Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

arkadaşlar size birşey sorsam. temudan alışveriş eden var mı? nelere dikkat etmeliyiz? nete yazdım birşeyler okudum ama sizden de fikir alayım dedim.
Ürünlerin boyutuna
Eşim bahçe malzemeleri ısmarladı, 15/20 cm lik, oyuncak boyutunda geldi, ben skulent ısmarladım, çapı 7 cm geldi, oysa hayalimde 15 cm vardı

Kıyafette kumaşın türüne, nerdeyse hepsi naylon, kışın soğuk, yazın terletiyor

Kullanıcı yorumlarına dikkat etmek lazım

Şimdiye dek sadece çantaları hoşuma gitti

34 sene ne demek ablacım helal olsun valla ama artık insan patlar o kadar zamandan sonra

Hosgeldinnn boncugum özledik seni

Sus sus sorma bende öyle ama hallederiz yaa biraz mola iyi gelecek bence bize
Daha susardım canım, geldi geçti diye düşünüyordum, hala yapıp edip haklıymış gibi üste çıkmaya çalışıyor, üstelik sürekli yalan söylüyor, akıllı duramıyor, hiç yoktan bişeyler uydurup insanları birbirine takmaya çalışıyor
Bende insanım, işin içine evlatları karıştırınca yeter artık demeye başladım

ben tote çantalardan aldım. mutfak önlüğü, bazı mutfak malzemeleri, demir döküm pankek tavası, çelik kızartma tenceresi (küçük boy) falan. ölçülerine baktım, kumaşlarına da... kıyafet almayacağım. yorumlar güzeldi.

Hayırlı sabahlar kızlar

Günlerdir boynum ağrıyor, ağrı kesici almadan yatamıyorum, çok fena
geçmiş olsun canım. benim de iki gündür sırtımın özellikle sağ kısmında kas ağrısı var şiddetli. yatakta sağa sola dönerken çok acıyor. iki gündür masaj yaptık, öyle biraz açıldı. niye böyle oldu anlamadım.

34 sene ne demek ablacım helal olsun valla ama artık insan patlar o kadar zamandan sonra

Ayyy hoşbuldum ablam ben de sizi çok özledim, sanki boşluktaymışım gibi oldu. Şükür kavuşturana

İyi günler kızlar yedik içtik toparlamaya geçmek lazım korkuyorum tartıya çıkmaktan resmen +5-10 hissediyorum tatlılar hem ödem hem de uyuşukluk yaptı bir de bayram regl başına denk gelince yedikçe yedim biraz önce yeşil çayla start verdim ama yanına bir dilim baklava yedim ne perhiz ne lahana turşusu gibi oldu ayyy turşu diyince canm çekti yemekle yiyip onu da aradan çıkarıp yarına detoxla başlamak gerek

Evet bebeğim yiyeceğimiz yedik,alacağımızı aldık bundan sonra kilolar hep yokuş aşağı

Amaaaan diyen desin duy da takma. Seni duyarsizlastirmamiz lazım Cat çat pat cevap yapıştıran bir gezegen yetiştirmemiz lazım kurbana

ben de cozuttum kaç gündür. gidip gelip çikolata yiyorum. cumartesi tam gaz başlayalım.

Cumartesiye bırakmasak yarın sabahtan başlasak abla iki gün daha üzerine koymayalım bence
o da doğru ama yarın dışarıda işim var. akşama da yemek derdi olmasın diye derin dondurucudaki el açması börekleri çıkartıp yeriz diye düşündük

Bende sekerin dibine vurdum haftaya persembe obezite merkezinde randevum var bakalim tahlil tetkik vs yapilacak liste verilecek 15 gunde bir gidecegim .Bu cumartesi tartilip baslayacagim insallah persembeyi beklemeyecegim kilo=hantallik oluyor çunku

diyetisyenime şubatın ortasında yani ramazandan 2 hafta önce ara verdim. onun listelerine bakayım. azıcık toparlayayım diyorum , kendi kendime 70 lere düşeyim. zorlanırsam sonra yeniden başlarım diyetisyene. ama tabi cumartesi kaç çıkacağım tartıda bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…