- 12 Nisan 2009
- 7.931
- 27.124
- 1.073
- 42
Tebrik ederim canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim canim
Süpersin çiçeğim senden bekliyordum zaten
Nasılmış bize de tarif ver canım kahvaltı yaptım ama sonra yaparımKahvaltiya kabak tostu yapacagim biryerde gormustum canim istedi tavsiye ederim
Evet şükür ki öyle oldu. bazen iş güç angarya olarak gördüğümüz şeyler bizi bu tarz düşüncelerden kurtarıyor. Ama bazen o görevleri bile erteleyip işsizlikten yemek yediğim olur. Çok ertelerimKendini dinlemiş ve oyalamışsın, eğer benim oyalanacak bişeyim yoksa dinlemek için vakit ayırmayıp eyleme geçiyorum
Allah gönlüne ferahlık versin![]()
sagol tatlımHosgeldin Tutkum![]()
Ama ne güzel yazmişsın canım yaaiçim açıldı sabah sabah
Terapistimin soylediklerinin aynısı bunlar, hayata oturtmak,bunları içinden gelerek söylemek çok uzun zaman alıyor. Kendini cezalandırıyor insan gerçekten farketmeden. Özellikle mağdur olma kısmı ilk duyduğumda beni çok etkilemişti. Dramdan beslenmek değil bu. Ama zihinler ben degersizim algısını kabul edip bunu mağduriyet olarak görüyor ve bildiğim cehennem bilmediğim güzelliklerden iyidir diyerek bu algıyı korumaya çalışıyor malesef. Herkesin geçmişinde malesef bu tarz algıları kabul ettirecek yaşanmışlıklar var. Güzel olan bunun farkında olmamız ve çabalamamiz
Çok geçmiş olsun canım, çocuklar hasta olunca uyku falan kalmıyor. Benim oğlum da geçen hafta yine hastanede yattı malesef. Ne uyku ne moral kalmıyor. Yaz gelse de çocuklar bir toparlasa.
Senin çok iyi gitmişben kaç gündür dikkat etmeme rağmen gram oynamıyor tartı. Karnım da çok şiş. Regl de olmycam. Pazartesi detoksa başlamayı düşünüyorum.
ahaaa buldummm bu neeeeGecen hafta : 83.2
Bugun : 80.6
Fark: -2.600 gr![]()
Teşekkür ederim olsun yorumlar motive ediyor yap yine deÇok geçmiş olsun. Acil şifa dilerim
Çok güzel canım. Heyecanını kaybetmeyen öğretmenler görmek çok güzel
Çok geçmiş olsun. Eskiden ben de çok olurdum. Özellikle umumi tuvaletleri çok kullandıysam.cipro ve purinol ikilisiyle dost olmuştuk
Ya biraz korkutucu bu ayda böyle kar gerçi ama hayırlara gitsin diyelim. Dün İstanbul’da da atıştırdı biraz.
Canım alıntıyı yapmıştım ama sonra okurken diğer arkadaşların da yorum yaptığını gördüm. Ben afiyet olsun diyeyim sadece
Afiyet olsun canım. Allah kabul etsin.
Çok güzel canım. Benim de bayramdan gelen daha gidemedi. Dört gün bayram arası iki haftaya mal olduBu kadarını tahmin etmemiştim ama gayretle devam edeceğiz artık, yapacak bir şey yok
![]()
Günaydın kızlar en son 67 filandım maalesef 70.45 ile aranızdayım daha da yesem 75 olurum bu kilo işi çok üzücü![]()
İş yapmayı çok severim(ütü hariç)Evet şükür ki öyle oldu. bazen iş güç angarya olarak gördüğümüz şeyler bizi bu tarz düşüncelerden kurtarıyor. Ama bazen o görevleri bile erteleyip işsizlikten yemek yediğim olur. Çok ertelerimKatlanmayi bekleyen bir sepet çamaşır şurada dururken hangimiz can sıkıntısı çekmedi ki
Bence sen bütün işleri bitirip evde iş birakmiyon sonra yeme atağında oyalanacak iş kalmıyor
Olsa olsa sana bunu yakistiririm. Bir tavsiye böyle durumlar için kendine sevdiğin bir iş ayır
![]()
Hmm peki o zamanYemegin yaninda sivi tuketmiyorum .Tesekkur ederim
Oo böyle deyince çok geldı :)Yoo niye az olsun 2 paket margarine yakin yag gitti vucudunda tebrik ederim canim![]()
WaooowwGecen hafta : 83.2
Bugun : 80.6
Fark: -2.600 gr![]()
Evet canım aynen öyle canımPeki sabah kahvaltı da çay içmiyor musun mesela canım
Valla o kadar güzel yazmışsın ki hepsine harfi harfine katılıyorum canim benim de canım sıkılınca ilk işim biseler yeme özellikle tatli şeyler. Ben kendimi çok yargiliyorum yaa . Hep Hep kendimi eleştiriyorum sanırım kendimi sevmiyorum .
Az olsun bizim olsun canım dün baklava filan olmayaydı daha çok eksiydin bence gidecek emin ol![]()
Tamam canım benım Nisan sonu hedefim 65Bol bol eksi olan bir gün olsun
Canım takımlara dahil olunca beni etiketle bende dahil edeyim
Geçmiş tartilarin yoksa bostur
Evet
Ay sonu hedefleri canım
Sende sağol canım
Sadece aylık hedefleriniz için geliyorum o yüzden mesajlara geç dönüyorum kusura bakmayın
Hala gruplar için hazır değilim ama sizsiz olamıyorum
Sizi seviyorum![]()
Hamdolsun kuzum iyiyim elbet, arada mızmızlandığıma bakmayın, herkese iyiyim deyince halden anlamıyorlar, beni eskisi gibi zannediyorlar
Hosgeldinn canımherkese merhaba
yeni eski bir sürü arkadaş var herkese ufak bir kendimi tanitarak selam vermek isterim
Ben Tutku 35 yasındayım
1.5 yasında bir oglum ve 10 yasında bir kızım var. Çok eskiden cuma zayiflama yarişmlarındaydım sonradan burayı açtık bir süre buradaydım insa sonra yogunluktan ayrıldım yine sizinle devam etmek istiyorum
Zipzip-
Elhan
Cordelia
kaptanlarıda cok özledim
Ellssa
Boncuk2307 sizlerede kocaman öpücükler
![]()