Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

o da doğru 😂 ama yarın dışarıda işim var. akşama da yemek derdi olmasın diye derin dondurucudaki el açması börekleri çıkartıp yeriz diye düşündük :-)
O zman yarını atlat öyle başla sen🤍 ben sabahtan güzel giriş yapmayı planlıyorum şimdi de yürüyüş yapacaktım ama ufaklık bırakmıyor eğer uykuya tam dalarsa kalkıp yapacam

Bende sekerin dibine vurdum haftaya persembe obezite merkezinde randevum var bakalim tahlil tetkik vs yapilacak liste verilecek 15 gunde bir gidecegim .Bu cumartesi tartilip baslayacagim insallah persembeyi beklemeyecegim kilo=hantallik oluyor çunku
En azından gidinceye kadar biraz daha toparlamış olursun motivasyonun artar 😘
diyetisyenime şubatın ortasında yani ramazandan 2 hafta önce ara verdim. onun listelerine bakayım. azıcık toparlayayım diyorum , kendi kendime 70 lere düşeyim. zorlanırsam sonra yeniden başlarım diyetisyene. ama tabi cumartesi kaç çıkacağım tartıda bilmiyorum.
Ben de bayram öncesi ara verdim son bir seansım kaldı bayram sonrası dengeleme yaparız diye bıraktık ben de detoks listelerimle yeni görüşmeye kadar iyice toparlamak istiyorum

Ben dün ve bugün evimde canımin çekme ihtimali olan şeyleri yedim ve başım ağrıdı 🥹 kim bilir metabolizmamda neler oldu:KK17:.
Kabaktan hevesimi aldım. Yaprak saracaktim dondurucuya kaldırdım. Kabağın da kalanını kaldirayim.
İkindi itibariyle yemeyi azaltinca rahatladım.su bir kaç gün
İF - OMAD gibi beslensem ne iyi . Deneyeceğim ☺️
Kurban bayramına kadar bir planlama yapsak :rapci:

Beni beni bihterini :KK42::cry:
Seni de bebegimm🥰🥰❤️❤️
Ben dün ve bugün evimde canımin çekme ihtimali olan şeyleri yedim ve başım ağrıdı 🥹 kim bilir metabolizmamda neler oldu:KK17:.
Kabaktan hevesimi aldım. Yaprak saracaktim dondurucuya kaldırdım. Kabağın da kalanını kaldirayim.
Yapak yapak da keto deme 😂😂 uyamiyorum yaa ona ama low carb olabilir

Canım fotolu tartı var mıydı
Foto çekemedım annemde tartı yoktu en son cuma günü evde tartıldım 69.4 geldım ama foto çekmemişim
Valla helal olsun 🤗🤗
Sağol ama dalga mı gectın yoksa gerçekten mı bılemedım çünkü en son sütlaç vardı
Ellerine sağlık kaptanım 🙏

İnşallah valla. Az önceki tabloda tam ucundan 70ler ligindeyim ama hala orda miyim hiç emin değilim ☺️ yine toparlariz ama di mi 🙏🤍

Canim menülerin bence gayet iyi. Ama beni artık etiketlemek zorunda değilsin geçen haftanın kaptaniydim. Her hafta Ellssa Ellssa ve Boncuk2307 Boncuk2307 Kaptanlarimiza ek olarak yeni iki kaptan seçiliyor. Biri kırmızı takıma diğeri mavi. Ama bu hafta zaten bayram molası. Cumartesi tartilinca yeniden takımlar kurulacak

Ayneennn gerçekten de öyle. Az buz saçmalamadim bu günlerde. Olmadık şeyler yiyorum ve aç oldugumdan da değil. Ne olduysa bana
Bu hafta mola mı verıldı ben devam ediyorum ama.
Tamam etıketlemem kısmı etıketlıcem peki?

