Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ayy öyle mı gazla mı olmuş ya :( ne bana fazla gelmedı ama bakalım yarın anlayacağız. Ay ama karnım hep aç kaldı bu ChatGPT’nin menüleriyle ya :(
Yaa gerçekten mi demek doyurucu olmadı menü canım. Çok dediğim aslinda baklava filan yoksa yemeğe demem de . Bugün ben akşam tavuklu salata yedim varya nasi sisim şuan iyi doyurucu oluyor

Kızlar bugün çok güzel birşey oldu. Hani diyodum ya çok stresliyim filan fıstık. Okul idaresi dersimi gözlemlemeye gelicekti. Benim sınıfların da biraz hareketli genelde. Zorlanıyorum. Neyse baya uğraştım güzel bi ders hazırladım. Sınıf da sakın durdu Allah'tan ve beklediğimden çok daha iyi geçti. Heyecanımı saymazsak epey iyiydi hatta. 2 gündür doğru düzgün uyumuyorum bile. Neyse çok şükür atlattım. Döndüm sahalara
Ohhh misss, çok sevindim kuzum hep böyle güzel geçsin inşallah 🙏

Selam kızlar Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Purple58

Bugünkü menüm 11.04.2025
Sabah 10.30 yumurta beyazı dan omlet ve çavdarlı dilim üstüne az kaşar peyniri

Öğle chiali kayısı kurulu pudding ve bir muz
Akşam 17 bir lahmacun biraz bulgur pilavı

Spor yürüyüş adım sayim 7340
Ben de FitFiliz FitFiliz i göremedim nerelerde diyecektim. Sevindim gördüğüme :KK19:

Çok geçmiş olsun canım. Sistit benim korkulu rüyam . Bir ara uzun süre ilaç kullandım. Ve artık antibiyotikler bağışıklık oldu. Ben maydanoz limon kürü yaptim 10 gün o baya iyi geldi. Benim bir arkadaşımdan sistit çok oluyordu O... başlayan pedi değiştirince geçti dedi. Aynı şekilde bende ped markasını değiştirince artık sistit olmuyorum
Teşekkür ederim. Bende en son büyük kızıma hamileyken olmuştu 7 sene bundan önce bi kaç gün ömce yine başladı pazartesiye doktor buldum gidicem inşaAllah. Aslında haklısın bu ay başka bi ped markası kullandım ondan regl biter bitmez başladı bendede.

Kızlar bugün çok güzel birşey oldu. Hani diyodum ya çok stresliyim filan fıstık. Okul idaresi dersimi gözlemlemeye gelicekti. Benim sınıfların da biraz hareketli genelde. Zorlanıyorum. Neyse baya uğraştım güzel bi ders hazırladım. Sınıf da sakın durdu Allah'tan ve beklediğimden çok daha iyi geçti. Heyecanımı saymazsak epey iyiydi hatta. 2 gündür doğru düzgün uyumuyorum bile. Neyse çok şükür atlattım. Döndüm sahalara
Çok sevindim senin adına canım. İçime doğmuş demekki dünden bu yana aklımdaydın bişey mi oldu acaba demiştim. Güzel sonuçlar almış daim olsun canım :KK19: :KK200:

Yok kuzum sende hedefini atabilirsin Nisan ayı için sende gruptasin sonuçta yarın takımlara da girersin . Yanliz menulerine baktım pek olmamış yarından itibaren daha çok dikkat edersin :KK60:

Dualarımız seninle hayırlısı ile olur inşallah istediğin 🙏

Çok geçmiş olsun canım iyileş sende katıl aramıza

Şimdide benim büyük oğlan boğazdan tutuldu hastaneye gitti babası ile dua ediyorum miniklere bulasmasin Allah im çok zor çok zorlanıyoruz anlatamam.
Teşekkür ederim canım inşaAllah

