- 12 Nisan 2009
- 7.946
- 27.258
- 1.073
- 42
Guzel gitmis demi bide iki gundur wc yokAyyy harikasın maşallah yaa
bir süper ekside burda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzel gitmis demi bide iki gundur wc yokAyyy harikasın maşallah yaa
bir süper ekside burda
Yaaa çaysız nasi yiycez diğerleri okey deCanim pazar gunu Ahmet Apayla zayiflamaya basliycaz bu kural onun uygulattigi bir kural ben ön hazirlik olarak kismen uygulamaya basladim ama pazartesiden itibaren kahvaltida cayda icmeyecegim
Güzelde ne kelime harika süper ötesiGuzel gitmis demi bide iki gundur wc yok
Ben aksam caylarinida biraktim yagli kalorili yemek yemeyince tam doygunluk olmayinca insan cayda istemiyor.Yaaa çaysız nasi yiycez diğerleri okey de
Ay ne kadar haklısın akşam çay da gitmiyor demi yaa insan aç oluncaBen aksam caylarinida biraktim yagli kalorili yemek yemeyince tam doygunluk olmayinca insan cayda istemiyor.
Zorlanacagiz belki ama emeksiz yemek olmuyor bu kilolar gidecek![]()
Tebrik ederim canimEh bende tartımi paylaşayım bariii
Bayramda gelen hala gidemedi ama neyse gider elbet
Gecen hafta 102.7
Bugun 101.7
Fark -1 kg
Ellssa
Boncuk2307
60kiloyum
Ama ne güzel yazmişsın canım yaaDün ikindi 5 gibi psikolojik olarak kendimi çok kötü hissettim. Bazı sebeplere bağlı kendi suçlama, değersizlik, umutsuzluk...Ve akabinde " Ne yesem " düşüncesi ki orucluydumdün öğlen çocuklara geçen hafta bahsi geçen bisküvili pastayı yapmıştım. O mu dedim acaba cezbetti? O da olur ama , bugün için planlayıp ıslattigim barbunyayi gönül dedi ki pişir doyana kadar ye
( barbunya , diyetimde olmadığı için sadece hafta sonları ödül yapmayı deneyecektim. )
Bir yanim diyor ki yeme yarın tartı günü. Diğer yanım diyor ki ye çok ye ve depresyona gir, üzül , mağdur ol
"Olabilir" telkini yaptım kendime ...olabilir diyeti bozmak isteyebilirim, olabilir kendimi suclayabilirim, olabilir zihnim bana tuzak kurabilir, olabilir yiyip tartı gününde artı cikabilirim, olabilir oruç tutabilirim tutmaya da bilirim ...
Daha kötü şeyler yememek için kalktım barbunyayi pişirdim. Oruca devam etsem mi diye kararımı akışa bıraktım .
Yemekleri pisirdikten sonra oğlanı çarşıdan alma işi çıktı seve seve gittim oyalanmis olurum diye. İftarda beklediğimden 1 fazla karnıyarık yedim, sonra LGS ye hazırlanan çocuğumun biriyle yine aynı tartismayi 50. Kez falan yapıyoruz kısa kestim gittim yattım.
Uykum gelmiş ve uyudum.
Yani hep diyorum içimden bazen kendimi sabote etmek geliyorkendimize kızınca kendimizi disiplinize edeceğimize inanç o kadar kuvvetli ki! Kendimizi tartaklayinca ve cezalandırinca herşey yoluna girecek sanki!
Ama şunu unutuyoruz en büyük ceza çok istediğimiz birşeye kavuşamamak.
Zihnimiz " Al sana ceza: bundan sonra diyet yapmatacaksin ve kilo alacaksin !! İstediğin kiyafetleri de giymeyeceksin, sağlığın da bozulacak ! Sen suclusun cezanı da en ince şekilde kesiyirum! " diyor adeta.
Sen saglikli kiloyu hak etmiyorsun çünkü şu hatan var !
Ben kendi kendimi cok yargiladigim için yillardir diyet yapmakta zorlandığıma inanıyorum artık. O yüzden "olabilir" telkini bana iyi geliyor. İçimizden gelen o sesler genelde ebeveyn sesidir. Babam gayet yargılayıcı despot cezalandırıcı bir insandir.
O konuşuyor sanki içimde. Suçu anne babamıza atmak çözüm değil, sadece ilacın da bu konu ile ilgili olduğu için durum tespiti yapmak gerekli.
