Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kendini dinlemiş ve oyalamışsın, eğer benim oyalanacak bişeyim yoksa dinlemek için vakit ayırmayıp eyleme geçiyorum 😔
Allah gönlüne ferahlık versin 🤲🏼
Evet şükür ki öyle oldu. bazen iş güç angarya olarak gördüğümüz şeyler bizi bu tarz düşüncelerden kurtarıyor. Ama bazen o görevleri bile erteleyip işsizlikten yemek yediğim olur. Çok ertelerim🙈 Katlanmayi bekleyen bir sepet çamaşır şurada dururken hangimiz can sıkıntısı çekmedi ki 😁 Bence sen bütün işleri bitirip evde iş birakmiyon sonra yeme atağında oyalanacak iş kalmıyor 😆 Olsa olsa sana bunu yakistiririm. Bir tavsiye böyle durumlar için kendine sevdiğin bir iş ayır 🤭

Ama ne güzel yazmişsın canım yaa 👏👏👏 içim açıldı sabah sabah 🤩 Terapistimin soylediklerinin aynısı bunlar, hayata oturtmak,bunları içinden gelerek söylemek çok uzun zaman alıyor. Kendini cezalandırıyor insan gerçekten farketmeden. Özellikle mağdur olma kısmı ilk duyduğumda beni çok etkilemişti. Dramdan beslenmek değil bu. Ama zihinler ben degersizim algısını kabul edip bunu mağduriyet olarak görüyor ve bildiğim cehennem bilmediğim güzelliklerden iyidir diyerek bu algıyı korumaya çalışıyor malesef. Herkesin geçmişinde malesef bu tarz algıları kabul ettirecek yaşanmışlıklar var. Güzel olan bunun farkında olmamız ve çabalamamiz 👏👏👏🌸

Çok geçmiş olsun canım, çocuklar hasta olunca uyku falan kalmıyor. Benim oğlum da geçen hafta yine hastanede yattı malesef. Ne uyku ne moral kalmıyor. Yaz gelse de çocuklar bir toparlasa.

Senin çok iyi gitmiş 👏👏 ben kaç gündür dikkat etmeme rağmen gram oynamıyor tartı. Karnım da çok şiş. Regl de olmycam. Pazartesi detoksa başlamayı düşünüyorum.

Sizede çok geçmiş olsun canım Rabbım şifa versin tüm hastalara. İnsan çocuğu hasta olunca hayatın anlamı kalmıyor . Valla yaz gelsin sahile gidip güneşin altında malak gibi yatmayı hayal ediyorum. Okadar bıktım bu kıştan😪

Kızlar ben tartı resmi koymayı unutmuşum ekliyorum hemen . 60kiloyum 60kiloyum Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa Screenshot_20250412-112127_Gallery.webp

🌷herkese merhaba🌷
yeni eski bir sürü arkadaş var herkese ufak bir kendimi tanitarak selam vermek isterim
:KK36::KK36::KK36::KK36:
Ben Tutku 35 yasındayım
1.5 yasında bir oglum ve 10 yasında bir kızım var. Çok eskiden cuma zayiflama yarişmlarındaydım sonradan burayı açtık bir süre buradaydım insa sonra yogunluktan ayrıldım yine sizinle devam etmek istiyorum :KK49::KK76::kk77::halay::spor::KK55::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Zipzip- Zipzip-
Elhan Elhan
Cordelia Cordelia
kaptanlarıda cok özledim ☺️
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307 sizlerede kocaman öpücükler 😘😘♥️♥️💐💐

Çok geçmiş olsun. Acil şifa dilerim🌸

Çok güzel canım. Heyecanını kaybetmeyen öğretmenler görmek çok güzel 🌿🤍

Çok geçmiş olsun. Eskiden ben de çok olurdum. Özellikle umumi tuvaletleri çok kullandıysam. 😕 cipro ve purinol ikilisiyle dost olmuştuk 😒

Ya biraz korkutucu bu ayda böyle kar gerçi ama hayırlara gitsin diyelim. Dün İstanbul’da da atıştırdı biraz.

Canım alıntıyı yapmıştım ama sonra okurken diğer arkadaşların da yorum yaptığını gördüm. Ben afiyet olsun diyeyim sadece 🤭

Afiyet olsun canım. Allah kabul etsin.

