Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kilo bildirimim:
En son: 83.8
Bugün:85.3
Fark: + 1.5 kg 1000113262.webp@Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Kaptanlarım bu hafta takımlara girmek istiyorum

Eh bende tartımi paylaşayım bariii😂
Bayramda gelen hala gidemedi ama neyse gider elbet
Gecen hafta 102.7
Bugun 101.7
Fark -1 kg
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 60kiloyum 60kiloyum
Tebrik ederim canim 🤩 4 paket margarin gitmis vucudundan

Seni artik 9 lu sayilarda gormek istiyorum biliyorum sende istiyorsun biraz daha sıkı saril olurmu 🤩

Dün ikindi 5 gibi psikolojik olarak kendimi çok kötü hissettim. Bazı sebeplere bağlı kendi suçlama, değersizlik, umutsuzluk...Ve akabinde " Ne yesem " düşüncesi ki orucluydum:( dün öğlen çocuklara geçen hafta bahsi geçen bisküvili pastayı yapmıştım. O mu dedim acaba cezbetti? O da olur ama , bugün için planlayıp ıslattigim barbunyayi gönül dedi ki pişir doyana kadar ye 😲 ( barbunya , diyetimde olmadığı için sadece hafta sonları ödül yapmayı deneyecektim. )
Bir yanim diyor ki yeme yarın tartı günü. Diğer yanım diyor ki ye çok ye ve depresyona gir, üzül , mağdur ol😦

"Olabilir" telkini yaptım kendime ...olabilir diyeti bozmak isteyebilirim, olabilir kendimi suclayabilirim, olabilir zihnim bana tuzak kurabilir, olabilir yiyip tartı gününde artı cikabilirim, olabilir oruç tutabilirim tutmaya da bilirim ...

Daha kötü şeyler yememek için kalktım barbunyayi pişirdim. Oruca devam etsem mi diye kararımı akışa bıraktım .

Yemekleri pisirdikten sonra oğlanı çarşıdan alma işi çıktı seve seve gittim oyalanmis olurum diye. İftarda beklediğimden 1 fazla karnıyarık yedim, sonra LGS ye hazırlanan çocuğumun biriyle yine aynı tartismayi 50. Kez falan yapıyoruz kısa kestim gittim yattım.
Uykum gelmiş ve uyudum.

Yani hep diyorum içimden bazen kendimi sabote etmek geliyor 😮 kendimize kızınca kendimizi disiplinize edeceğimize inanç o kadar kuvvetli ki! Kendimizi tartaklayinca ve cezalandırinca herşey yoluna girecek sanki!
Ama şunu unutuyoruz en büyük ceza çok istediğimiz birşeye kavuşamamak.

Zihnimiz " Al sana ceza: bundan sonra diyet yapmatacaksin ve kilo alacaksin !! İstediğin kiyafetleri de giymeyeceksin, sağlığın da bozulacak ! Sen suclusun cezanı da en ince şekilde kesiyirum! " diyor adeta.
Sen saglikli kiloyu hak etmiyorsun çünkü şu hatan var !

Ben kendi kendimi cok yargiladigim için yillardir diyet yapmakta zorlandığıma inanıyorum artık. O yüzden "olabilir" telkini bana iyi geliyor. İçimizden gelen o sesler genelde ebeveyn sesidir. Babam gayet yargılayıcı despot cezalandırıcı bir insandir.
O konuşuyor sanki içimde. Suçu anne babamıza atmak çözüm değil, sadece ilacın da bu konu ile ilgili olduğu için durum tespiti yapmak gerekli.