Kendimizi dinliyoruz ama ne yapmıyoruz ?
YARGİLAMİYORUZ![]()
Çok geçmiş olsun canım, çocuklar hasta olunca uyku falan kalmıyor. Benim oğlum da geçen hafta yine hastanede yattı malesef. Ne uyku ne moral kalmıyor. Yaz gelse de çocuklar bir toparlasa.Günaydın kızlar mutlu sabahlar . Zor bir geceydi 5 gibi sabaha karsi uyudum.2 saat sonra uyandım. Zombi gibiyim. Erkenden tartı bildirimi yapiyim belki biraz uyurum .
Gece 1 -3 arası 2 kupa kahve 1 büyük bardak su,1 maden suyu içtim 3 film izledim uyumamak icin. oyüzden tartıda 500gr falan farketti diye düsünüyorum
Geçen cumartesi 88.40 ile bayramdan geldim.
Bugün 87.10kg toplamda 1 haftada 1.30kg gitti . Daha iyi olabilirdi
Bu hafta sporda yapicam inşallah.
60kiloyum
Boncuk2307
Ellssa
Yaa bende çok istiyorum bir türlü göremedim inşallah artık görmek istiyorumTebrik ederim canim4 paket margarin gitmis vucudundan
Seni artik 9 lu sayilarda gormek istiyorum biliyorum sende istiyorsun biraz daha sıkı saril olurmu![]()
Hoş geldin başakcığımgünaydınlar,
dünkü menümü yazayım çiçeklerim:
8.00: yulaf lapası+haşlanmış yumurta
12.00: fırında karışık sebze+yoğurt+haşlanmış pirinç
15.30: sütlü kahve+protein bar
18.30: kabak kavurma+bir dilim ekmek+bir kase yoğurt
birazdan tartılırım artık 60'lar ligine girene kadar durmicam![]()
Canım çok geçmiş olsun yine de iyi eksi benceGünaydın kızlar mutlu sabahlar . Zor bir geceydi 5 gibi sabaha karsi uyudum.2 saat sonra uyandım. Zombi gibiyim. Erkenden tartı bildirimi yapiyim belki biraz uyurum .
Gece 1 -3 arası 2 kupa kahve 1 büyük bardak su,1 maden suyu içtim 3 film izledim uyumamak icin. oyüzden tartıda 500gr falan farketti diye düsünüyorum
Geçen cumartesi 88.40 ile bayramdan geldim.
Bugün 87.10kg toplamda 1 haftada 1.30kg gitti . Daha iyi olabilirdi
Bu hafta sporda yapicam inşallah.
60kiloyum
Boncuk2307
Ellssa
Tebrik ederim maşallah sanaGecen hafta : 83.2
Bugun : 80.6
Fark: -2.600 gr![]()
Güzel eksi tebrik ederimSelam kızlar, önce paylaşımımı yapayım sonra geçmişi bir okuyayım
Kilo Bildirimi
Geçen Cumartesi: 72.3
Bu Cumartesi: 71.5
Fark: -800 gr
Yüzde: 1,106
Ellssa
Boncuk2307 P Purple58
Harikasın kaptanım çok güzel eksiEh bende tartımi paylaşayım bariii
Bayramda gelen hala gidemedi ama neyse gider elbet
Gecen hafta 102.7
Bugun 101.7
Fark -1 kg
Ellssa
Boncuk2307
60kiloyum
Hosgeldin canim takimda olmak daha iyi geliyorKilo bildirimim:
En son: 83.8
Bugün:85.3
Fark: + 1.5 kgEki Görüntüle 3575209 @Boncuk2307Ellssa
Kaptanlarım bu hafta takımlara girmek istiyorum
Ayy evet eşim kiziyor beraber cay icemiyoruz diyor bende bitki cayi iciyorum napiyim ben bu kilolari hep cay yanindan aldim zaten bana yemek ekmek kilo yapmadi tatli cikolata yaptiAy ne kadar haklısın akşam çay da gitmiyor demi yaa insan aç olunca![]()
Tebrik ederim cok guzel gitmis daim olsun insallahGünaydınlar,
Güncel kilo : 90,50
Geçen hafta 92,05 ya da 92,10 idi galiba, tam hatırlayamadım.
