- 25 Şubat 2016
- 7.610
- 12.306
- 248
- 31
Masterfit 155.Etap |
KIRMIZI TAKIM |
|
P Purple58 |
|
|
I Ilyusa |
|
|
|
|
|
|
N Nazlimuuu |
MAVİ TAKIM |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
D Deltavealfa |
|
HAZIRLIK |
|
|
|
|
|
|
|
Bu hafta isler kizisti baya kalabaliklastik heyecanlandımBu hafta iyice asiliyoruz. Karşımızda mavi takım var.
Ayyy valla kırmızıya odaklamışım ya kendimiSanki takımlar karışmış canım
Teşekkürler canımAfiyet olsun canm
AynenBu hafta isler kizisti baya kalabaliklastik heyecanlandım
Hadi bakalım kolay gelsin canm ben de şekersiz 21 gün yapmak istiyorum ama cesaretim yok sürekli aklıma tatlı geliyor o zmanKendimle ilgili planımı burdan da yazmış olayım. İnşallah haftaya da takımlara katılırım.
Bu ay sonuna doğru şekersiz 21 gün yapmayı planlıyorum. O zaman vucut baya toparlıyor, iştahı kontrol etmek kolaylaşıyor.. Şimdi o zamana kadar da hafta da belirli günler bunu deneyeceğim sıfır şeker olarak. Sadece şekerde değil un makarna pirinçte dahil buna.
Yarın vücut ölçümle yüzleşip 16 mayısta ölçülürüm tekrar.
Ay sonu kilo hedefim 90lardan 89a geçebilmek..
16 mayıs hedefi 85
5 haziran 80 diyelim
Gözün kırmızı da idiAyyy valla kırmızıya odaklamışım ya kendimineyse boncuk düzeltilmiş attı şimdi
Neyse önümüzdeki maçlarda alırız kırmızıyıGözün kırmızı da idi
Hadi bakalım kolay gelsin canm ben de şekersiz 21 gün yapmak istiyorum ama cesaretim yok sürekli aklıma tatlı geliyor o zman
Ayy ben de sana mı eşlik etsem de yapsam acaba ya motivasyon kaynağım olursunDaha önce birkaç kez yaptım. Birkaç kaçamakla iyi kilolar verdim, sporla inceldim
Sağol kaptişim. Aynı takimdayiizzAyy sensiz olmazz sen yarışmayı eğlenceli hale getirensin. Olur öyle inişler çıkışlar. Hemen pes etmek yok canım bırakmayız seni.
Umarım canım benim. Yeniden azimli olmamız lazım bir an önce.Bayram falan araya girince düzen iyice bozuluyor canım ister istemez ama toparlanacagiz tabiki. Bu hafta hepimiz iyice modumuzu yakalarız.
Eşim zaman zaman çok kötü hissediyor ama geçen günlere göre daha iyiydi gibi bugün.
Aynı takımdayiz kanks afiyet olsunSiboşuuummmmmmsibel_84
Aç karna ; - sirkeli su - Yesil detox(salatalik limon kök zencefil semizotu yesilelma su)
Kahvaltı 11.00
Eki Görüntüle 3575587
18.00
2 sekersiz buğday lavaş arası dürüm tavuk sote bolca kıvırcık karışık
Ayran
Soda
2litre su
Ellssa Boncuk2307
Ooyyy yesun seniii bozmamaya devammm insaallahhhAynı takımdayiz kanks afiyet olsun
Gücümüzü gösterelim o haldeSağol kaptişim. Aynı takimdayiizz
Umarım canım benim. Yeniden azimli olmamız lazım bir an önce.
Yazın balikesire gidip eski arkadaşlarımı görmek istiyorum günübirlik filan. Demesinler ne kadar kilo almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?