Kendimizi dinliyoruz ama ne yapmıyoruz ?
YARGİLAMİYORUZ:KK19:
Ama ne güzel yazmişsın canım yaa 👏👏👏 içim açıldı sabah sabah 🤩 Terapistimin soylediklerinin aynısı bunlar, hayata oturtmak,bunları içinden gelerek söylemek çok uzun zaman alıyor. Kendini cezalandırıyor insan gerçekten farketmeden. Özellikle mağdur olma kısmı ilk duyduğumda beni çok etkilemişti. Dramdan beslenmek değil bu. Ama zihinler ben degersizim algısını kabul edip bunu mağduriyet olarak görüyor ve bildiğim cehennem bilmediğim güzelliklerden iyidir diyerek bu algıyı korumaya çalışıyor malesef. Herkesin geçmişinde malesef bu tarz algıları kabul ettirecek yaşanmışlıklar var. Güzel olan bunun farkında olmamız ve çabalamamiz 👏👏👏🌸
Günaydın kızlar mutlu sabahlar . Zor bir geceydi 5 gibi sabaha karsi uyudum.2 saat sonra uyandım. Zombi gibiyim. Erkenden tartı bildirimi yapiyim belki biraz uyurum .
Gece 1 -3 arası 2 kupa kahve 1 büyük bardak su,1 maden suyu içtim 3 film izledim uyumamak icin. oyüzden tartıda 500gr falan farketti diye düsünüyorum🙈
Geçen cumartesi 88.40 ile bayramdan geldim.
Bugün 87.10kg toplamda 1 haftada 1.30kg gitti . Daha iyi olabilirdi
Bu hafta sporda yapicam inşallah.
60kiloyum 60kiloyum Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Çok geçmiş olsun canım, çocuklar hasta olunca uyku falan kalmıyor. Benim oğlum da geçen hafta yine hastanede yattı malesef. Ne uyku ne moral kalmıyor. Yaz gelse de çocuklar bir toparlasa.

Senin çok iyi gitmiş 👏👏 ben kaç gündür dikkat etmeme rağmen gram oynamıyor tartı. Karnım da çok şiş. Regl de olmycam. Pazartesi detoksa başlamayı düşünüyorum.

günaydınlar,
dünkü menümü yazayım çiçeklerim:
8.00: yulaf lapası+haşlanmış yumurta
12.00: fırında karışık sebze+yoğurt+haşlanmış pirinç
15.30: sütlü kahve+protein bar
18.30: kabak kavurma+bir dilim ekmek+bir kase yoğurt

birazdan tartılırım artık 60'lar ligine girene kadar durmicam😭😭
Hoş geldin başakcığım 🤩
Günaydın kızlar mutlu sabahlar . Zor bir geceydi 5 gibi sabaha karsi uyudum.2 saat sonra uyandım. Zombi gibiyim. Erkenden tartı bildirimi yapiyim belki biraz uyurum .
Gece 1 -3 arası 2 kupa kahve 1 büyük bardak su,1 maden suyu içtim 3 film izledim uyumamak icin. oyüzden tartıda 500gr falan farketti diye düsünüyorum🙈
Geçen cumartesi 88.40 ile bayramdan geldim.
Bugün 87.10kg toplamda 1 haftada 1.30kg gitti . Daha iyi olabilirdi
Bu hafta sporda yapicam inşallah.
60kiloyum 60kiloyum Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Canım çok geçmiş olsun yine de iyi eksi bence 🌸
Gecen hafta : 83.2
Bugun : 80.6
Fark: -2.600 gr 🥰
Tebrik ederim maşallah sana
Selam kızlar, önce paylaşımımı yapayım sonra geçmişi bir okuyayım 😊

Kilo Bildirimi
Geçen Cumartesi: 72.3
Bu Cumartesi: 71.5
Fark: -800 gr
Yüzde: 1,106

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Purple58
Güzel eksi tebrik ederim
Eh bende tartımi paylaşayım bariii😂
Bayramda gelen hala gidemedi ama neyse gider elbet
Gecen hafta 102.7
Bugun 101.7
Fark -1 kg
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 60kiloyum 60kiloyum
Harikasın kaptanım çok güzel eksi

Kilo bildirimim:
En son: 83.8
Bugün:85.3
Fark: + 1.5 kgEki Görüntüle 3575209 @Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Kaptanlarım bu hafta takımlara girmek istiyorum
Hosgeldin canim takimda olmak daha iyi geliyor
Ay ne kadar haklısın akşam çay da gitmiyor demi yaa insan aç olunca 😂😂
Ayy evet eşim kiziyor beraber cay icemiyoruz diyor bende bitki cayi iciyorum napiyim ben bu kilolari hep cay yanindan aldim zaten bana yemek ekmek kilo yapmadi tatli cikolata yapti
Günaydınlar,

Güncel kilo : 90,50

Geçen hafta 92,05 ya da 92,10 idi galiba, tam hatırlayamadım.

