- 18 Mart 2018
- 30.786
- 122.449
- 598
- 35
Ürünlerin boyutunaarkadaşlar size birşey sorsam. temudan alışveriş eden var mı? nelere dikkat etmeliyiz? nete yazdım birşeyler okudum ama sizden de fikir alayım dedim.
Daha susardım canım, geldi geçti diye düşünüyordum, hala yapıp edip haklıymış gibi üste çıkmaya çalışıyor, üstelik sürekli yalan söylüyor, akıllı duramıyor, hiç yoktan bişeyler uydurup insanları birbirine takmaya çalışıyor34 sene ne demek ablacım helal olsun valla ama artık insan patlar o kadar zamandan sonra
Hosgeldinnn boncugum özledik seni
Sus sus sorma bende öyleama hallederiz yaa biraz mola iyi gelecek bence bize
ben tote çantalardan aldım. mutfak önlüğü, bazı mutfak malzemeleri, demir döküm pankek tavası, çelik kızartma tenceresi (küçük boy) falan. ölçülerine baktım, kumaşlarına da... kıyafet almayacağım. yorumlar güzeldi.Ürünlerin boyutuna
Eşim bahçe malzemeleri ısmarladı, 15/20 cm lik, oyuncak boyutunda geldi, ben skulent ısmarladım, çapı 7 cm geldi, oysa hayalimde 15 cm vardı
Kıyafette kumaşın türüne, nerdeyse hepsi naylon, kışın soğuk, yazın terletiyor
Kullanıcı yorumlarına dikkat etmek lazım
Şimdiye dek sadece çantaları hoşuma gitti
geçmiş olsun canım. benim de iki gündür sırtımın özellikle sağ kısmında kas ağrısı var şiddetli. yatakta sağa sola dönerken çok acıyor. iki gündür masaj yaptık, öyle biraz açıldı. niye böyle oldu anlamadım.Hayırlı sabahlar kızlar
Günlerdir boynum ağrıyor, ağrı kesici almadan yatamıyorum, çok fena
kim o?Amin canım, Rabbimin yardımına çok ihtiyacım var,(karşı taraf çirkef olunca) insanlıktan çıkmamam lazım
Ayyy hoşbuldum ablam ben de sizi çok özledim, sanki boşluktaymışım gibi oldu. Şükür kavuşturana34 sene ne demek ablacım helal olsun valla ama artık insan patlar o kadar zamandan sonra
Beni beni bihterini34 sene ne demek ablacım helal olsun valla ama artık insan patlar o kadar zamandan sonra
Evet bebeğim yiyeceğimiz yedik,alacağımızı aldık bundan sonra kilolar hep yokuş aşağı34 sene ne demek ablacım helal olsun valla ama artık insan patlar o kadar zamandan sonra
Amaaaan diyen desinBende de 3 eski komşu var, üçü de istisnasız her bayram -sizde bize gelince bişey yemiyorsunuz diye söylüyor
Hep alttan alırdım, bu bayram
Ama filancaya gidince yiyorsun dedi biri
Ben pasta seviyorum, baklava sevmiyorum, onda pasta vardı, tercihimi ondan yana kullandım dedim, sustu
Bazen bu lafları duymamak için gidesim gelmiyor
Birdahaki bayram da aynısı olursa çikolataya not yazıp kapılarına bırakacağım, zile basıp kaçacağım
ben de cozuttum kaç gündür. gidip gelip çikolata yiyorum. cumartesi tam gaz başlayalım.İyi günler kızlar yedik içtik toparlamaya geçmek lazımkorkuyorum tartıya çıkmaktan resmen +5-10 hissediyorum tatlılar hem ödem hem de uyuşukluk yaptı bir de bayram regl başına denk gelince yedikçe yedim biraz önce yeşil çayla start verdim ama yanına bir dilim baklava yedim ne perhiz ne lahana turşusu gibi oldu ayyy turşu diyince canm çekti yemekle yiyip onu da aradan çıkarıp yarına detoxla başlamak gerek
Cumartesiye bırakmasak yarın sabahtan başlasak ablaben de cozuttum kaç gündür. gidip gelip çikolata yiyorum. cumartesi tam gaz başlayalım.
o da doğruCumartesiye bırakmasak yarın sabahtan başlasak ablaiki gün daha üzerine koymayalım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?