Foto çekemedım annemde tartı yoktu en son cuma günü evde tartıldım 69.4 geldım ama foto çekmemişim

Sağol ama dalga mı gectın yoksa gerçekten mı bılemedım çünkü en son sütlaç vardı

Bu hafta mola mı verıldı ben devam ediyorum ama.
Tamam etıketlemem kısmı etıketlıcem peki?
Evett bu hafta cumartesi ye kadar izinliydi herkes canım kaçırmış olabilirsin . Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 ve o haftaki takım kaptanini etiketlemen gerekiyor

Bugün yediklerim
Sabah 12 cıvarı
5 6 zeytin
1 haşlanmıs yumurta
1 kase patates salatası ama bolca yeşillik vardı içinde patatesı azdı
Bolca domates salatalık ve dereotu
Yarım simit
1 Kk peynir

Ara
2 top çikolata
Türk kahvesi

Akşamüstü 4 gibi
8 sarma
2 kaşık yoğurt

Bitti tükkanı kapattım :)
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Seni de bebegimm🥰🥰❤️❤️

Yapak yapak da keto deme 😂😂 uyamiyorum yaa ona ama low carb olabilir
Low karb yap o da olur.
21 gün şekersiz beslenme planları gibi.
Günde 2 dilim tam tahıl ekmeği veya bulgur , çorba varken ekmek iptal
Yemesen iyi olur ama 1 meyve olabilir.
Yoğurt-kefir 1-2 bardak , abartmak yok
2-3 öğün , arada tek öğüne düş açlık yap
Böyle birşeyler...
Ödüllerine sen karar ver. Bence cumartesi ödül öğünü ile uzun vade diyet ödülleri farklı olmalı

Peki ben yıne de menulerımı yazsam nasıl olur çünkü yazmayınca salıyorum
Tabiii yaz canım aynen öyle baya bosladim bende toparlanmam lazım
Low karb yap o da olur.
21 gün şekersiz beslenme planları gibi.
Günde 2 dilim tam tahıl ekmeği veya bulgur , çorba varken ekmek iptal
Yemesen iyi olur ama 1 meyve olabilir.
Yoğurt-kefir 1-2 bardak , abartmak yok
2-3 öğün , arada tek öğüne düş açlık yap
Böyle birşeyler...
Ödüllerine sen karar ver. Bence cumartesi ödül öğünü ile uzun vade diyet ödülleri farklı olmalı
Superr tamamdir 💃💃

Kızlar takvime baktım. 6 Haziran kurbanın ilk günü. 6 Mayıs da benim doğum günüm 🥰
2 böyuk ödül molası vericiiiim:deli:
Hafta içleri temiz keto , cumartesileri biraz daha relaks kötü keto tercihleri olabilir ( Antep fıstığı çekirdek , sosis , stevyali ürünler vb )
6 Mayıs ufak bir ara verip 7 Mayıs'ta tekrar başlangıç ve 6 Haziran Kurban bayramınin ilk gününe kadar diyetimi sürdürmeye niyet ediyorum.
Sevval ayinda 6 kaza orucu ,Zilhicce de de en azından 8 oruç tutup borçları halledebilsem...
Ara ara beraber haftanın 1 günü mesela pazartesi veya cuma OMAD yapsak ne güzel olur, hem ertesi güne eksi çıkarız 🥰

Kızlar takvime baktım. 6 Haziran kurbanın ilk günü. 6 Mayıs da benim doğum günüm 🥰
Hafta içleri temiz keto , cumartesileri biraz daha relaks kötü keto tercihleri olabilir ( Antep fıstığı çekirdek , sosis , stevyali ürünler vb )
6 Mayıs ufak bir ara verip 7 Mayıs'ta tekrar başlangıç ve 6 Haziran Kurban bayramınin ilk gününe kadar diyetimi sürdürmeye niyet ediyorum.
Sevval ayinda 6 kaza orucu ,Zilhicce de de en azından 8 oruç tutup borçları halledebilsem...
Ara ara beraber haftanın 1 günü mesela pazartesi veya cuma OMAD yapsak ne güzel olur, hem ertesi güne eksi çıkarız 🥰
Cok guzel bir plan kendine bir rota olusturman cok guzel hedefe adim adim 👏 Bende 2 mayis dogumluyum boğa burclarini severiizz🥰