Bayram kiloları geri gidiyor inşallah :super:

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Tebrik ederim cok guzel gitmis daim olsun insallah 🤩

Hosgeldin canim takimda olmak daha iyi geliyor

Ayy evet eşim kiziyor beraber cay icemiyoruz diyor bende bitki cayi iciyorum napiyim ben bu kilolari hep cay yanindan aldim zaten bana yemek ekmek kilo yapmadi tatli cikolata yapti

Tebrik ederim cok guzel gitmis daim olsun insallah 🤩
Bende öyle abur cubur tatlı şeyler çayın yanında gerçi hangimiz sevmeyiz ki çayın yanında bunları 😂 daha yemiyoruz amaaa

Bende öyle abur cubur tatlı şeyler çayın yanında gerçi hangimiz sevmeyiz ki çayın yanında bunları 😂 daha yemiyoruz amaaa
Yok yemiyoruz canim bigun simit yedim sadece 1 adet. artik sekerde canim istemiyor ama regl gununden korkuyorum ama onuda beynimde bitirmeliyim

Dün ikindi 5 gibi psikolojik olarak kendimi çok kötü hissettim. Bazı sebeplere bağlı kendi suçlama, değersizlik, umutsuzluk...Ve akabinde " Ne yesem " düşüncesi ki orucluydum:( dün öğlen çocuklara geçen hafta bahsi geçen bisküvili pastayı yapmıştım. O mu dedim acaba cezbetti? O da olur ama , bugün için planlayıp ıslattigim barbunyayi gönül dedi ki pişir doyana kadar ye 😲 ( barbunya , diyetimde olmadığı için sadece hafta sonları ödül yapmayı deneyecektim. )
Bir yanim diyor ki yeme yarın tartı günü. Diğer yanım diyor ki ye çok ye ve depresyona gir, üzül , mağdur ol😦

"Olabilir" telkini yaptım kendime ...olabilir diyeti bozmak isteyebilirim, olabilir kendimi suclayabilirim, olabilir zihnim bana tuzak kurabilir, olabilir yiyip tartı gününde artı cikabilirim, olabilir oruç tutabilirim tutmaya da bilirim ...

Daha kötü şeyler yememek için kalktım barbunyayi pişirdim. Oruca devam etsem mi diye kararımı akışa bıraktım .

Yemekleri pisirdikten sonra oğlanı çarşıdan alma işi çıktı seve seve gittim oyalanmis olurum diye. İftarda beklediğimden 1 fazla karnıyarık yedim, sonra LGS ye hazırlanan çocuğumun biriyle yine aynı tartismayi 50. Kez falan yapıyoruz kısa kestim gittim yattım.
Uykum gelmiş ve uyudum.

Yani hep diyorum içimden bazen kendimi sabote etmek geliyor 😮 kendimize kızınca kendimizi disiplinize edeceğimize inanç o kadar kuvvetli ki! Kendimizi tartaklayinca ve cezalandırinca herşey yoluna girecek sanki!
Ama şunu unutuyoruz en büyük ceza çok istediğimiz birşeye kavuşamamak.

Zihnimiz " Al sana ceza: bundan sonra diyet yapmatacaksin ve kilo alacaksin !! İstediğin kiyafetleri de giymeyeceksin, sağlığın da bozulacak ! Sen suclusun cezanı da en ince şekilde kesiyirum! " diyor adeta.
Sen saglikli kiloyu hak etmiyorsun çünkü şu hatan var !

Ben kendi kendimi cok yargiladigim için yillardir diyet yapmakta zorlandığıma inanıyorum artık. O yüzden "olabilir" telkini bana iyi geliyor. İçimizden gelen o sesler genelde ebeveyn sesidir. Babam gayet yargılayıcı despot cezalandırıcı bir insandir.
O konuşuyor sanki içimde. Suçu anne babamıza atmak çözüm değil, sadece ilacın da bu konu ile ilgili olduğu için durum tespiti yapmak gerekli.

Kendimizi dinliyoruz ama ne yapmıyoruz ?
YARGİLAMİYORUZ:KK19:
kendini bu kadar iyi tanıman, sağlıklı beslenmeyi, sporu hayatına bu kadar adapte etmen, kararlılığın, kaçamakların(ki barbunya asla kaçamak değil de) gayet normal olduğunu, insan olduğunu kabul etmen, başından sonuna her şeyinle muhteşemsin, gururla izliyorum ya idolümsüm

Back
X