- 8 Şubat 2024
- 3.379
- 18.017
- 128
Saatlerimizi ayarlayalımBenim de işim var zaten listeyi ben attım benim mesajlardan bulabilirsiniz. 1 saat sonra hep beraber buluşalım o zaman![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saatlerimizi ayarlayalımBenim de işim var zaten listeyi ben attım benim mesajlardan bulabilirsiniz. 1 saat sonra hep beraber buluşalım o zaman![]()
tartı bildirmedin bugün. kaç çıktın?Küçük kızım 5 yaşında. O bile canı sıkıldıkça bişeyler yemek istiyor 29 kg oldu... Ablası en sevdiği şeyi bile doyunca bırakır bakmaz sonra
Teşekkür ederim canımGüle güle kullan![]()
O nasıl gıı, yazmıyor öyle bişey, yada benmi görmedimben de şeker koymuyorum. mocha da yapılabilirdur hatta mocha yapayım
![]()
Kızlar ben normalde yarın takımlara dahil olmak istiyorum ama iki gündür eşim için hastanelerde acildeyiz. Yarın sabah da bir doktora randevu alabildik. Tartıyı geç olsa da atmaya çalışacağım, dilerseniz beni sona bırakın tartı paylasabilirsem öyle dahil edersiniz
Boncuk2307
Ellssa
arkecim çok geçmiş olsun. dikkatli okumamışım geçmişi. yeni dikkat ettim. şimdi nasıl eşin? Allah Şafi ismiyle şifa versinKuşum dün geceki hastanede bağırsak tıkanıklığı dediler yatırmak istediler ama yer yoktu eve gittik. Bugün daha kötü oldu üni hastanesine geldik, burası hala teşhis koymadı, tomografi sonucu bekliyoruz.
Girelim girmesine de senle yarışa girince kaybediyorumo zaman gel ilk alt lige inen kazanmalı yarışa girelimchatgpt listemle çok iddialıyım
![]()
o da çok güzel oluyor. expresso+sıcak çikolata+sütO nasıl gıı, yazmıyor öyle bişey, yada benmi görmedim
uf öyle deme güzel kapışıyoruzGirelim girmesine de senle yarışa girince kaybediyorumne oluyorsa biseler oluyor .
Tamam bebisim varım haydi kim önce alt lige inecek bakalımuf öyle deme güzel kapışıyoruz![]()
100den50yefiruzellaBebigo mu o hesap. Hedef65 mi ?
Bu dediklerim de verip aldılar ama biri çok almadi 65 verip 10-15 aldi. Diğeri de neredeyse alıp tekrardan gayet güzel kilo veriyordu.
Boncuğum şimdi geldim eve seçebiliriz takımları listeye bakayım da
Masterfit 155. Etap Yarışmacı Listesi |
Teşekkür ederim canım güzel duan için. Valla ara ara çok kötü oluyor, bazen daha normal oluyor. Bir şey yemeye korkuyor sadece çünkü tuvalete çıkamıyor gibi. Bekliyoruz canım inşallah müdahale gerekmeden toparlanır.arkecim çok geçmiş olsun. dikkatli okumamışım geçmişi. yeni dikkat ettim. şimdi nasıl eşin? Allah Şafi ismiyle şifa versin![]()
Teşekkürler canmDEĞİŞİKLİK İSTEYEN OLURSA SÖYLEYİN HALLEDELİM
Masterfit 155. Etap Yarışmacı Listesi
Geldim canım
Geçmiş olsun canmTeşekkür ederim canım güzel duan için. Valla ara ara çok kötü oluyor, bazen daha normal oluyor. Bir şey yemeye korkuyor sadece çünkü tuvalete çıkamıyor gibi. Bekliyoruz canım inşallah müdahale gerekmeden toparlanır.
Başlayalım mı canmGeldim canım