- 7 Ağustos 2016
- 4.816
- 18.488
- 208
O zman yarını atlat öyle başla seno da doğruama yarın dışarıda işim var. akşama da yemek derdi olmasın diye derin dondurucudaki el açması börekleri çıkartıp yeriz diye düşündük
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zman yarını atlat öyle başla seno da doğruama yarın dışarıda işim var. akşama da yemek derdi olmasın diye derin dondurucudaki el açması börekleri çıkartıp yeriz diye düşündük
![]()
En azından gidinceye kadar biraz daha toparlamış olursun motivasyonun artarBende sekerin dibine vurdum haftaya persembe obezite merkezinde randevum var bakalim tahlil tetkik vs yapilacak liste verilecek 15 gunde bir gidecegim .Bu cumartesi tartilip baslayacagim insallah persembeyi beklemeyecegim kilo=hantallik oluyor çunku
Ben de bayram öncesi ara verdim son bir seansım kaldı bayram sonrası dengeleme yaparız diye bıraktık ben de detoks listelerimle yeni görüşmeye kadar iyice toparlamak istiyorumdiyetisyenime şubatın ortasında yani ramazandan 2 hafta önce ara verdim. onun listelerine bakayım. azıcık toparlayayım diyorum , kendi kendime 70 lere düşeyim. zorlanırsam sonra yeniden başlarım diyetisyene. ama tabi cumartesi kaç çıkacağım tartıda bilmiyorum.
Olmaz mı bacım ben de başlayacağım hep beraber başlyalımBoncuk2307 banada yer var mı bu cumartesi tartılıp atayım kiloma bakmadım uzun zamandır ama hedef 47 gene
![]()
Seni de bebegimmBeni beni bihterini![]()
Yapak yapak da keto demeBen dün ve bugün evimde canımin çekme ihtimali olan şeyleri yedim ve başım ağrıdıkim bilir metabolizmamda neler oldu
.
Kabaktan hevesimi aldım. Yaprak saracaktim dondurucuya kaldırdım. Kabağın da kalanını kaldirayim.
İkindi itibariyle yemeyi azaltinca rahatladım.su bir kaç gün
İF - OMAD gibi beslensem ne iyi . Deneyeceğim
Kurban bayramına kadar bir planlama yapsak![]()
Foto çekemedım annemde tartı yoktu en son cuma günü evde tartıldım 69.4 geldım ama foto çekmemişimCanım fotolu tartı var mıydı
Sağol ama dalga mı gectın yoksa gerçekten mı bılemedım çünkü en son sütlaç vardıValla helal olsun![]()
Bu hafta mola mı verıldı ben devam ediyorum ama.Ellerine sağlık kaptanım
İnşallah valla. Az önceki tabloda tam ucundan 70ler ligindeyim ama hala orda miyim hiç emin değilimyine toparlariz ama di mi
Canim menülerin bence gayet iyi. Ama beni artık etiketlemek zorunda değilsin geçen haftanın kaptaniydim. Her haftaEllssa ve
Boncuk2307 Kaptanlarimiza ek olarak yeni iki kaptan seçiliyor. Biri kırmızı takıma diğeri mavi. Ama bu hafta zaten bayram molası. Cumartesi tartilinca yeniden takımlar kurulacak
Ayneennn gerçekten de öyle. Az buz saçmalamadim bu günlerde. Olmadık şeyler yiyorum ve aç oldugumdan da değil. Ne olduysa bana
Evett bu hafta cumartesi ye kadar izinliydi herkes canım kaçırmış olabilirsin .Foto çekemedım annemde tartı yoktu en son cuma günü evde tartıldım 69.4 geldım ama foto çekmemişim
Sağol ama dalga mı gectın yoksa gerçekten mı bılemedım çünkü en son sütlaç vardı
Bu hafta mola mı verıldı ben devam ediyorum ama.
Tamam etıketlemem kısmı etıketlıcem peki?
Peki ben yıne de menulerımı yazsam nasıl olur çünkü yazmayınca salıyorumEvett bu hafta cumartesi ye kadar izinliydi herkes canım kaçırmış olabilirsin .Ellssa
Boncuk2307 ve o haftaki takım kaptanini etiketlemen gerekiyor
Low karb yap o da olur.Seni de bebegimm
Yapak yapak da keto demeuyamiyorum yaa ona ama low carb olabilir
Tabiii yaz canım aynen öyle baya bosladim bende toparlanmam lazımPeki ben yıne de menulerımı yazsam nasıl olur çünkü yazmayınca salıyorum
Superr tamamdirLow karb yap o da olur.
21 gün şekersiz beslenme planları gibi.
Günde 2 dilim tam tahıl ekmeği veya bulgur , çorba varken ekmek iptal
Yemesen iyi olur ama 1 meyve olabilir.
Yoğurt-kefir 1-2 bardak , abartmak yok
2-3 öğün , arada tek öğüne düş açlık yap
Böyle birşeyler...
Ödüllerine sen karar ver. Bence cumartesi ödül öğünü ile uzun vade diyet ödülleri farklı olmalı
Cok guzel bir plan kendine bir rota olusturman cok guzel hedefe adim adimKızlar takvime baktım. 6 Haziran kurbanın ilk günü. 6 Mayıs da benim doğum günüm
2 böyuk ödül molası vericiiiim
Hafta içleri temiz keto , cumartesileri biraz daha relaks kötü keto tercihleri olabilir ( Antep fıstığı çekirdek , sosis , stevyali ürünler vb )
6 Mayıs ufak bir ara verip 7 Mayıs'ta tekrar başlangıç ve 6 Haziran Kurban bayramınin ilk gününe kadar diyetimi sürdürmeye niyet ediyorum.