Guzel plan canım bende kendime oluşturmam lazım ama şimdilik kararlıyım bana yarayan bol protein az karbonhidrat bunu yapacağım arada sebzeler olacak elimden geldiğince cumartesi leri ödül yapmamaya çalışacağım yapsam da tek bir şey ile odullendirecegim kendimi kurbana kadar artık biseler in olması lazım surda yaza ne kaldı

Ayy hep beraber cozuttuk iyice o yüzden geri kalan malzemeleri kaldırıp komşulara dağıtıp dış güçleri yok etmek lazım 😘
Bugün yediklerim
Sabah 12 cıvarı
5 6 zeytin
1 haşlanmıs yumurta
1 kase patates salatası ama bolca yeşillik vardı içinde patatesı azdı
Bolca domates salatalık ve dereotu
Yarım simit
1 Kk peynir

Ara
2 top çikolata
Türk kahvesi

Akşamüstü 4 gibi
8 sarma
2 kaşık yoğurt

Bitti tükkanı kapattım :)
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Tebrik ediyorum canm seni istikrarlı bir şekilde devam ettin 🧿🧿🧿🧿🧿👏👏👏👏
Şimdiden doğum günün kutlu olsun canm benim de program yoğun o yüzden çok sıkmadan sporla devam etmem lazım hedefim olan elbiseye ulaştım sadece birazcık göbek çıkıyor onuda halletmem lazım şekersiz beslenme planlıyorum ki diyetisyen listelerim de o şekildeydi onlara tam uyum sağlamak istiyorum😍😍 hep beraber birbirimize destek olarak süreçlerimizde ilerleyelim 🤍🤍

Guzel plan canım bende kendime oluşturmam lazım ama şimdilik kararlıyım bana yarayan bol protein az karbonhidrat bunu yapacağım arada sebzeler olacak elimden geldiğince cumartesi leri ödül yapmamaya çalışacağım yapsam da tek bir şey ile odullendirecegim kendimi kurbana kadar artık biseler in olması lazım surda yaza ne kaldı
Sebzen özellikle salatan sürekli olsun. Yıllarca aman vitamini azalıyor diye salatayı hep taze yapmaya çalıştım bu sefer ise 3 günlük yapıp dolaba koydum ( yeşilliklerin suyunu salata kurutucu da iyice aldım ) . Doymadigim zamanlarda kurtarıcı oldu. Yiyeceğim kadarını tabağıma alıp yağ tuz limon ekliyorum. Cumartesi giderken yapmıştım eşim ve çocuklar yer diye , yememişler . bugün 6. Gün, atmaya kıyamadım .marullarin beyaz kısmı biraz sararmış onun dışında sıkıntı yok. Sürekli yeşillikler yıkanacak mi çürüdü mu derdim yok 😅 o enerjimi sebze yemeği-corbasi ve protein pişirmek için kullanıyorum🙈 herşeyi taze yapan hamarat kadınlara ise selam olsun:KK52:
1000014397.webp

• Maşallah
Reactions: Jou
ADINIZ: ( isteğe bağlı )

YAŞINIZ: 29

BOYUNUZ: 163

KİLONUZ: 68,3

HEDEF KİLONUZ:54

MEDENİ DURUMUNUZ:bekar

MESLEGINIZ:memur

ÇOCUK SAYISI:0

KİLO ALMA NEDENİNİZ: düzensiz ve sık beslenme, abur cubur tatlı

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: alerji

Ayy hep beraber cozuttuk iyice o yüzden geri kalan malzemeleri kaldırıp komşulara dağıtıp dış güçleri yok etmek lazım 😘

Tebrik ediyorum canm seni istikrarlı bir şekilde devam ettin 🧿🧿🧿🧿🧿👏👏👏👏

Şimdiden doğum günün kutlu olsun canm benim de program yoğun o yüzden çok sıkmadan sporla devam etmem lazım hedefim olan elbiseye ulaştım sadece birazcık göbek çıkıyor onuda halletmem lazım şekersiz beslenme planlıyorum ki diyetisyen listelerim de o şekildeydi onlara tam uyum sağlamak istiyorum😍😍 hep beraber birbirimize destek olarak süreçlerimizde ilerleyelim 🤍🤍
Sağol canım mayısın başında düğün var kilo vermem lazım

Back
X