekmez, 1 çk bal, salatalık, domates

Su: ikiye yaklaşmışımdır ama tam hatırlamıyorum 🙈
Spor: spor yapmadım ama hareketli, yürümeli bir gündü

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84

Afiyet olsun canım. Sporsuz bugünü kurtaramazdik zaten. Kısırlı biberli ekmekli bir gün olmuş. Ama sporu ekleyince etkisi azalmıştır inşallah.
günaydınn kaptanımm evet daha kendimi tuttum yas pasta kurabiye börek cekirdek vs olaylarına girmedim heosi vardı 🥺

Erken erken kalkmışken sopami gorun diyon hemii😂😂 gunaydinn
🤣günaydın
Canimcim tüm gün ekmek türleri tüketmissin ilk gun oldugu icin görmeyelim 🙈

Bende bendeee 🙃🤣

Ooo sopa göründü🤣🤣
hiç deme ama işte bir sürü sey vardı ben sadece onu yedim ama dikkat edicem daha bismillah ☺️

🎉🎊☘️🦜🪴🍃12 Nisan Cumartesi🪴🌿🪻🌺🎊🎉
🪻9.00 4 yk fırında patates, 2 dilim peynir, 4 ceri, maydonoz, 3 dilim ekmek, 2 c.b çay
🪻12.00 4 ykercimek corbası
🪻16.00 5 yk kısır , salata, 1 dilim biberli ekmek, 3 çb çay
🪻20.00 1 kase yogurt
🪻21.00 yarım avuç çerez(kaju,fındık ,badem, antp fıstıgı) 2 cb çay

🍶1.5 lt
🌿piknikli bir gündü
🙈günlük cay miktarım fazla su miktarım malesef azdı
🎯spor yapıldı🎊🎉

🥇olmak için çaba harcağım hergün 🎯
3352 adım ....335p
10 dk eliptik....70p
60 tane karın hareketi....60p
Toplam...465 p

sibel_84 sibel_84
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa
Eki Görüntüle 3575637 Eki Görüntüle 3575638

Yeni başlangıcın hayırlı olsun:KK74:. Motive gördüm seni. Menun çok kötü gelmedi. Sabahki patates yerine yumurta veya sebze olmalıydı.
Ekmek 1-2 dilimde kalabilirdi.
Bir de gece öğünü yoğurt yetmiyorsa da çerezler yoğurtla birlikte yenip kapanış yapılabilirdi.
Kİlk koruma programında olsan ikindi öğünün kabul edilebilir ama zayıflamak istiyorsan kısır yanında biberli ekmek fazla , proteinli birşey veya yoğurt- cacık olabilir ❤️
Bu dediklerime dikkat edersen yazdığın diğer miktarlarla birlikte 9-12-16-20 saat araligin da kötü değil 🩷

günaydınn kaptanımm evet daha kendimi tuttum yas pasta kurabiye börek cekirdek vs olaylarına girmedim heosi vardı 🥺

🤣günaydın

hiç deme ama işte bir sürü sey vardı ben sadece onu yedim ama dikkat edicem daha bismillah ☺️
Diyetin ilk günü büyük imtihandan geçmişin 😆Allah düşmanımin başına vernesin:KK70:ama ödül günü keşke öyle bir güne rastlasa😍

Yeni başlangıcın hayırlı olsun:KK74:. Motive gördüm seni. Menun çok kötü gelmedi. Sabahki patates yerine yumurta veya sebze olmalıydı.
Ekmek 1-2 dilimde kalabilirdi.
Bir de gece öğünü yoğurt yetmiyorsa da çerezler yoğurtla birlikte yenip kapanış yapılabilirdi.
Kİlk koruma programında olsan ikindi öğünün kabul edilebilir ama zayıflamak istiyorsan kısır yanında biberli ekmek fazla , proteinli birşey veya yoğurt- cacık olabilir ❤️
Bu dediklerime dikkat edersen yazdığın diğer miktarlarla birlikte 9-12-16-20 saat araligin da kötü değil 🩷
evet canım haklısın dikkat edicem zaten boyle karbonhidratla gune basladigimda günniçi hep acıkma hissi oluyor
Diyetin ilk günü büyük imtihandan geçmişin 😆Allah düşmanımin başına vernesin:KK70:ama ödül günü keşke öyle bir güne rastlasa😍
ya bide etrafın baskısı
zaten kalabalıktık
o diyo onu niye almadın digeri diyo böregi ben yaptım digeri diyo kurabiye kıyır kıyır
vay arkadaş tamam dedim alayım böregi icindem dedim ben bunu uşaklarıma yediririm öyle yaptım zor oldu anlayacaginiz 🥲😂

20250413_093724.webp
Geçen Cumartesi 71.6
Bugün 71.5
Fark 0.1 gr
Boncuk2307 Boncuk2307

Diyetisyen Özge Bezirci yaptırıyordu. Kendiside yapıyodu, ins. Tada sayfaları da vardı. Şeker içeren besin yok, un, pirinç, beyaz ekmek yok. Paketli gıda hiç yok
Ben abartıp havuç ve patates bile yemedim bir defasında..
Evet biraz araştırdım ben de yapabılırım

Günaydın ☀️

Dünün menüsü :

Sabah : 1 kibrit kutusu peynir, 1 avuç Antep fıstığı

Öğlen yarım simit

Akşam : 1 kase çorba, 1 tabak kuru fasülye, 4 kaşık pilav, 3 kaşık et, salata, yarım ayva tatlısı (az şekerli), 3-4 kuru üzüm

Adım : 5700
Su : 1,5 litre

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes

Eklentiler

• IMG_3263.webp
    IMG_3263.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 3
12 Nisan Cumartesi Menü
15.00-16.00 arası tek öğün, kahvaltı:
Fırında patates, yarın dilim organik ekmek, beyaz peynir, siyah zeytin, 1,5 haşlanmış yumurta, 1 dilim avakado, 5 çilek, 1 tk pekmez, 1 çk bal, salatalık, domates

Su: ikiye yaklaşmışımdır ama tam hatırlamıyorum 🙈
Spor: spor yapmadım ama hareketli, yürümeli bir gündü

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84
Afiyet olsun canım.. menü de abartı yok . Acikmadiysan iyi...suyu da iki bucuga çıkarsan süper olur

🤣günaydın

O menünün içinde bunlarla cikabilmis isen tebrikler canım. 🎉🎉

Back
X