Çok güzel canım. Benim de bayramdan gelen daha gidemedi. Dört gün bayram arası iki haftaya mal oldu 😳 Bu kadarını tahmin etmemiştim ama gayretle devam edeceğiz artık, yapacak bir şey yok 🥰
Teşekkür ederim olsun yorumlar motive ediyor yap yine de 😊

Evet şükür ki öyle oldu. bazen iş güç angarya olarak gördüğümüz şeyler bizi bu tarz düşüncelerden kurtarıyor. Ama bazen o görevleri bile erteleyip işsizlikten yemek yediğim olur. Çok ertelerim🙈 Katlanmayi bekleyen bir sepet çamaşır şurada dururken hangimiz can sıkıntısı çekmedi ki 😁 Bence sen bütün işleri bitirip evde iş birakmiyon sonra yeme atağında oyalanacak iş kalmıyor 😆 Olsa olsa sana bunu yakistiririm. Bir tavsiye böyle durumlar için kendine sevdiğin bir iş ayır 🤭
İş yapmayı çok severim(ütü hariç)
İnan hiç halim olmuyor, dün torun ağladı, sizde yatmak istiyorum diye, getirin diyemedim bacakların ağrısı bir yandan yangısı bir yandan, 3 saat yatağın içinde yattım. Eskisi kadar kuvvetim de yok, mesela kahvaltıya kızımlar gelecekti, koltuk ve sandalyedeki tüyleri ıslak mendille temizledim, kahve içerken dinlenmeye geçtim, birazdan wc temizler tekrar dinlenir kahvaltıyı öyle hazırlarım 😔
Bir yolunu buldum, yavaş yavaş kendimi sıkmadan, yormadan işlerimi halletmeye çalışıyorum 🥰

Bak durumun vahametini şöyle de açıklayabilirim
Ramazanın son haftası camide iftar davetimiz vardı, yemekleri aşçı yapıyor, tatlılar bize ait.
Güya bazı kişilere yıkılmadım, ayaktayım demek için 3 tepsi şöbiyet, 4 kg sütte sütlaç, 1 çikolu pasta ve tarçınlı kek yaptım, sabaha kadar.
Sabah yattım, kalktığımda bacaklarımın bazı yerlerinde kızarıklık ve morarma vardı, daha hala hafif de olsa izleri duruyor.
Başkaları 2 , 3 aile bir oluyor, haliyle tatlıları paylaşıyorlar, biz tek verince hepsi bize kaldı, sağolsun 2 çeşit kızım, 1 çeşit dünürüm de yaptılar 😍
Oysa eşim hazır alalım demişti, yok ben illa kendimi gösterecem 😂😂
Al gördün işte dedim 😂😂

Yoo niye az olsun 2 paket margarine yakin yag gitti vucudunda tebrik ederim canim 🤩
Oo böyle deyince çok geldı :)
Gecen hafta : 83.2
Bugun : 80.6
Fark: -2.600 gr 🥰
Waoooww
Peki sabah kahvaltı da çay içmiyor musun mesela canım

Valla o kadar güzel yazmışsın ki hepsine harfi harfine katılıyorum canim benim de canım sıkılınca ilk işim biseler yeme özellikle tatli şeyler. Ben kendimi çok yargiliyorum yaa . Hep Hep kendimi eleştiriyorum sanırım kendimi sevmiyorum .

Az olsun bizim olsun canım dün baklava filan olmayaydı daha çok eksiydin bence gidecek emin ol 👏👏
Evet canım aynen öyle canım
Bol bol eksi olan bir gün olsun ♥️

Canım takımlara dahil olunca beni etiketle bende dahil edeyim ♥️

Geçmiş tartilarin yoksa bostur

Evet 😍

Ay sonu hedefleri canım

Sende sağol canım 😘
Sadece aylık hedefleriniz için geliyorum o yüzden mesajlara geç dönüyorum kusura bakmayın ♥️
Hala gruplar için hazır değilim ama sizsiz olamıyorum ❤️
Sizi seviyorum 😘
Tamam canım benım Nisan sonu hedefim 65

🌷herkese merhaba🌷
yeni eski bir sürü arkadaş var herkese ufak bir kendimi tanitarak selam vermek isterim
:KK36::KK36::KK36::KK36:
Ben Tutku 35 yasındayım
1.5 yasında bir oglum ve 10 yasında bir kızım var. Çok eskiden cuma zayiflama yarişmlarındaydım sonradan burayı açtık bir süre buradaydım insa sonra yogunluktan ayrıldım yine sizinle devam etmek istiyorum :KK49::KK76::kk77::halay::spor::KK55::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Zipzip- Zipzip-
Elhan Elhan
Cordelia Cordelia
kaptanlarıda cok özledim ☺️
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307 sizlerede kocaman öpücükler 😘😘♥️♥️💐💐
Hosgeldinn canım ❤️❤️

Back
X