Küçük kova, diğerş yengeçburçları ne?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küçük kova, diğerş yengeçburçları ne?
İkisinide ben büyüttüm ama malesef küçüğüm bebeklikten itibaren hep iştahlıydı. Diğeride hep iltahsızdı. Hatta anne karnında da öyleydiler.Çocukluktan itibaren yeme düzeni olusturmamiz lazım. Oğlum hiç ekmek düşkünü değil mesela çok seviniyorum. Ben ekmek arası ekmek yiyebilirim![]()
Ayyy ilk olarak beni alman da
Evet canım eklenen mavi takıma gelecek şimdi. Eve gecemedim annemlerdeyim. Eve geçince listeyi atayım olur muBitti sanırım canm![]()
![]()
Senin yeni gelenler güzel ve hızlı gider kuzumAyyy ilk olarak beni alman da![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yüzünü kara çıkarmayacağım inşallah kaptanım![]()
Ben yazayım canm listeyi hemenEvet canım eklenen mavi takıma gelecek şimdi. Eve gecemedim annemlerdeyim. Eve geçince listeyi atayım olur muBoncuk2307
Ben atıyorum şimdi kaptanım listeyi oluşturupBen yazayım canm listeyi hemen![]()
92.8 -900 gr geldim resim çekemedim. Diyet yaptınmı dersen yok, ama akşam 7den sonra yemedim.. Bu hafta daha çok uğramaya çalışcam. Perşembe kız hastalandı. 3 gündür ateşli onla ugrasıyorum. Bir yandan dgs çalışmaya başladım, hatim yapıyorum. Tefsir, başka bir derse daha giriyorum. Spora alan açabilirsem on numara olcak. Psikolojik olarak bu yoğunluk bana iyi geldi. Zihnimi başka şeylere yönlendirmek düşünceleri azalttıtartı bildirmedin bugün. kaç çıktın?
Yihaaa ilk beni seçmişsin teşekkür ederimm
Bu hafta iyice asiliyoruz. Karşımızda mavi takım var.Yihaaa ilk beni seçmişsin teşekkür ederimm![]()
Afiyet olsun canm12 Nisan menü
13.30) fırında tavuk patates, mevsim salata,10-15 tane fındık.
15.00) 2 dilim bisküvi pastası, 2 bardak gazoz
Türk kahvesi içeceğim şimdi
Su 2.5 - 3 lt olur
Boncuk2307
Ellssa
Sanki takımlar karışmış canımKırmızı takımkaptan
bluegreeneyes
Boncuk2307
60kiloyum
Cicekbocekkaktus
Ellssa
FitFiliz