Sagol canimm yarın gelecek misin artık yoğunluğun geçti mi
Evet canım şimdilik planlı bir yoğunluğum yok 🤣🤣 hastane işleri sıkıntı acmazsa geleceğim.
Ayy çok geçmiş olsunn canım
Sağol kuşum😘
Ay arke'cim şimdi gördüm alintida okudum.
Çok geçmiş olsun canım benim. Dualarım sizle
Teşekkür ederim canım💕
Geçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşAllah 🤲🏻
Çok teşekkür ederim💕 aramıza hoşgeldin, başlangıcın hayırlı olsun.
Geçmiş olsun canım.
Teşekkür ederim kaptancim 💕

Kızlar ben normalde yarın takımlara dahil olmak istiyorum ama iki gündür eşim için hastanelerde acildeyiz. Yarın sabah da bir doktora randevu alabildik. Tartıyı geç olsa da atmaya çalışacağım, dilerseniz beni sona bırakın tartı paylasabilirsem öyle dahil edersiniz
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Geçmiş olsun...

Afiyet olsun canım Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanlarimi etiket yapıyorsun yarın takımlara girince takım kaptanını etiketliyorsun birde
Tamamdır teşekkürler 🥰
Selam canım gurbet ellerden. Yeni mi geldin gruba? Kaptanlarimiz Ellssa Ellssa ve Boncuk2307 Boncuk2307 etiketliyoruz menü ve sporu yazıp.
Ben filiz bu arada 43 olucam çok az kaldı. 2 kızım var öğretmenim. Sen peki? Tanişmamıştik sanki
Aleykümselam abla diyim benden büyüksün yaşça sorun olmayacaksa
Evet yeni geldim gruba
Hilal bende önümüzdeki ay 26 olucam bende tanıştığıma memnun oldum 😊

Yaa gerçekten mi demek doyurucu olmadı menü canım. Çok dediğim aslinda baklava filan yoksa yemeğe demem de . Bugün ben akşam tavuklu salata yedim varya nasi sisim şuan iyi doyurucu oluyor
Olmadı yani onun dedıklerını yemedım aslında onun yerıne uydurdum bıraz akşam yemegını ama sabahki kahvaltı ile doymamıştım onu söyleyebılırım. Bakalım ama böyle devam edecek hoşuma gıttı kaçamakları saymazsak tabi

Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa P Purple58

sabah; esmer ekmekle peynirli tost, domates, salatalık

öğlen; 3 küçük boy içli köfte, domates, salatalık, 1/2 çb kefir

ara; 6-7 kuruyemiş, 2 kare çikolata

akşam; kıymalı semiz otu yemeği, peynirli makarna, yoğurt, domates salatalık

ara; 1 avuç çekirdek, çay

Epey Yeni gelenler olmuş. Hoş geldiniz hepiniz :KK19:
Ay evett bir meraklı ben miyim acaba kim nerden napiyo 😂😂
Ben de FitFiliz FitFiliz i göremedim nerelerde diyecektim. Sevindim gördüğüme :KK19:
Sağol kaptanlar kaptanım 🙏🥰
Çok sevindim senin adına canım. İçime doğmuş demekki dünden bu yana aklımdaydın bişey mi oldu acaba demiştim. Güzel sonuçlar almış daim olsun canım :KK19: :KK200:
Yaa 🥰🥹 teşekkür ederim. Gerçekten arkadaşım gibi oldunuz. Hatta gerçek arkadaşlarım her zaman yanımda olamayabiliyorlar, yalnız hissediyorum bazen kendimi ama bu grupta o hissi yakaladım. Resmen yoklugunuz belli oluyor gelemeyince.

Tamamdır teşekkürler 🥰

Aleykümselam abla diyim benden büyüksün yaşça sorun olmayacaksa
Evet yeni geldim gruba
Hilal bende önümüzdeki ay 26 olucam bende tanıştığıma memnun oldum 😊
Hoşgeldin. Nasıl istersen öyle de canım. Nerden katiliyosun (ay yarışma programı sorusu tamam kabul 😂)
Boollca motivasyonlar diliyorum 🙏

Back
X