Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canımlar yarın tartı günü ben korkuyorum tartıya çıkmaya, bütün emeklerim ziyan oldu çünkü. Döndük başaa:KK14:

Canim saglik olsun hiç üzülme sen çok istikrarlı ve azimlisin gelen 1 haftada gider

Ya ben yapıcam dedim ama hep bi aksilik çıktı bir türlü kendime gelemedim. Tam düzeldim derken sistit oldum şimdi onun için doktora gitmem gerekiyor gitgide kötüleşiyor.
Toparlanayım ölçü alıp katılıcam bende aranıza inşaAllah

Çok geçmiş olsun canım. Sistit benim korkulu rüyam . Bir ara uzun süre ilaç kullandım. Ve artık antibiyotikler bağışıklık oldu. Ben maydanoz limon kürü yaptim 10 gün o baya iyi geldi. Benim bir arkadaşımdan sistit çok oluyordu O... başlayan pedi değiştirince geçti dedi. Aynı şekilde bende ped markasını değiştirince artık sistit olmuyorum

Aynen aynen canım 3 5 gün tam iyilestik diyoruz hoppa başa sarıyor.

Allah yardımcın olsun canım. Sabah akşam işten gelince fermente gerçek ev sirkesi ile gargara yap. Rabbim korusun zor işiniz.

Ben artık korkmaya başladım yaz gelmesinden de umudum gidiyor. Bu yazda böyle hasta geçecek diye düşünmeye basladim

Sizede çok geçmiş olsun canımm

Çok sağol bitanem valla isyan etmek istemiyorum ama bir mola istiyorum hastaliklardan

Çok teşekkür ederim canım

Çok çok teşekkür ederim canım
Teşekkürler ❤️

Bu gruplardakilere mi özell
Yok kuzum sende hedefini atabilirsin Nisan ayı için sende gruptasin sonuçta yarın takımlara da girersin . Yanliz menulerine baktım pek olmamış yarından itibaren daha çok dikkat edersin :KK60:
Önemli bir görüşmem var dua bekliyorum 🙏🏻🙏🏻
Dualarımız seninle hayırlısı ile olur inşallah istediğin 🙏
Ya ben yapıcam dedim ama hep bi aksilik çıktı bir türlü kendime gelemedim. Tam düzeldim derken sistit oldum şimdi onun için doktora gitmem gerekiyor gitgide kötüleşiyor.
Çok geçmiş olsun canım iyileş sende katıl aramıza
Aynen aynen canım 3 5 gün tam iyilestik diyoruz hoppa başa sarıyor.

Allah yardımcın olsun canım. Sabah akşam işten gelince fermente gerçek ev sirkesi ile gargara yap. Rabbim korusun zor işiniz.

Ben artık korkmaya başladım yaz gelmesinden de umudum gidiyor. Bu yazda böyle hasta geçecek diye düşünmeye basladim

Sizede çok geçmiş olsun canımm

Çok sağol bitanem valla isyan etmek istemiyorum ama bir mola istiyorum hastaliklardan

Çok teşekkür ederim canım

Çok çok teşekkür ederim canım
Şimdide benim büyük oğlan boğazdan tutuldu hastaneye gitti babası ile dua ediyorum miniklere bulasmasin Allah im çok zor çok zorlanıyoruz anlatamam.

Kızlar dün geceden beri hastanedeyiz oğlumun ateşi biranda 40 a fırladı. Acilde ateşi düştü antibiyotik verdiler ama sabaha kadar inledi. bugün çocuk doktoruna gittik koruyucu penisiljn iğnesi yaptılar. Kızlar korkutmak istemiyorum ama Nisan sonuna kadar özellikle küçük bebeği olanlar maske vs kullansınlar. Doktor mevsimsel grip, korona domuz gribi , beta virüsü şimdide adone virüs çıkmış. Birde doktorlara test dağıtmış devlet beta virüsü testi ısrar ederseniz gebelik testi gibi birsey 5dakikada bakılıyor , tekrarlayan boğaz enfeksiyonu olan yaptırsın. tedavi edilmez önemsemez ise kalp kapaklarına zarar veriyor . Birde doktor c vitamini kullanın bu süreçte koruma amaçlı dedi
Çok geçmiş olsun canım. Salgın üstüne salgın var bu sıralar. Mecbur kalmadıkça kalabalık ortamlara girmemek, eve dönüşlerde üst baş komple değiştirmek hatta duş almak falan gerekiyor. Umarim çabuk toparlanır.

Çok geçmiş olsun canım. İsminin yeni hali de hayırlı olsun 😊

Canımlar yarın tartı günü ben korkuyorum tartıya çıkmaya, bütün emeklerim ziyan oldu çünkü. Döndük başaa:KK14:
Daha fazla ziyan olmasın diye korkularimizla yüzleşip başlamamız lazım boncuğum. En başa dönmek en fenasi çünkü.

Hemen bugünkü menumu de yazayım

Sabah
Menemen
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık
1 ck fıstık ezmesi

Ogle
Dünden kalan azar azar koz patlıcan salatası ve yoğurtlu kabak 1 avuç fıstık

Akşam
1 büyük kase haşlanmış tavuk göğsü ile Salata
3 hurma

Su 3 lt
Youtube videosunu yaptım 22 dk
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 60kiloyum 60kiloyum

Eklentiler

• 20250411_185826.webp
    20250411_185826.webp
    19 KB · Görüntüleme: 10
Hemen bugünkü menumu de yazayım

Sabah
Menemen
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık
1 ck fıstık ezmesi

Ogle
Dünden kalan azar azar koz patlıcan salatası ve yoğurtlu kabak 1 avuç fıstık

Akşam
1 büyük kase haşlanmış tavuk göğsü ile Salata
3 hurma

Su 3 lt
Youtube videosunu yaptım 22 dk
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 60kiloyum 60kiloyum
Afiyet olsunn❤️

Yok kuzum sende hedefini atabilirsin Nisan ayı için sende gruptasin sonuçta yarın takımlara da girersin . Yanliz menulerine baktım pek olmamış yarından itibaren daha çok dikkat edersin :KK60:

Dualarımız seninle hayırlısı ile olur inşallah istediğin 🙏

Çok geçmiş olsun canım iyileş sende katıl aramıza

Şimdide benim büyük oğlan boğazdan tutuldu hastaneye gitti babası ile dua ediyorum miniklere bulasmasin Allah im çok zor çok zorlanıyoruz anlatamam.
Geçmiş olsun kuzum 💕

Kızlar ben normalde yarın takımlara dahil olmak istiyorum ama iki gündür eşim için hastanelerde acildeyiz. Yarın sabah da bir doktora randevu alabildik. Tartıyı geç olsa da atmaya çalışacağım, dilerseniz beni sona bırakın tartı paylasabilirsem öyle dahil edersiniz
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Kızlar ben normalde yarın takımlara dahil olmak istiyorum ama iki gündür eşim için hastanelerde acildeyiz. Yarın sabah da bir doktora randevu alabildik. Tartıyı geç olsa da atmaya çalışacağım, dilerseniz beni sona bırakın tartı paylasabilirsem öyle dahil edersiniz
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Eşinin nesi var canım geçmiş olsun

Selam kızlar Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Purple58 Purple58

Bugünkü menüm 11.04.2025
Sabah 10.30 yumurta beyazı dan omlet ve çavdarlı dilim üstüne az kaşar peyniri

Öğle chiali kayısı kurulu pudding ve bir muz
Akşam 17 bir lahmacun biraz bulgur pilavı

Spor yürüyüş adım sayim 7340
Selam canım afiyet olsun

Back
X