Sevval ayinda 6 kaza orucu ,Zilhicce de de en azından 8 oruç tutup borçları halledebilsem...
Ara ara beraber haftanın 1 günü mesela pazartesi veya cuma OMAD yapsak ne güzel olur, hem ertesi güne eksi çıkarız![]()
Guzel plan canım bende kendime oluşturmam lazım ama şimdilik kararlıyım bana yarayan bol protein az karbonhidrat bunu yapacağım arada sebzeler olacak elimden geldiğince cumartesi leri ödül yapmamaya çalışacağım yapsam da tek bir şey ile odullendirecegim kendimi kurbana kadar artık biseler in olması lazım surda yaza ne kaldıKızlar takvime baktım. 6 Haziran kurbanın ilk günü. 6 Mayıs da benim doğum günüm
Hafta içleri temiz keto , cumartesileri biraz daha relaks kötü keto tercihleri olabilir ( Antep fıstığı çekirdek , sosis , stevyali ürünler vb )
6 Mayıs ufak bir ara verip 7 Mayıs'ta tekrar başlangıç ve 6 Haziran Kurban bayramınin ilk gününe kadar diyetimi sürdürmeye niyet ediyorum.
Sevval ayinda 6 kaza orucu ,Zilhicce de de en azından 8 oruç tutup borçları halledebilsem...
Ara ara beraber haftanın 1 günü mesela pazartesi veya cuma OMAD yapsak ne güzel olur, hem ertesi güne eksi çıkarız![]()
Ayy hep beraber cozuttuk iyice o yüzden geri kalan malzemeleri kaldırıp komşulara dağıtıp dış güçleri yok etmek lazımBen dün ve bugün evimde canımin çekme ihtimali olan şeyleri yedim ve başım ağrıdıkim bilir metabolizmamda neler oldu
.
Kabaktan hevesimi aldım. Yaprak saracaktim dondurucuya kaldırdım. Kabağın da kalanını kaldirayim.
İkindi itibariyle yemeyi azaltinca rahatladım.su bir kaç gün
İF - OMAD gibi beslensem ne iyi . Deneyeceğim
Kurban bayramına kadar bir planlama yapsak![]()
Tebrik ediyorum canm seni istikrarlı bir şekilde devam ettinBugün yediklerim
Sabah 12 cıvarı
5 6 zeytin
1 haşlanmıs yumurta
1 kase patates salatası ama bolca yeşillik vardı içinde patatesı azdı
Bolca domates salatalık ve dereotu
Yarım simit
1 Kk peynir
Ara
2 top çikolata
Türk kahvesi
Akşamüstü 4 gibi
8 sarma
2 kaşık yoğurt
Bitti tükkanı kapattım :)
Ellssa
Boncuk2307
Şimdiden doğum günün kutlu olsun canm benim de program yoğun o yüzden çok sıkmadan sporla devam etmem lazım hedefim olan elbiseye ulaştım sadece birazcık göbek çıkıyor onuda halletmem lazım şekersiz beslenme planlıyorum ki diyetisyen listelerim de o şekildeydi onlara tam uyum sağlamak istiyorumKızlar takvime baktım. 6 Haziran kurbanın ilk günü. 6 Mayıs da benim doğum günüm
Sebzen özellikle salatan sürekli olsun. Yıllarca aman vitamini azalıyor diye salatayı hep taze yapmaya çalıştım bu sefer ise 3 günlük yapıp dolaba koydum ( yeşilliklerin suyunu salata kurutucu da iyice aldım ) . Doymadigim zamanlarda kurtarıcı oldu. Yiyeceğim kadarını tabağıma alıp yağ tuz limon ekliyorum. Cumartesi giderken yapmıştım eşim ve çocuklar yer diye , yememişler . bugün 6. Gün, atmaya kıyamadım .marullarin beyaz kısmı biraz sararmış onun dışında sıkıntı yok. Sürekli yeşillikler yıkanacak mi çürüdü mu derdim yokGuzel plan canım bende kendime oluşturmam lazım ama şimdilik kararlıyım bana yarayan bol protein az karbonhidrat bunu yapacağım arada sebzeler olacak elimden geldiğince cumartesi leri ödül yapmamaya çalışacağım yapsam da tek bir şey ile odullendirecegim kendimi kurbana kadar artık biseler in olması lazım surda yaza ne kaldı
Sağol canım mayısın başında düğün var kilo vermem lazımAyy hep beraber cozuttuk iyice o yüzden geri kalan malzemeleri kaldırıp komşulara dağıtıp dış güçleri yok etmek lazım
Tebrik ediyorum canm seni istikrarlı bir şekilde devam ettin
Şimdiden doğum günün kutlu olsun canm benim de program yoğun o yüzden çok sıkmadan sporla devam etmem lazım hedefim olan elbiseye ulaştım sadece birazcık göbek çıkıyor onuda halletmem lazım şekersiz beslenme planlıyorum ki diyetisyen listelerim de o şekildeydi onlara tam uyum sağlamak istiyorumhep beraber birbirimize destek olarak süreçlerimizde ilerleyelim
![]()