Bayram kiloları geri gidiyor inşallah
Ellssa
Boncuk2307
Tesekkur ederimHoş geldin başakcığım
Canım çok geçmiş olsun yine de iyi eksi bence
Tebrik ederim maşallah sana
Güzel eksi tebrik ederim
Harikasın kaptanım çok güzel eksi
Bende öyle abur cubur tatlı şeyler çayın yanında gerçi hangimiz sevmeyiz ki çayın yanında bunlarıHosgeldin canim takimda olmak daha iyi geliyor
Ayy evet eşim kiziyor beraber cay icemiyoruz diyor bende bitki cayi iciyorum napiyim ben bu kilolari hep cay yanindan aldim zaten bana yemek ekmek kilo yapmadi tatli cikolata yapti
Tebrik ederim cok guzel gitmis daim olsun insallah![]()
Yok yemiyoruz canim bigun simit yedim sadece 1 adet. artik sekerde canim istemiyor ama regl gununden korkuyorum ama onuda beynimde bitirmeliyimBende öyle abur cubur tatlı şeyler çayın yanında gerçi hangimiz sevmeyiz ki çayın yanında bunlarıdaha yemiyoruz amaaa
kendini bu kadar iyi tanıman, sağlıklı beslenmeyi, sporu hayatına bu kadar adapte etmen, kararlılığın, kaçamakların(ki barbunya asla kaçamak değil de) gayet normal olduğunu, insan olduğunu kabul etmen, başından sonuna her şeyinle muhteşemsin, gururla izliyorum ya idolümsümDün ikindi 5 gibi psikolojik olarak kendimi çok kötü hissettim. Bazı sebeplere bağlı kendi suçlama, değersizlik, umutsuzluk...Ve akabinde " Ne yesem " düşüncesi ki orucluydumdün öğlen çocuklara geçen hafta bahsi geçen bisküvili pastayı yapmıştım. O mu dedim acaba cezbetti? O da olur ama , bugün için planlayıp ıslattigim barbunyayi gönül dedi ki pişir doyana kadar ye
( barbunya , diyetimde olmadığı için sadece hafta sonları ödül yapmayı deneyecektim. )
Bir yanim diyor ki yeme yarın tartı günü. Diğer yanım diyor ki ye çok ye ve depresyona gir, üzül , mağdur ol
"Olabilir" telkini yaptım kendime ...olabilir diyeti bozmak isteyebilirim, olabilir kendimi suclayabilirim, olabilir zihnim bana tuzak kurabilir, olabilir yiyip tartı gününde artı cikabilirim, olabilir oruç tutabilirim tutmaya da bilirim ...
Daha kötü şeyler yememek için kalktım barbunyayi pişirdim. Oruca devam etsem mi diye kararımı akışa bıraktım .
Yemekleri pisirdikten sonra oğlanı çarşıdan alma işi çıktı seve seve gittim oyalanmis olurum diye. İftarda beklediğimden 1 fazla karnıyarık yedim, sonra LGS ye hazırlanan çocuğumun biriyle yine aynı tartismayi 50. Kez falan yapıyoruz kısa kestim gittim yattım.
Uykum gelmiş ve uyudum.
Yani hep diyorum içimden bazen kendimi sabote etmek geliyorkendimize kızınca kendimizi disiplinize edeceğimize inanç o kadar kuvvetli ki! Kendimizi tartaklayinca ve cezalandırinca herşey yoluna girecek sanki!
Ama şunu unutuyoruz en büyük ceza çok istediğimiz birşeye kavuşamamak.
Zihnimiz " Al sana ceza: bundan sonra diyet yapmatacaksin ve kilo alacaksin !! İstediğin kiyafetleri de giymeyeceksin, sağlığın da bozulacak ! Sen suclusun cezanı da en ince şekilde kesiyirum! " diyor adeta.
Sen saglikli kiloyu hak etmiyorsun çünkü şu hatan var !
Ben kendi kendimi cok yargiladigim için yillardir diyet yapmakta zorlandığıma inanıyorum artık. O yüzden "olabilir" telkini bana iyi geliyor. İçimizden gelen o sesler genelde ebeveyn sesidir. Babam gayet yargılayıcı despot cezalandırıcı bir insandir.
O konuşuyor sanki içimde. Suçu anne babamıza atmak çözüm değil, sadece ilacın da bu konu ile ilgili olduğu için durum tespiti yapmak gerekli.
Kendimizi dinliyoruz ama ne yapmıyoruz ?
YARGİLAMİYORUZ![]()